Şimdi Ara

tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese iyi bayramlar boyum 192 kilom 80 bu linktekihttp://urun.gittigidiyor.com/spor-outdoor/salcona-ng550-hd-29-m-bisiklet-120124083 salcanoyu almayı düşündüm ama sorum şu 29 jant almam mı mantıklı yoksa büyük kadro mu bakayım bisikleti hem arazide hemde yolda kullanıcam yorumlarının için şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şöyle anlatalım. 29'un engel aşma kabiliyeti 26'ya oranla daha iyidir. Fakat 29 bisikletler 26 lar kadar çevik kıvrak değillerdir. 26'nın yanında hantal kalırlar. Ama tercih sana kalmış. Biraz araştır kullananlarda da sor. Senin uzunluğun kadro boyunu etkiler. Senin o boyla 26 da alsan 29 da alsan 20'-21'k adro alman gerekli.
  • herkese iyi bayramlar... Salcano 29 jant kullanıyorum boyum 185.. gerçekten çok memnunum... 26 jant alır kadro boyunu büyük tutarsanız kadro ile teker arasında orantili bir görüntü olur.. eğer dağda slalom yapmicaksan hafif engebeli arazide ve şehir içi kullanacaksanız 29 jant al.. ha bu arada artık yasin 20 üstü ise yani çocuklar gibi bisikleti zorlamadan hidrolik fren öneririm .. ben 29 jant kron v fren kullanıyordum hiç memnun değildim daha yeni de almıştım sonra hidrolik fren araştırmaya başladım ve kronu satıp Salcano 29 jant hidrolik frenli bir bisiklet aldım.. şimdi bisiklete bindiğimiz yeni anlıyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.