Şimdi Ara

Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar özel nedenlerden dolayı epic char'ımı (human mage) başka bir servera transfer etmek istiorum.
    size sorum şu bana baya bi dolu, guildleri başarılı olan bi server önerirmisiniz (PVP)

• walla bence yapıcağın en iyi şey; ilk önce transfer olabiliceğin serverları görüp, sonrada o serverların forumlarına giderek, guild progresslerini teker teker incelemen. Aynı zamanda mage yada x bi charactere ihtiyaçları olup olmadığınıda anlarsın.

kolay gelsin
  • arkadaşım önce gitmek istedigin serverda aç bi karakter oyna zaten o serverın ne oldugunu anlarsın
  • genelde serverlar mage'e ihtiyaç duymaz :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Indigo

genelde serverlar mage'e ihtiyaç duymaz :D

en çok druid veya priest ihtiyacı olur Indigo haklı
  • Benim BL de bi Priest charım var ve pek menun degilim Frostwhisper da arklarım var pri lasımmı sizce oraya aktarmam ne kdr iyi olur orda olan pri arkadaslar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaddD -- 3 Ocak 2007; 18:39:57 >
  • Sen priestı nereye istersen oraya aktar, guild bulma derdin olmaz, tecrübeyle sabittir..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavsiye
    5 ay önce açıldı
    ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM
    13 yıl önce açıldı
    Tavsiye??
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nereye istersen oraya aktaramıyorsun bu arada. Eğer çok yoğun bir server ise blizzard karakterini o servera aktarmayabilir. Ben söylemiş olayım :)
  • istediin serverlarda teker teker bi char aç sonra gir IF e orda iyi giyinik guildlerle konuş böle böle die en güzeli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.