Şimdi Ara

(Tavsiye)1000 TL Üstü Lumia Almayın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaş 1300'e 1520 var neden alınmasın 2-3 yıl daha ömrü var.
    Lumia 830 1300 TL verilmez orası bir gerçek.
    İsteyen ihtiyaçları doğrusunda istediği telefonu alır o fiyata leğen samsung alacağıma Lumia 1520 tercih ederdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence de alinmaz

• Mobil sektörde kamera bazında 1020 rakipsizdir.Ayrıca 1020 hakkında eskidi diye olumsuz bir eleştiri yaparak kendinizi de bir güzel küçük düşürmüşsünüz.Çıkalı 2 yıl oldu diye fosilmi oldu şimdi 1020?
    Yok eskimişmiş bilmem neymiş..geç o işleri.Birde 1020'yi (asusa lafım yok)kıçıkırık zenfonun kamerası ile kıyaslayın diye tavsiye vermiş.

Ayrıca popüler kültürün kölesi olmuş ergenler gibi (: yapıp durma..

• Alırız almayız sanane? Ben şimdi 1000tl küsür param olacak gider 1520 alırım
    Note3,gm elite,s5 hepsini görüyoruz...

• quote:

Orijinalden alıntı: TianLeiLe

Mobil sektörde kamera bazında 1020 rakipsizdir.Ayrıca 1020 hakkında eskidi diye olumsuz bir eleştiri yaparak kendinizi de bir güzel küçük düşürmüşsünüz.Çıkalı 2 yıl oldu diye fosilmi oldu şimdi 1020?
    Yok eskimişmiş bilmem neymiş..geç o işleri.Birde 1020'yi (asusa lafım yok)kıçıkırık zenfonun kamerası ile kıyaslayın diye tavsiye vermiş.

Ayrıca popüler kültürün kölesi olmuş ergenler gibi (: yapıp durma..

Evet 1020'nin kamerası çok iyiymiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heymannn -- 25 Şubat 2015; 21:30:42 >

• Gereksiz bir konu olmuş, isteyen istediğini alır arkadaşım, ne sana ne de bana bir artısı yada eksisi olmaz. Bırakın fikir beyan etmeyi, cihazların artılarını ve eksilerini paylaşın ki daha bilgi verici olsun ...

• abicim WP7.5 ten beri windows kullanıyorum ben kullandığımda türkçe seçeneği bile yoktu. WP sisteminin Gelişmesine bizzat kendim şahit oldum. Şu anda elimde LUMİA 1020 var ve çok ama çok memnunum.. 300 tane uygulama kurulu gram kasmıyor telefon. Ayrıca telefonumdaki zeiss lensli-optik görüntü sabitleyicili-41MP kameranın keyfini çıkarıyorum...... 4 çekirdek 2gb ram kullanıpta ikidebir kilitlenen kasılan samsung telefonlara benzetme Hele hele zenfon ile hiç ama hiç kıyaslama.... Ha birde şu var; biraz araştırırsan WP işletim sisteminin en güvenli işletim sistemi olduğunuda öğrenirsin. Öyle robot işletim sistemi gibi delik deşik güvensiz değil... 3000 liraya sattıkları çok güvenli dedikleri iphone dan bile daha güvenli bir işletim sistemi..... Bilmeden çok iyi sallamışsın be kardeşim..... Önce bi araştır yada dene kullan bakalım.....

• 3 gün önce 1520 aldım keşke daha önce alsaymışım dedim. 2 ay önce de arkadaşıma 1020 aldık şöyle söyliyim bir cihazın eskimesi için bence geçen süreden çok işlevini kaybedip kaybetmediği önemlidir. Arkadaşım şimdi hiç kasmadan rahat rahat istediği oyunu oynayabiliyor. 1520 yi söylemiyorum bile
  • Kardesim gidip android işletim sistemli en kral telefonu getir wp işletim sistemli en düşük telefonu getir işletim sistemi olarak bir süre sonra androitten neffret edeceksin cünki donmalar oluyor bunu denedim gordum. Birkere marka olarak nokiayla donanımsal açıdan hiçbir telefon baş edemez 1020 nin kamerasıla samsungun galazsy zoom denilen takozu bile baş edemedi dedigin marka nedir ?? wp daha yeni bi işletim sistemi oldugu için kendigi geliştirecek. Windowstan bahsediyoruz dikkat et dünyanın en büyük şirketlerinden biri . Ve ben windows lu olmaktan mutluyum...
  • xBraveHeartx kullanıcısına yanıt
    Hep yeni yeni

• Arkadaşım sana tavsiye , sen git 1500+ para ver o donanımı sen kullanma sistem kullansın, sen de surekli ram bosalt iyi olur, ne dersin??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By Efendy -- 26 Şubat 2015; 12:16:56 >
  • Bi bitmedi şu küçümseyici konular, yorumlar..

"cin olmadan adam çarpma.." derler. bu forumlarda WP kullanıcılarına anket yapsanız %80den fazlası "deneyimli,tecrübeli ve telefondan,donanımdan,yazılımından anlayan" eski Android kullanıcılardır..

Yani aslında cin olmadan "şeytan" çarpmamak gerekir..

Siz bizi bırakın, bizler ne yaptığımızı, ne alacağımızı çok iyi biliyoruz. İyi niyetiniz için teşekkür ederiz ancak yeni telefon alacak arkadaşların açtığı konulara bu yorumları yazmanız daha çok kabul ve uygunluk görür kanaatindeyim.

Syg.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seckinar -- 26 Şubat 2015; 12:17:55 >
  • By Efendy B kullanıcısına yanıt
    1500 e gerek yok. 700 veririm zenfone alırım

• Sen kendini avut...Zenfonelar bir senesini bir doldursun da gör bakalım @Allons-y Geronimo

• Neyse sizin Doctor o kadar teknolojik kulübe kullanıp hala 1920 model telefon kullanıyordu değil mi

• Sana mı kaldı neye ne kadar para vereceğimiz hayy Allah'ım ya...
  • Bencede alınmaz...

• Arkadaşım 1,5 sene önce galaxy s4 almıştı 1 ay sonra lg g2 aldı telefon çok iyi ama bence birkaç ay sonra kasacak ve ben mwc de tanıtılacak 640 ı bekliyorum 1 gb ram li snap 400 ön kamera gibi özellikler beni cezbetti bence ben onu alınca lgg2 de yavaşlar benim 640 donanım ve sistemiyle uçar gider
    Edit:Arkadaşım telefonu yavaşladı diye lgg2 aldı s4 625 ten daha yavaştı ve ben hala kullanıyorum sadece beni mutsuz eden 1 gb ram sınırı bu arada o 2200 ben 700 e aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baby-Faced Assassin -- 28 Şubat 2015; 8:49:16 >
  • z2 mi lumia 835 mi?
  • Lumia fiyatları düştükçe açılan konu kalitesi düşüyor

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.