Şimdi Ara

Tavsiye ediyorum AOC Q3279VWF (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
3.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aynen öyle kullananlar memnunsa sorun yok.
  • trkocaer kullanıcısına yanıt
    Valla ben bir karşılaştırma videosu yapıp atıcam artık. Ordan görür herkes olup olmadığını

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • va panelde ghosting olmaması gibi bir durum söz konusu değil en azı samsung va larda o da anca katlanılabilir seviyede 144hz panellerde dahi sınırda yani biraz daha ghosting olsa direk iadelik monitörler :)

bu aoc benq lar vs ghosting açısından sorunlu modeller yani bu aoc de de ghosting bariz şekilde belirgin malesef...

zaman monitör alınacak zaman değil valla ips idareten bir şey alıp geçicez mecburen :)
  • ilker burak kullanıcısına yanıt
    benim yaptıklarımı yazmışsın. :)

ghosting sorunu yüzünden bu monitörü iade edip 23'' ıps ile idare ediyorum.

sonuç olarak en başta dediğim gibi ıps panelden şaşmayın.
  • glow olayı olmasa ve tepki süreleri 1ms civarına gelebilse ips dışında panel alınmaz ya da va ghosting problemi olmasa tepki süreleri 1ms civarına gelse gri dağılımı-gamma problemleri olmasa va dan başka panel alınmaz ya da tn süper olsa va,ips niye var :)

malesef monitör piyasasının kendine gelmesi şart. acilen...
  • askı aparatıyla duvara asabilir miyim?
  • qontak0 Q kullanıcısına yanıt
    askı aparat yok duvara asamazsın
  • Ben sen tasarım işlerinde kullanmak üzere bi monitör alacağım 27” düşünüyordum aslında ama dolaşırken bu monitör denk geldi. 31.5” 2k da görüntü kötü olmuyor mu? Bu kadar büyük monitörde çalışmak zor olmuyor mu? Göz, baş ağrısı vs sıkıntısı oluşturuyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: md3likan

Ben sen tasarım işlerinde kullanmak üzere bi monitör alacağım 27” düşünüyordum aslında ama dolaşırken bu monitör denk geldi. 31.5” 2k da görüntü kötü olmuyor mu? Bu kadar büyük monitörde çalışmak zor olmuyor mu? Göz, baş ağrısı vs sıkıntısı oluşturuyor mu?
    tv olarak kullanıyom va paneller güzel görüntü veriyor memnunum pc için büyük gelebilir zamanla alışırsın
  • enginsen10 E kullanıcısına yanıt
    Peki görüntü net mi? Piksel piksel mi?

• quote:

Peki görüntü net mi? Piksel piksel mi?
    piksel piksel nasıl oluyor?
    Yazılar falan keskin mi yoksa pikseller sayılıyor mu? Mesela şu an 23” 1080p monitör var. Pikseller belli ve keskin değil rahatsız ediyor beni. Yakından fotoğraf atma imkanınız var mı? Metinler, simgeler falan nasıl görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi md3likan -- 10 Ağustos 2019; 10:22:17 >
  • quote:

Yazılar falan keskin mi yoksa pikseller sayılıyor mu? Mesela şu an 23” 1080p monitör var. Pikseller belli ve keskin değil rahatsız ediyor beni. Yakından fotoğraf atma imkanınız var mı? Metinler, simgeler falan nasıl görünüyor.
    pc de kullanmıyom bu monitör 93ppi
    DisplaySpecifications
    31.5" AOC Q3279VWF - Specifications
    https://www.displayspecifications.com/en/model/72b9ef1

önceden çekmiştim fotoğraf makinede iyi çıkmıyor yansımalı çıkıyor

Tavsiye ediyorum AOC Q3279VWF

Tavsiye ediyorum AOC Q3279VWF

teşekkür ederim hocam vakit ayırdığınız için.
  • bu monitörü 1080p kullanmak istiyorum oyunlarda ama görüntüyü inanılmaz bozuyor. arkadaşımda da aynı monitör var onda da sorun var. parlaklığı açıyor, görüntüyü çok bozuyor. ne yapmak lazım? resimlerde anlatmaya çalıştım. ilk iki resim 2k sonraki resimler 1080p.

2k:
    [simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/894849/3dd80e8b-16f7-44b0-9dc8-5fa3b1520e0f.jpeg [/simage]

[simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/894849/2de53aad-e491-4bce-a5af-2acee8126a65.jpeg [/simage]

1080p:
    [simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/894849/04693984-4923-48e8-93a8-bc3f563f0783.jpeg [/simage]

[simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/894849/f4951440-88fe-4241-82e4-ffd323e482f4.jpeg [/simage]

• arkadaşım q3279vwfd8 modelini aldı. Monitör ayarı 75 hz ve hdmi ile bağlıyken netflix'ten bir video açtığı zaman monitör görüntüyü kesiyor. Kabloyu çıkarıp takınca bir süre yayın geliyor. 75 hz den daha düşük bir hz ye indirdiğimizde kesinti olmadan çalışıyor.
    Sizde de benzer problem var mı? Netflixte uygulaması , edge,chrome ile sorun yaşıyor musunuz? Duruma göre monitörü iade edeceğiz.
  • geç gördüm mesajınızı kusura bakmayın. netflix kullanmıyorum. başka türlü test etme şansım varsa deneyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roser137 -- 8 Ekim 2019; 15:42:24 >
  • roser137 R kullanıcısına yanıt
    Biraz geç cevaplıyorum ama netflixte sorun yaşamamak için ekran kartınızın çıkışını nvdia/intel ekran kartınız neyse arayüzündan 60hz olarak ayarlamanız gerekiyor. 75 hz'i netflix desteklemiyor o yüzden kapanıyor. Kesin çözüm bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.