Şimdi Ara

Tavsiye edermisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

daha önce hep Sony kullandım ve iPod deneme şansım olmadı ses kalitesi olarak ürün iyimidir? Tavsiye edermisiniz, yada bu fiyat aralığında başka tavsiyeniz varmı?

http://www.elmasepeti.com/Apple-iPod-shuffle-2GB-Gumus-_458.html#0

• sony den sonra ipod alma kardeşim.hayal kırıklığı yaşarsın.
  • ben link te gösterdiğin ipod shuffle lı kullanıyorum gayet memnunum tavsiye ederim sesi bayağı yüksek
  • quote:

Orijinalden alıntı: _leylandi_

sony den sonra ipod alma kardeşim.hayal kırıklığı yaşarsın.

Aradığım cevap buydu teşekkürler,

erdener_94_ mesajın için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VO Photographics

quote:

aradığım cevap buydu ne demek ?

madem cevabı biliyordun niye sordun ?

ayrıca ipod touch 4g gibi mükemmel bir cihaz görmedim daha önce . sony'nin ürünlerini 5e katlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: balerefone

quote:

Orijinalden alıntı: VO Photographics

quote:

aradığım cevap buydu ne demek ?

madem cevabı biliyordun niye sordun ?

ayrıca ipod touch 4g gibi mükemmel bir cihaz görmedim daha önce . sony'nin ürünlerini 5e katlar

ses kalitesi bakımından 5 para etmez ama

• Çok ağır 1 laf olmuş.
    Ben de mesela bedava verseler iPod Touch dan başka kullanmam, hele Sony markasının hiçbir ürününe para vermem, marka olarak kılım kendisine.
    Orjinal kulaklığı, evdeki Pioneer müzik sisteminden daha fazla memnun ediyordu, hiç de değiştirmeyi düşünmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 20 Ekim 2010; 21:46:08 >
  • İpod touch nereden çıkmış ya, arkadaşın linkte gösterdiği ürünün fiyatı 115 civarı, siz 350 liralık bir cihazdan bahsediyorsunuz parasının hakkını veriyor ama sony'i müzik konusun da bileğini bükemez.

Edit:Üsteki 3g için yapılmış bir yorum, 4g yi deneme fırsatım olmadı.4g ile 3g arasında kulalık değerleri arasında bariz fark var ise af ola.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çağdaş -- 20 Ekim 2010; 21:43:33 >
  • İyi de ben o cihazı kastetmedim ki, kendi kullandığım cihaza göre yazdım.
    Ayrıca 30 Gb Siyah iPod Video da kullandım 5G, onun da sesi çok iyiydi ve alternatif gerektirmiyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 20 Ekim 2010; 21:45:15 >
  • iPod kullanması en basit portatif müzik çalarlardır. Ses kalitesi tartışılabilir ancak sony'e göre çok kötü kalitede demek yalnış olur.
  • + larin fazlalığı yönünden ipod olabilir ama ses kalitesi bakımından sony nin ipod dan bir kaç basamak üstte olduğunu düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mogosan

+ larin fazlalığı yönünden ipod olabilir ama ses kalitesi bakımından sony nin ipod dan bir kaç basamak üstte olduğunu düşünüyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.