Şimdi Ara

(Tavsiye)1000 TL Üstü Lumia Almayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha tam gelişmemiş sisteme 1000 tl üstü fiyat vererek cebinize zarar vermeyin. W10 gelsin de demeyin w11 le anca 1000 tl ustu verilebilir belki. 1000 tl ustu Lumia (wp) kesinlikle zarar. Zaten Zenfone 2 çıkınca fiyatıda max 1000 olursa lumiaya bakan kalmayacak gibi gözüküyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axlrose. -- 25 Şubat 2015; 16:19:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tamam da ne alaka ?? Kimse marka model istemedi ?? Durduk yere başlık açıyosun??
    Ayrıca bir başlığa bak birde yazdığına 1000tl altı almayın başlık, içerik 1000tl ustu??
    Neyin reklamının peşindesin??

Canı sıkılan başlık açıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By Efendy -- 25 Şubat 2015; 16:18:30 >
  • By Efendy B kullanıcısına yanıt
    Discovery elite. 1000 tl ye kadar düştü. Ve lensi kalite. Hemde sistem gelişmiş. Doya doya her işini yaparsın. Ayriyeten zenfone 2 gelince de 1020 ile karşılaştırırsın kamerasını (: 1020 artık eskidi.

• Yanlış başlık açmışsın. 1000 TL üstune Lumia alınmaz. 1000 TL altındaki lumialar fiyatına göre iyidir.

• Mangal Yürek Darius kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam düzelttim

• Elite hangi lensi kullanmış 1020 hangi lensi biliyor musun???
    1020 eskidi derken sen de yeni çıkan ama hiçbir zaman guncelleştirme alamayan telefonlara yeni diyenlerden misin?

Ben burada android fanboyluğu yapmıyorum (: . İnternete gir elite ile çekilmiş resimleri araştır gece çekimleri dahil (: . Ayriyetten benim burda demek istediğim daha tam gelişmemiş sisteme 1000 tl üstü para verilmez. Sen konuyu başka yere çekiyosun. (:

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    850.000 TL ye kadar tavsiye
    2 yıl önce açıldı
    30 bin TL notebook tavsiye
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2.el 720 almak ne kadar mantıklı sizce
  • cadde19 kullanıcısına yanıt
    İmzandaki gibi g2 kullanıyosan önermem fakat olay başkaysa yinede üstüne biraz daha ekleyip 820 al :) 1 gb ram

edit: veya 535

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axlrose. -- 25 Şubat 2015; 16:37:39 >
  • Aslında ben olayı bir yere çekmeye çalışmıyorum.. Hiç kimse birşey dememişken sen boyle bir iddada bulunuyosun para verilmez diye, ama kime gore neye gore??
    Eğer ihtiyaç; kasmasın, 3yıl tum guncellemeleri alsın, kamerası mukemmel olsun, navigasyonu iyi olsun, virus derdi olmasın gibi vs.. şeyler ise 1020den başka ne onerebileceksin?? Demekki bu ihtiyaca 1000₺ ustu verilebilir..

Amaç bir yere çekmek değil, ihtiyaç meselesi, imkan meselesi..

• çok mu problem olur acaba sadece kamera sosyal uygulmalar ile işim olur genelde
    Ya demiyim demiyim diyorum. 1020 2 senedir var ne oldu ? Gözle görülür bildirim merkezi geldi bitti
  • L1020 eskididen sonrasını okumadım
  • Saçma sapan bir başlık. lumia 1020 eskidi diyen daha iyisini göstersin. Discovery elit modelini öven bence telefondan anlamıyordur. Alın gençler. Lumia nın her modeli alınır. 1000 tl üstü alınmaz diyen bence ne 1520 yi ne 930 u ne 830 u görmemiştir. Görse ve kullansa anlar bilir.
  • Dandik diskoveri alacağıma parayı çöpe atarım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz 1000 TL Üstü Lumia aldınız mı? Hangisini?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulabuneya

Dandik diskoveri alacağıma parayı çöpe atarım

çöpe atma hocam fakire falan ver :)
  • Peki eskimek guncellemede yenilikler beklemekse sana soruyorum..
    Onerdiğin telefon 5.0 alacak mı? Alacaksa Kitkattan farklı olarak ne yenilik geldi ??

Eskimek ile guncelleştirme yeniliği arasında bir bağ , ilginç.

• ulabuneya U kullanıcısına yanıt
    Zaten lumia kullanıyosan parayı çöpe atmışsın demektir (:
  • Ben iphone 4 ile 920 takasına girdim
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.