Şimdi Ara

Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar max 3700 tl verebileceğim orta ayarlarda oyun oynayatabilcek bir laptop arıyorum...
    Birçok yerde araştırma yaptım bana en uygun olanı; LENOVO IP 330-15IKB 81DE0081TX İ5-8250U 8GB 1T 2G*MX150 15.6"FDOS bu oldu fakat fhd olmadığı için tavsiye etmeyenler var fhd olanı 200 tl daha pahali ama okuduğum bazı seylere göre oyun için hd ekran daha iyi performans açısından sizcede öyle mi yani fhd ekranla hd ekran arasında performans fark eder mi sonuçta mx150 çok iyi.bir ekran kartı değil. Bilgisayarda ssd olmasına takılmayın elimde ss var.

Diğer bir yandan hp nin HP Pavilion 15-EC0005NT AMD Ryzen 5 3550H 8GB 256GB SSD GTX1050 Freedos 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar 8BN44EA modeline bakıyorum... suan 4200 tl iade 480 tl desek 3700 tl ye filan geliyor bana ama ısınma sıkıntısı olduğunu filan okuyorum genellikle..
    Sizce ne yapmaliyim 4 gün içinde hp yi alamazsam bütçeyi yükseltmemem yukardaki lenovodan daha iyi performans alabileceğim bir laptop var mı?
    Benim aradığım bilgisayar özelliklerine en yatkın olanı lenovo şuan hp yi çıkarırsak
    Radeon 530 lu 540 li Bilgisayarlarda var fakat mx150 nin daha iyi olduğu kanatindeyim. Yorumlarınızı bekliyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Gtx serisi laptop almak istiyorsanız 4000 liranın üzerine çıkmalısınız. Eğer bunlara bütçe yetmiyorsa 3 ile 4 arasındaki cihazların aralarındaki özellikler benzer oludugu için 2.5 3k arası hem bütçeli hemde orta ayarlarda işinizi görebilecek cihazlar tercih edilebilir.

-

• Şimdi şöyle 4.000 tl nin üzerine çıkamıyorum dediğim gibi hp iadesiyle beraber 3700 geldiği için yazdım yani gtx serisi bir laptop aranıyorum..

3-4 bin liralık benzer özellikler var ama benim belirttigim lenovo biraz daha iyi gibi özellikle ekran kartiyla arastirmalarima göre mx150 radeon 530 540, vega 8 vega 10 dan daha iyi gözüküyor. Internette benim bilgisayari hd ekran olduğu için onermeyenler olmuş fhd alti bakmayin diyorlar o konuda da kararsiz kaldım benim için aman amanlik bir fark yok sonuçta genellikle oyun için kullanacagim...

• alperr2434 kullanıcısına yanıt
    Beyaz renkli Fullhd ekran 250gb Ssd mx110 ekran kartı 3300Tl.

-

• Açıkçası bunlara da pek sıcak bakmıyorum ekran kartı yüzünden, mx150 daha iyi değil mi

• Mx110, mx130, mx150, Kaç fps fark edebilir ki? ortalama 4000 5000 bütçeyle kaliteli bir gtx serisi alamayacaksan ki alamamışsın kalite uyum alt seviye cihazlarda da önemli bir kriter , alabileceğin en ideal cihazlardan biri bence bu. HP 8. nesil i5 256gb ssd mx130 ekran kartı 4gb ram Full hd ekran 3300tl başka ne beklenir.
  • Tabii sende haklısın ama bu parayı verdikten sonra 3700 e alabileceğim en iyi cihazı almak istiyorum. Fps farkı cok olmayabilir ama mx110 tercih edilmiyor niyeyse bende kararsiz kalıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavsiye
    5 ay önce açıldı
    ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM
    13 yıl önce açıldı
    Tavsiye??
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 3700 e alabileceğim en iyi bilgisayar için yardımcı olursan cok sevinirim.
    Ekran kartı nvdia olursa iyi olur.
    İşlemci intel i5
    Ram kesinlikle 8. Gb 4gb istisna durum olabilir
    Fhd veya hd olmasi benim için cok onemli değil sonuçta oyun oynuyacagim

• quote:

Orijinalden alıntı: alperr2434

3700 e alabileceğim en iyi bilgisayar için yardımcı olursan cok sevinirim.
    Ekran kartı nvdia olursa iyi olur.
    İşlemci intel i5
    Ram kesinlikle 8. Gb 4gb istisna durum olabilir
    Fhd veya hd olmasi benim için cok onemli değil sonuçta oyun oynuyacagim
    geçen ay black fridayda inanılmaz indirimler vardı ki onda bile millet tatmin olmuyordu belli bir müddet fiyatlar çok düşmez takip etmek lazım veya 1 ay 2 ay kullanılmış garantili 2. el almak lazım
  • Evet bende aldım fakat islemcinin yetersiz olduğunu sonradan fark ettim kart limitide yetersiz olunca kaldık böyle :) Acaba yılbaşında filan aynı indirimler tekrarlanir mi geçen sene yaptılar mi bilginiz var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: alperr2434

Evet bende aldım fakat islemcinin yetersiz olduğunu sonradan fark ettim kart limitide yetersiz olunca kaldık böyle :) Acaba yılbaşında filan aynı indirimler tekrarlanir mi geçen sene yaptılar mi bilginiz var mi?
    net bilgim yok ama indirimlerde satıcılar için bir fırsat muhtemelen yılbaşında indirimler olur.
  • Peki teşekkürler

• İkinci el 1050/1050ti, şansa 1060'lı laptop bulabilirsiniz, o fiyata sıfır alacağın laptop dan pek performans bekleme, ikinci el e yönel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.