Şimdi Ara

Tavsiye ediyorum AOC Q3279VWF

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
3.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Monitörle ilgili kararsızlıklarım vardı, sağolsunlar forumda her yere detaylıca yazmama rağmen kimse küçük bir cevap verip yardımcı bile olmadı. 4-5 seçeneği elemem sonucu fiyat performans olarak bu monitörü almaya karar verdim.

Monitörden çok memnun kaldım oyun ve ağırlıklı olarak grafik tasarımda kullanacağım. Almak isteyipte kararsız kalan herkese tavsiye ederim bu fiyata 2k ve böyle kaliteli bir panel bulunmaz sanırım. Renk ve goruntu kalitesi mukemmel.

Dell 7559 laptopum var 960m 4gb ekran kartina sahip biraz eski olmasina ragmen cs go'dan 2k ve ultra ayarlarinda 120 fps aliyorum. Nfs 2016'dan 2k ultra ayarlarda 45 fps aliyorum ve gayet akici ve benim için oldukça yeterli.

Monitorde freesync(75hz) var deniyor bazi yerlerde amd ekran karti olmadan kullanilmaz deniyor ama ben suanda nvidia ekran kartimla 75 hz i hem masaustunde hemde oyunlarda kullanabiliyorum ve laptopumun kendi ekranina göre daha akıcı oynuyorum.

Monitör diğer monitörlere göre biraz büyük iyi bir deneyim için göz ve monitör arası mesafenizin 70 cm kadar olmasını önerebilirim.
    Menüsünde bir sürü renk modu var bu sayede mavi ışıkları kısabilir ve gözünüz için rahat bir deneyim sağlayabilirsiniz.
    Bu fiyata mukemmel, monitör almayı düşünüyorsanız kesinlikle bu monitörü listenize ekleyin.

Sorusu olan olursa seve seve cevaplayabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu monitör için konu açmıştım

''AOC 31.5' Q3279VWF ciddi bir ghosting sorunu var''

https://forum.donanimhaber.com/aoc-31-5-q3279vwf-ciddi-bir-ghosting-sorunu-var--131449535#131449535

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Konunuzu daha önce takip ettim. Ghosting sorunu yaşandığını sizden duyup youtubeta ki videoları izledim ve bu sorun var mı yok mu özellikle kendi monitörümde test ettim. Ben kendi sistemimde 3-4 günlük süreçte öyle bir sorunla karşılaşmadım. Memnunum.

Siz iade edip hangi monitörü almıştınız?

• cas1925 C kullanıcısına yanıt
    Yerine henüz bir şey almadım eski monitörüm 23'' ile idare ediyorum.

Ben VA panellerde bu sorun genel olarak var sanıyordum çünkü biriyle daha görüştüm oda var demişti ama sizde çıkmamış demek ki hepsinde olmuyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evet doğrudur biraz şans işi olduğuna inanıyorum. Mesela benimde monitörün tuşlarının olduğu bölümün plastiğinde bir açıklık var tam oturtulmamış, aşağıdan bakınca fark ediliyor.

Bu ürünü çok detaylı inceledim bu özelliklerde bu fiyata başka bir ürün yok arkadaşlar. QHD (2K), hdmı, Dp, DVI, Freesync, üstelik tüm kablolar içinden çıkıyor 3 yıl garantili 999 tl kdv dahil ben kıyaslayacak başka ürün bulamadım.
    yurtdışında mediamarkt ta ordurdum 199 euro fiyatı var Türkiye ile aynı
  • Sizde de tuşların olduğu kısımda rahatsız edici bir açıklık var mı ?Monitörün on/off ışığı alttan bakınca panelin kenarından sızıyor mu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AOC C24G1 MONİTÖR [ANA KONU]
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ghosting çıkarsa, iade edebilecegim bir site var mı hb n11 fark etmez yeterki iade sıkıntı çıkarmasın ?
  • Bu monitor ne şekilde 75hz veriyor.1080p'de mi 2k'da mı ? Hdmi ile mi dp ile mi ? Bir de sadece freesync devredeyken 75hz aktif olan onun dışında 60hz veren moniyorler var.Oc ile 75hz'e çıkan var.Bu monitor freesync açmasak dahi 2k'da native 75hz verebiliyor mu acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aterikasedi

Bu monitor ne şekilde 75hz veriyor.1080p'de mi 2k'da mı ? Hdmi ile mi dp ile mi ? Bir de sadece freesync devredeyken 75hz aktif olan onun dışında 60hz veren moniyorler var.Oc ile 75hz'e çıkan var.Bu monitor freesync açmasak dahi 2k'da native 75hz verebiliyor mu acaba ?
    1080p 1440p 75 hz modu vardır ayrıca 75hz için amd olması şart degil 1000 lira altına nerden alabilirim?
  • ContEmpor4ry kullanıcısına yanıt
    ben 1.047 ye itopya dan aldım tv kullanmak için çok memnunum üst düzey görüntü kalitesi var siyahlık ve renkler çok iyi ince ayar yapman lazım bu paraya bu boyutda dandik ıps panelli tv alınır monitör gibi kaliteli göstermez başka yerden 1000 tl altın dan alırsan iadeli ürün olabilir dikkatli olun itopya iade almıyo açılmamış gönderiyor

Tavsiye ediyorum AOC Q3279VWF

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enginsen10 -- 12 Nisan 2018; 16:51:36 >
  • ürünü aldım 3000:1 konsantrast gerçekten farkını koyuyor.
  • ContEmpor4ry kullanıcısına yanıt
    ne çabuk aldın hayırlı olsun hdmi kablo çok önemli fark var vention hdmi 2.0 almanı tavsiye ederim
  • Hdmi kablo ile freesync açmadan 2k'da direkt 75hz verebiliyor mu ? UFO Test sitesinden test edebilir misiniz ? Ufo hareket ederken stuttering oluyor mu ?
  • aterikasedi kullanıcısına yanıt
    evet, ben hdmi üzerinden nvidia kart ile hem 1080p de hemde 2k'da 75 hz alabiliyorum. UFO testi yapmıştım belli bir miktarda ghosting vs oluyor ama benim için sorun değil farkedemiyorum bile oyunlarda videolarda vs. o şekilde gözü rahatsız edecek hiçbir şey yok, anlayamazsınız. Büyük miktarda ghosting hatası var diyenler bilgisayardan çıkan hz ayarını, çözünürlük ayarını ve monitördeki overdrive ayarını vs yanlış yapıyorlardır. Bu fiyata bu görüntü kalitesiyle mükemmel bir monitör, daha da üstüne bir şey diyemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: cas1925

evet, ben hdmi üzerinden nvidia kart ile hem 1080p de hemde 2k'da 75 hz alabiliyorum. UFO testi yapmıştım belli bir miktarda ghosting vs oluyor ama benim için sorun değil farkedemiyorum bile oyunlarda videolarda vs. o şekilde gözü rahatsız edecek hiçbir şey yok, anlayamazsınız. Büyük miktarda ghosting hatası var diyenler bilgisayardan çıkan hz ayarını, çözünürlük ayarını ve monitördeki overdrive ayarını vs yanlış yapıyorlardır. Bu fiyata bu görüntü kalitesiyle mükemmel bir monitör, daha da üstüne bir şey diyemem
    Teşekkürler

• Merhaba

Bu monitör ile ilgili incelemelerde görüş açısının dar olduğu yazılıyor.Kullananlar bu durumla ilgili görüş bildirirse sevinirim.
  • ghosting için her hangi bir ayar yapmaya gerek yoktur tamamen donanımsal bir şeydir sadece yazılımla bunu azaltmaya çalışıyorlar ama bence tam aksine iyice kötü oluyor.

şuan kullandığım 23'' ıps panel var 7ms olması lazım ghosting yok denecek kadar az hatta şimdiye kullandığım hiç bir monitörde bundaki gibi rahatsız edecek seviyede değildi.

biraz araştırmıştım bu sorun va panellerde çok rahatsız ediyormuş ıps panelden şaşmamak lazım.
  • Bence size gelen monitörde o şekilde rahatsız edici bir ghosting durumu vardı. Videolarda cok abarti ghostingler oldugunu bende goruyorum monitoru hepsiburada uzerinden satin aldim ayni oyunlari oynuyorum ve denedim ancak oyle bir sorun ortada yok . Bazi makinalarin cikis degerleri ghosting olmasina sebep oluyor olabilir , ben bir tek hd multimedya uydu bagladigimda kanal degistirme menusunde yukari asagiya kaydirirken ghosting sorunuyla karsilastim onuda cıkış hz i ve çözünürlüğü ayarlayinca sorunu ortadan kaldirdim . Eger bu sorunu yasayan varsa degisim istemesini onerebilirim.

Hayaletlenme sorununu siyahın olduğu sahnelerde yaşarsınız.
    Aynı paneli kullandığı için sizdede mevcuttur. Farketmemiş olabilirsiniz.

İçinize sindiyse gerisi önemli değil.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.