Şimdi Ara

OYUN CANAVARLARI İÇİN MONİTÖR AOC G2460PQU 999TL ( N11.com) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
3
Favori
2.608
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    o arkadaşta sli titan x var açıyor dayz standalone 30-40fps, açıyor ark survial evolved 30-40fps max alıyor.. Özetle demem o ki monitöre verilen farka değmiyor hocam. 1 milyar vericeksiniz en ucuzuna 1 sene içinde sisteminiz geri kalmaya başlayacak oyunlara göre ve g-sync etkisini kaybetmeye başlayacak. G-sync kullanıcam diye 6 ayda bir pc yi güncellemek zorunda kalmayın diyorum. 100 lira fazla verip alıyor olsanız tamam dicem ama. Hem pahalı hemde extra masrafı yanında getiriyor.
  • memothegreat kullanıcısına yanıt
    Hocam dayz yada ark tarzı oyunları oynamıyorum Ubisoft, Rockstar ve WB ve buna benzer firmaların yapımı olan AAA oyunlar için alacağım, ayrıca dediğiniz gibi arada çok büyük fark yok 100-200 tl daha fazla koyacağım ama g-sync alacağım.
  • MonacoDoom kullanıcısına yanıt
    Tabi ki siz bilirsiniz orasını hocam ben sadece duyduğumu aktarmak istedim. Çünkü bana g-sync pc ye yaptığım en kötü yatırımlardan biri oldu dedi. 2 küsür milyar olunca monitör.
  • Bende bu cihazı almayı düşünüyorum. Gerçekten fiyat iyi.
    Bahsettiğiniz G-sync özelliğinin beni çok etkileyeceğini sanmıyorum. Cs go da 600fpsleri görüyorum. Yanılmıyorum değil mi? Birde Bu fps 144 Hz monitör de düşer mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burdan aldık diyelim ve ölü piksel çıktı. Satıcı iade almak zorunda mı?
  • şurda detaylı bilgiler var almadan önce bi bakın

http://forum.donanimhaber.com/m_61407655/mpage_154/f_//tm.htm#108952563
  • Satıcı ölü piksel garantisi verdi. Servisin görüp onay vermesi halinde iade ve değişim yapacakmış. Arkadaşımda görüp birkaç saat kullanmistim. Dolar yukselme egilimindeyken bir daha bu fiyata bulamam diyerek bugun siparişi verdim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halkçı2013 H kullanıcısına yanıt
    Tüm esprisi 1ms olması. Tepkime süresi olarak çok iyi ama f/p olarak çok gereksiz bir ürün.
  • 2 ms çılgınlığı çıktığında araştırma yapmıştım , yalan bunlar bazı siteler var bunların gerçek değerlerini yazıyor (tabi test etmiş adamlar)
    2 ms denenler 10 ms alt ve üstlerinde geziyor zaten renge göre farklı tepkimeler veriyor hep aynı ms değil.
    ................
    ......
    bu paralar etmez bunlar oyuncuları kazıklamak için geliştirilmiş ürünler sonuçta faydasız değil elbet ama fiyatlar uçuk
    .
    renk sayısı 16.7 milyon, 1 milyar olmalı ki ekran renkleri orijinaline çok yakın şekilde gösterebilsin, 4 k olsa iyi olurdu
    IPS olsa o da güzel olurdu ama o ms lere ulaşamazdı.... parlaklığı 350 nit gayet iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VLCplayer -- 20 Ağustos 2015; 22:37:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gyradel

Ürünün hitap ettiği kitle özellikle fps oyuncuları. 144hz monitör ile 60hz monitör ile CS gibi oyunları oynayınca farkı anlarsınız. Anlayamaz iseniz zaten pro oyuncu değilsinizdir ve bu ürüne de gerek yoktur. Amma çok bilmiş çöpçü varmış.

Düzgün konuşsanız ............ polemik çıkmaz.

bı linkte bir inceleme var ----->
    http://www.digitalversus.com/lcd-monitor/g2460pqu-p16602/test.html
    .
    demek istediğim oyuncu için bile olsa renk sayısı-renk doğruluğu-kontrastı da çok önemli
    zaten burda bu konuda 3 yıldız verilmiş (5 üzerinden) kastettiğim şeyi destekliyor.
    .
    .
    .

bir inceleme daha ----->
    https://pcmonitors.info/reviews/aoc-g2460pqu/
    en altta + ları ve - leri dile getirilmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VLCplayer -- 21 Ağustos 2015; 4:19:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tamergungor2006

quote:

Orijinalden alıntı: gyradel

Ürünün hitap ettiği kitle özellikle fps oyuncuları. 144hz monitör ile 60hz monitör ile CS gibi oyunları oynayınca farkı anlarsınız. Anlayamaz iseniz zaten pro oyuncu değilsinizdir ve bu ürüne de gerek yoktur. Amma çok bilmiş çöpçü varmış.

Düzgün konuşsanız ............ polemik çıkmaz.

bı linkte bir inceleme var ----->
    http://www.digitalversus.com/lcd-monitor/g2460pqu-p16602/test.html
    .
    demek istediğim oyuncu için bile olsa renk sayısı-renk doğruluğu-kontrastı da çok önemli
    zaten burda bu konuda 3 yıldız verilmiş (5 üzerinden) kastettiğim şeyi destekliyor.
    .
    .
    .

bir inceleme daha ----->
    https://pcmonitors.info/reviews/aoc-g2460pqu/
    en altta + ları ve - leri dile getirilmiş

Merak etmeyin neyin ne olduğunu biliyorum. Ben doların 3 lira olduğu bir ülkede ucuzluğunu pahalılığını tartışmıyorum şu an. Daha ucuza 144 hz başka monitör varsa Türkiye şartlarında gider ondan alır insan. Benim tavrım çöp diyenlere.

• quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

Benim 4 sene önce aldığım fiyatın 2 katından fazla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Blaze`

quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

Benim 4 sene önce aldığım fiyatın 2 katından fazla.

yine yazmış sonra "ya işte aynısı değil ama" ey allahım
  • Bende monitör bakıyorum ama araştırmalarım sonucu 144 fps uzerinde oynamadıgınızda faydasını görmuyosunuz 144hz monitörun.144 fps'de de ultrada falan 1080p bile oynamak zor ucuz kartlarla.980 ve ustu bişey almalısın ki önumuzdeki 1 en fazla 2 senede 1080p'de 144 fps ustu full ayarlarda oynayabilesin.Bu da demek oluyor ki böyle monitör alınacaksa ekran kartı her sene guncellenmeli ki monitörun hakkı verilsin.

Sonuç olarak iyi ekran kartınız işlemciniz yoksa hiç 1000 lira bayılmayın 144hz diye bu monitörlere
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.