Şimdi Ara

OYUN CANAVARLARI İÇİN MONİTÖR AOC G2460PQU 999TL ( N11.com)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
3
Favori
2.608
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu ürünü araştırdığımda 1100-1300TL aralığında fiyatlar gördüm. N11 sitesinde 999TL fiyat var
    Ekstra çekler ile daha da düşürülür . Bilgi verim dedim. Bu kur artışı ile bu fiyatın sabit kalması bence pek mümkün değil

http://urun.n11.com/monitor-ve-ekran/aoc-24-g2460pqu-1ms-genis-ekran-full-hd-led-hdmi-gaming-monitoru-P72645244

• Benim 4 sene önce aldığım fiyatın 2 katından fazla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

Benim 4 sene önce aldığım fiyatın 2 katından fazla.

4 sene önce bu ürün-model var mıydı ne kadardı inan bilmiyorum
    Ancak çokta şaşırmam.
    Bende dün nike mağazasına girdim. Normalde bile pahalı bulduğum 200-300TL seviyesindeki ayakkabılar
    500-600TL seviyesinde idi. Dolara bağlıyorlar tabi durumu

Allah sonumuzu hayır etsin
  • Halkçı2013 H kullanıcısına yanıt
    Aynı monitör değil tabi ama bir monitör 1000tl,ekran kartı 2000 çok. Dolar da 1.8 den 2.8'e geldi

• normal monitor almaya kalksanız yine 300-500tl arasında iyi bir monitor alabilirsiniz. bu monitorler oyun monitörü oldugu için ve 144hz çalışma frekansı verdiği ve 1 ms tepkime süresine sahip olduğu için bu kadar pahalı.
  • Etmez bu para cok gereksiz

• 1472 TL Samsung U28D590D 28" Geniş Ekran Led Monitör (4K ULTRA HD)

http://www.nasabilgisayar.com/28-SAMSUNG-UHD-U28D590D-2xHDMIDISPLAY,PR-8320748.html

4k monitör bence daha mantıklı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AOC CQ32G1 31.5
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Link şu anda çalışmıyor haberiniz olsun,N11 iyice sapıtmaya başladı bu aralar.
  • Exelente kullanıcısına yanıt
    Çalışma var n11'in sitesinde hocam ondan dolayıdır.
  • Daha geçen ay g-sync monitörler 1250 tl'den satılmıştı bu beş para etmez.
  • çöp
  • MonacoDoom kullanıcısına yanıt
    Asıl g-sync beş para etmez bir teknoloji.
  • Asusun ips 1ms monitorunu 300 tl den almistim sifir hemde 2 tane kullandim 3 ay kadar digerinide sifir olarak satmistim. 1000 tl uzerinde etmisti. Kullandigimida 900 den satmistim ne gunlerdi be

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • memothegreat kullanıcısına yanıt
    G-sync yerine nvidia'da kullanabileceğiniz en iyi kırılma engelleyici başka teknoloji var mı?
    kör değilsen mapde saga sola kaydırınca kırılan milyonlarca binayı çizgiyi görebilirsin efsane bir teknoloji bence.
  • tepkime degildir o, tepkime olsa duramazsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: memothegreat

Asıl g-sync beş para etmez bir teknoloji.

Hic gsync li monitor kullandin mi ?

• 3ünüze birden cevap veriyim. Ben kendim kullanmadım ama uzun süredir aşağıdaki linkdeki monitörü kullanan birini tanıyorum yakından. Size o kişinin yaşadığı tecrübeleri yazıyım.

Öncelikle monitör:http://www.amazon.com/PG278Q-27-Inch-Screen-LED-Lit-Monitor/dp/B00MSOND8C

Şimdi ben işe yaramıyor demiyorum. Öncelikle sıkıntı bir bana anlattığı g-sync in işe yaradığı ama fps miktarı düştükçe g-sync in etkisini kaybettiği oldu. 60+fps üzerinde g-sync etkisini gördüğünü söylüyor. FPS miktarı 60ın altında kalan oyunlarda bir fark görmediğini söylüyor. Şunuda söylemek istiyorum arkadaşın sistemi kesinlike çok güzel ama son çıkan oyunlara ya yetişemiyorsun teknoloji bu her ay 1 milyarlık ekran kartı alamazsın ya da sıfır optimizasyonla çıkıyor oyun. Mönitör 144hz yani g-sync 144fps aldığın zaman en büyük etkiyi görüyorsun. Ama gel gör ki early acces in ve alpha durumunda yayınlanan oyunların olduğu bir gaming zamanında ben cs:go ve lol dışında sanmıyorum sürekli oynayıp yüksek fps alabilceğiniz oyunlar olacağını.

Kısacası kendimi tam anlatamamışım yazarken. İşe yaramaz değil. Verceğin paraya değer bir fark yok. Arkadaşımda 10 küsür milyarlık sistem var oynadığı oyunların yarısında kullanamadığını söylüyor. Kısacası büyük miktarlarda paraya değcek bir teknoloji değil. Yukardaki amazon fiyatını görüyorsunuz mönitör nerdeyse 2 milyar bunu yerine 800 tl civarına çok güzel 144hz mönitörler var alın yeterince tatmin edecektir sizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memothegreat -- 15 Ağustos 2015; 17:01:08 >

Hocam 60 fps altına işe yaramaz diyorsunuzda zaten 2k'da 60 fps üstü oynatabilmek için CF yada SLI düzeneği gerekiyor.

Şimdi bende GTX980Ti var ve gözüm 2K da değil (1K 144 hz istiyorum ben), şu aşağıdaki monitörü düşünüyorum mesela.

http://www.amazon.com/dp/B00QS0AK6U/ref=wl_it_dp_o_pd_nS_ttl?_encoding=UTF8&colid=8L5OUN5P4BVF&coliid=I1LSXVZPUAQ0OE&psc=1

Fiyatı hem uygun hemde 80-90 fps alacağım oyunlarda v-sync açmadan o fps miktarlarıyla yırtılmadan oynayabileceğim, bu saçma mı oluyor sizce yani?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonacoDoom -- 15 Ağustos 2015; 17:11:03 >

• Bence gsynci siz yanlis anlamissiniz veya arkadasiniz.Aksine yuksek fps de degil dusuk fps de akiciligi cok daha iyi hale getiren bir teknolojidir gsync.
    Suan mobildeyim ama dahili bilesen bolumunde size gsync monitör kullanan bir arkadasi cagirabilirim nickini hatirlarsam.Onun deneyimleri ve yorumlari oldukca olumluydu.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.