Dostlar şu anda Creative Inspire 2500 2+1 kullanıyorum ses kartım ise Audigy Value. Giriş seviyesi için yeterli hoparlörler, ancak ben sesi biraz açınca bass seslerde meydana gelen çatlamalar ve poflamalardan bıktım. Creative I-Trique 3400 modeli ilgimi çekiyor. Taklaşık 100$+kdv den satılıyor ancak benim korkum onda da yüksek seslerde baslarda bozulma oluyor mu? Bir de derin ve güçlü bas sesi verebiliyor mu? Yoksa bununla uğraşma biraz paraya kıy, Logitech Z2300 al mı diyorsunuz? Kısacası kullananların tavsiyelerini bekliyorum.
sırf bas için alıyosan z2300 alıcaksınız başka şansınız yok.
ama sesler az gelsin ama tonlar daha dengeli gelsin diyosanız i-trigue öneriyorum size.
bas istiyorsan arkadasın onerdigi model guzel birde megaroks 2+1 var tr varmı bilmiyorum ama
Maalesef yok o bahsettiğin megaworks 2.1 keşke gelseydi ama hiç gelmedi Türkiye'ye @gsaray15 dostum sana önerim ise eğer yüksek güçte ve kalite de bir 2.1 istiyorsan z-2300 çok iyi bir seçim olabilir özellikle baslar muhteşem Ama tizler için mutlaka ince ayar gerekiyor.
yaw en kısa zamanda gidip dinlicem su z2300 ü... abi bi set bu kadar da ballandırılmaz ki yaw... napiim şindi ben giga500 ü satıp z2300 mü aliim ???
ya da varsa bi gönüllü bi kaç günlüğüne takas yapalım
quote:
Orjinalden alıntı: suganzm
yaw en kısa zamanda gidip dinlicem su z2300 ü... abi bi set bu kadar da ballandırılmaz ki yaw... napiim şindi ben giga500 ü satıp z2300 mü aliim ???
aslında basından ballandırılacak bi özelliği yok z2300'ün sadece bası için alınabilecek bi set. ses rengi olarak tatmin edici olmaktan uzak.
ossun yaw hocam merak ettim..sende varsa bi kaç gunlugune takas edek giga ile...
yaa sadece ballandırılması da degil olay ... insan ; iyi ise iyi oldugu yanları kotu ise kotu oldugu yanları gormek istiyor...ve bunu gerçekten deneyerek ofrenmek istiyor..2300 merakım sırf bu yuzden.... avcılar cıvcarında oturan 2300 sahibi bi arkadas varsa onu ziyaret de edebilirim yaw...isteyen de bana gelebilir tabii
@suganzm yok mu orada bir hızlı sistem falan ya? Varsa orada rahatça dinlersin Yani ses gücü ve bas olarak daha iyi bir 2.1 görmedim ben açıkcası ama şu tizler ve orta ses yokmuuu
hızlı sistem avcılar da hocam malesef z2300 yok...adamlar da biraz balta zaten... cevap geç geldi biraz kusura bakman...
gsaray15 pm attım nerdesin ya msn e bekliyorum seni :))
quote:
Orjinalden alıntı: venom800
Maalesef yok o bahsettiğin megaworks 2.1 keşke gelseydi ama hiç gelmedi Türkiye'ye @gsaray15 dostum sana önerim ise eğer yüksek güçte ve kalite de bir 2.1 istiyorsan z-2300 çok iyi bir seçim olabilir özellikle baslar muhteşem Ama tizler için mutlaka ince ayar gerekiyor.
bas konusunda haklısında dostum tizler ince ayarlada kurtarmıyo malesef
quote:
giga 500 tiz ve midlerde mutlaka x530dan iyidir ama benim merakım bass konusunda x-530 ile en azından aynı seviyede mi? çünkü fiyatı rahat bi 200YTL daha yüksek ve üst seviye bir ürün , tiz ve midlerde iyi ve bass kalitesi de x-530 ile eşitse çok güzeldir bence...
subwoofer boyut ve watt değeri olarak zaten x-530dan büyük , kalite olarak da eşitse ilerde para denkleştirirsem düşündüğüm tek seçenek g500
quote:
Orjinalden alıntı: kamikazeden
quote:
giga 500 tiz ve midlerde mutlaka x530dan iyidir ama benim merakım bass konusunda x-530 ile en azından aynı seviyede mi? çünkü fiyatı rahat bi 200YTL daha yüksek ve üst seviye bir ürün , tiz ve midlerde iyi ve bass kalitesi de x-530 ile eşitse çok güzeldir bence...
subwoofer boyut ve watt değeri olarak zaten x-530dan büyük , kalite olarak da eşitse ilerde para denkleştirirsem düşündüğüm tek seçenek g500
arkadaşım bass konusunda giga ile boy ölçemez x 530 duymamış olayım parasını sonuna kadar hak ediyor valla bassı zaten 5/2 kademede tutyorum yoksa acayip ii bassı var aletin filmlerde de çook güzel ii bi alet tavsiye ederim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme