arkadaşlar genel kullanım için bir dizüstü bilgisayar arıyorum oyun manyağı değilim ama yine de performanslı olmasını istiyorum bu yüzden ssd li bakınca seçenekler azalıyor ssd kendim alıp sonradan takmam garantiyi bozar mı, yoksa alırken ssd li olmasına dikkat ediyim mi
şöyle bir bilgisayar buldum önceden toshiba kullandığım için direk toshiba aradım ancak uzun süredir kpss sürecinde olduğum için teknolojiden koptum, işlemciler ne alemde ekran kartları filan takip edemedim
bir de benim için hdmi port önemli, bu özelliklerde önerileriniz nedir, illa toshiba olması gerekmiyor tabi
üründe çift hdd mi var tam anlamadım bir de bu isimle farklı kombinasyonlar var anladğım kadarıyla işlemci vs değişiyor bazılarında
evet hdd demeyelimde hddnin işini gören daha hızlı çalışmasını sağlayan işletim sisteminin kurulu olduğu ssd denilen katı hal sürücüsü var.pc'nin performansını ciddi manada artırır,pc'nin açılış kapanışının ne kadar hızlı olduğunu farkedersin işletim sisteminin işlevlerini yerine getirirken ne kadar hızlı olduğunu görürsün.diğer 750gb'lik hdd'yi arşivlemede,dosyalarını depolamada kullanırsın.güzel düşünülmüş bir sistem.
TOSHIBA PRO R850-10V I5-2410M 4GB 500GB 15.6W7PRO 1GB Notebook TOSHIBA TÜRKİYE TARAFINDAN 2 YIL GARANTİLİ!
bu ürüne bak derim kardeşim
quote:
Orijinalden alıntı: ua23ua
TOSHIBA PRO R850-10V I5-2410M 4GB 500GB 15.6W7PRO 1GB Notebook TOSHIBA TÜRKİYE TARAFINDAN 2 YIL GARANTİLİ!
bu ürüne bak derim kardeşim
toshiba daki satellite pro r850 ile satellite r850 serisi arasında ne farklar var ben ssd li olması yüzünden TOSHIBA R850-162 CORE İ5 2410M 2.3GHZ-4GB-128GB SSD-15.6"-1GB HD6450M baktım ancak İ5 2410M işlemci hakkında bilgim yok yeterli gelir mi
peki işlemcinin genel performansı nasıl almayı düşünüyorum bu pc yi
quote:
Orijinalden alıntı: mamigo
quote:
ikiside aynı seri kardeşim bir fark yok
valla kullanan artkdaşlarım var gayette memnunlar sıkıntısız kullanıyorlar
quote:
quote:
quote:
teşekkür ederim arkadaşım bir de ekran kartı ile ilgili kafamdaki soru işaretleri giderse alıcam 32 bit olması biraz düşündürüyor, oyun performansı nasıl acaba
quote:
quote:
quote:
quote:
teşekkür ederim arkadaşım bir de ekran kartı ile ilgili kafamdaki soru işaretleri giderse alıcam 32 bit olması biraz düşündürüyor, oyun performansı nasıl acaba
arkadaşımın söylediğini yazıyorum kardeşim en son cıkan tüm oyunları oynuyorum diyo cryss ve Need for Speed The Run Teaser Trailer oyunlarını sıkıntısız oynuyormuş kardeşim
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
arkadaşımın söylediğini yazıyorum kardeşim en son cıkan tüm oyunları oynuyorum diyo cryss ve Need for Speed The Run Teaser Trailer oyunlarını sıkıntısız oynuyormuş kardeşim
teşekkür ederim arkadaşım şimdi iyi bir fiyat bulmam lazım verdiğin bilgiler için sağol
ne demek kardeşim sen sağol karşılaştırma sitelerine bak ordan en ii fiyatı bulabilirsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme