Şimdi Ara

(Tavsiye)1000 TL Üstü Lumia Almayın (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Android kullanan bir adamın Lumia ile ilgili konu açıp, diğerlerinin de bala üşüşmüş sinek gibi doluşmasını anlayamıyorum. Android kullanıyorsan seviyorsan git android forumlarında takıl. Ne işin var Wp forumunda???
  • 1000 lira insafli olmus sistemin ederi 500.. Kamera vs.. bahsetmiyorum(guzel kameralar sadece lumialarda var sanki).. Kamerasi icinde windows a katlanmakta ayri bi komedi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carloska -- 3 Mart 2015; 14:30:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NaCoCuM N kullanıcısına yanıt
    920 kullanıyorum ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Allons-y Geronimo

Zaten lumia kullanıyosan parayı çöpe atmışsın demektir (:

Helal be kardeşimin lafına bak, eyvallah kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mangal Yürek Darius

Yanlış başlık açmışsın. 1000 TL üstune Lumia alınmaz. 1000 TL altındaki lumialar fiyatına göre iyidir.

Aynen size katılıyorum.
    Türkiye de satılan 1000 üstü cihazlar Avrupa ile kıyaslansa bile çok pahalı.
    Media markt rusya online sitesine girin fiyatlara bakın nasıl kazıklanıyoruz.Ha bu arada vergi kdv falan demeyin diğer telefonlara bakın karar verin.
    https://www.mediamarkt.ru/catalog/telefony/smartfony/nokia

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu anda baya bi düştü fiyatlar zaten herkes alsın bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyozgurluk

z2 mi lumia 835 mi?

Havada karada z2 kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: xBraveHeartx

Kardesim gidip android işletim sistemli en kral telefonu getir wp işletim sistemli en düşük telefonu getir işletim sistemi olarak bir süre sonra androitten neffret edeceksin cünki donmalar oluyor bunu denedim gordum. Birkere marka olarak nokiayla donanımsal açıdan hiçbir telefon baş edemez 1020 nin kamerasıla samsungun galazsy zoom denilen takozu bile baş edemedi dedigin marka nedir ?? wp daha yeni bi işletim sistemi oldugu için kendigi geliştirecek. Windowstan bahsediyoruz dikkat et dünyanın en büyük şirketlerinden biri . Ve ben windows lu olmaktan mutluyum...

Kaç yıldır kendini geliştircek Hala en popüler uygulamalar bile doğru düzgün çalışmayanı yada beta sürümü olanı var.

• quote:

Orijinalden alıntı: GOTHAM CITY

quote:

Orijinalden alıntı: xBraveHeartx

Kardesim gidip android işletim sistemli en kral telefonu getir wp işletim sistemli en düşük telefonu getir işletim sistemi olarak bir süre sonra androitten neffret edeceksin cünki donmalar oluyor bunu denedim gordum. Birkere marka olarak nokiayla donanımsal açıdan hiçbir telefon baş edemez 1020 nin kamerasıla samsungun galazsy zoom denilen takozu bile baş edemedi dedigin marka nedir ?? wp daha yeni bi işletim sistemi oldugu için kendigi geliştirecek. Windowstan bahsediyoruz dikkat et dünyanın en büyük şirketlerinden biri . Ve ben windows lu olmaktan mutluyum...

Kaç yıldır kendini geliştircek Hala en popüler uygulamalar bile doğru düzgün çalışmayanı yada beta sürümü olanı var.

+1

gelişti gelişecek mağaza coşacak sistem uçacak kaçacak derken bir sürüü zaman geçti. kimseye tavsiye etmiyorum. w10 gelsin gelişsin o zaman gelin windows alın. lumia 830 çıktı 1300 tl fiyatla. ulan insan bari rekabet etmek için ucuza satar yok . donanım biraz daha iyi olsun dersin yok. millet sd400 kullanırken çift çekirdekli işlemcili modeller sattılar millete, millet 64 bitli modellere geçince şimdi millete sd400 lü cihazlar satıyorlar. hemde daha pahalıya. satın aldım diye övemem. eksileyenler eksilesin gerçek bu.

• W10 ile sanki mağazaya bir kutu düşecek. Kutunun içinden binlerce oyun uygulama gelecek sanki

• quote:

Orijinalden alıntı: Allons-y Geronimo

W10 ile sanki mağazaya bir kutu düşecek. Kutunun içinden binlerce oyun uygulama gelecek sanki

Kutunun içinden hıyarda çıkabilir , microsofta pek güvenemiyorum da

(Tavsiye)1000 TL Üstü Lumia Almayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulabuneya -- 4 Mart 2015; 23:03:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TianLeiLe

Mobil sektörde kamera bazında 1020 rakipsizdir.Ayrıca 1020 hakkında eskidi diye olumsuz bir eleştiri yaparak kendinizi de bir güzel küçük düşürmüşsünüz.Çıkalı 2 yıl oldu diye fosilmi oldu şimdi 1020?
    Yok eskimişmiş bilmem neymiş..geç o işleri.Birde 1020'yi (asusa lafım yok)kıçıkırık zenfonun kamerası ile kıyaslayın diye tavsiye vermiş.

Ayrıca popüler kültürün kölesi olmuş ergenler gibi (: yapıp durma..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.