Şimdi Ara

Tavsiye; 35-42bin ytl Arası Dizel araç**** FOCUS aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şuanda 2003 Peugeot 307 otomatik aracım var. Yakıt masrafından bıkmış olmam nedeni ile dizel bir araç arıyorum. Ancak bir sürü soru işareti oluştu kafamda. Şikayetlerin ele alındığı bir internet sitesinde neredeyse bütün modellere ait sürü ile şikayet var. Kullanan arkadaşlardan yardım istiyorum.

Düşündüğüm modeller yine 307 ayarında olmak ve 40-42bini aşmamak koşulu ile ve ileride ev alacağımdan, Uygun bir fırsat bulduğumda elden çıkarma ve nakte dönüştürme fırsatları uygun olabilecek modeller. Sizlerinde tavsiyelerini bekliyorum. Şuan aklımdaki öncelik sırasına göre

2007 Peugeot 307 hdi premium 1,6110 hp 37,200
    2007 Opel Y. Astra Hb. elegans 1,3 90 hp 42,000
    2007 megane hb Express. 1.5 dCi 100 hp 40,000
    2007 focus c-max tdci trend 1,6 110 hp 42,000

Modeller birbirine yaklaşık donanımlara sahip son pazarlığı yapılmamış ancak bu hafta aldığım güncel fiyatlardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oycat -- 11 Ekim 2006; 10:18:07 >

• Belki yukarıdaki liste de yoktu ama; Ford un şu andaki tedarikçi kampanyasından faydalanarak 39,000 ytl ye focus 1,6 tdci ghia aldım. (almak için anlaştım)

Bu akşam renk seçimine gideceğim. Kullanan arkadaşlardan ricam bana renk konusunda yardımcı olabilirlermi acaba?

Hemen hazırda olan renkler

Tonik mavi,
    Fırtına gri,
    Denim mavi.

Birde focusta yeni gelecek araçlarda bir makyaj yapılmış. Yan aynalara sinyal ve refakatçi aydınlatması takılmış. En önemlisi ABD (fren destek sistemi) standart donanıma alınmış. Arada 500 ytl gibi bir fark oynuyor. Bu hafta sonu gelme ihtimali varmış. Onuda bekleyip son siparişimi öyle vereceğim.
  • Hayırlı olsun. Renk tavsiye edilmez. Edilirse tavsiye edenin zevkidir bence. Seninkiyle farklı olur. Mesela eski kasalarda magnum gri vardı ben severdim başkası beğenmezdi.
  • hocam fıstık yeşili görmüştüm geçenlerde yolda. Çok hoş duruyodu
  • Çok iyi bir seçim. Hayırlı olsun
  • DOĞRU SEÇİM. HAYIRLI OLSUN.
    SENİ BİLEMEM AMA BEN GRİ TERCİH EDERDİM...
  • quote:

Orjinalden alıntı: oycat

Belki yukarıdaki liste de yoktu ama; Ford un şu andaki tedarikçi kampanyasından faydalanarak 39,000 ytl ye focus 1,6 tdci ghia aldım. (almak için anlaştım)

Bu akşam renk seçimine gideceğim. Kullanan arkadaşlardan ricam bana renk konusunda yardımcı olabilirlermi acaba?

Hemen hazırda olan renkler

Tonik mavi,
    Fırtına gri,
    Denim mavi.

Birde focusta yeni gelecek araçlarda bir makyaj yapılmış. Yan aynalara sinyal ve refakatçi aydınlatması takılmış. En önemlisi ABD (fren destek sistemi) standart donanıma alınmış. Arada 500 ytl gibi bir fark oynuyor. Bu hafta sonu gelme ihtimali varmış. Onuda bekleyip son siparişimi öyle vereceğim.

tedarikçi kampanyası nedir?
    biraz açıklayabilir misiniz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    400-420bin arası araç tavsiye
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • FIrtına gri Ağır durur güzel olur
  • İlk olarak teşekkürler,

Yeşil i görmedim. Şuanda bulabildiğim renkler, Aytozu Gri si , Fırtına Grisi, Tonik mavi.

Abimde Aytozu grisi olduğundan ilk etapta eledim. Satışçı arkadaş şu anda diğer bayilerin stoklarını kontrol ediyor. Yeni makyajlı hali ile tekno pak. donanımlı Fırtına grisi yada Tonik Mavisi araştırıyorlar.

İkinci olarak;
    Tedarikçi indirimi dedikleri bir kampanya var FOrd da. Ford a tedarik sağlayan (tekstil - oto yansanayi vb. firmalara güzel indirim yapıyorlar.

Ben bosh gurubundan %5 gibi bir indirim aldım. ancak listede bulunan TOFAŞ KOÇ ARçelik %10-15 arası iskonto alıyor. Çok cazip fiyatlar çıkıyor ortaya. Hatırlayamadığım daha bir sürü firma var araç Alamayı düşünenlere bir ford bayisine ugramalarını öneririm.
  • Hayırlı olsun. Tonik mavi şık duruyor.
  • iyi seçim, ford'dan memnun kalırsın
    ben de tonik mavi seçerdim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.