Şimdi Ara

Tavsiye filmler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
6.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar film izlemek istiyosanız ama bir türlü seçemediyseniz size tavsiye ediceğim her alanda film.. Size öyle uzun bir liste sunmayacağım .. zaten hangi filmi izlesem diye karışık olan aklınızı bide ben uzun bir film listesiyle karıştırmayı düşünmüorum ..

*Sıkıysa yakala ( Gerçek bir hayat hikayesi..leondardo dicaprio nun canlandırdıgı karakterin nekadar zeki oldugunu görünce şaşıracaksınız )
    *V-for vandetta (Düzeni bozulmuş bir ülkede hayatı pahasına devrimi getirmeye çalışan bir adam .. IMDB den bir film )
    *Apocalytpo ( portekizlilerin amerikayı keşfetmeden önceki kıtadaki insanların hayat hikayesini anlatan bir film)
    *Hayatım yalan (romantik-komedi dalında güzel bir film .. romantik arkadaşlara, romantik lmasada izleyin sıkılmazsınız )

Bu listede size fazla geldiyse eğer ;

Sıkıysa yakalayı izleyin derim ..

• uzun listeyi göremedim ben
  • uzun liste koymak istemedim işte :) istersen koyabilirim ama ben şuan için film izlemeye karar vermiş arkadaşlar için seçme kolaylıgı saglamaya çalıştım .. bu filmler bana göre yazacagım uzun liste arasında öne çıkanlar olacaktır yine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DawyJones

Arkadaşlar film izlemek istiyosanız ama bir türlü seçemediyseniz size tavsiye ediceğim her alanda film.. Size öyle uzun bir liste sunmayacağım .. zaten hangi filmi izlesem diye karışık olan aklınızı bide ben uzun bir film listesiyle karıştırmayı düşünmüorum ..

*Sıkıysa yakala ( Gerçek bir hayat hikayesi..leondardo dicaprio nun canlandırdıgı karakterin nekadar zeki oldugunu görünce şaşıracaksınız )
    *V-for vandetta (Düzeni bozulmuş bir ülkede hayatı pahasına devrimi getirmeye çalışan bir adam .. IMDB den bir film )
    *Apocalytpo ( portekizlilerin amerikayı keşfetmeden önceki kıtadaki insanların hayat hikayesini anlatan bir film)
    *Hayatım yalan (romantik-komedi dalında güzel bir film .. romantik arkadaşlara, romantik lmasada izleyin sıkılmazsınız )

Bu listede size fazla geldiyse eğer ;

Sıkıysa yakalayı izleyin derim ..

Leonardo DiCaprio ve Tom Hanks oynuyor. Çok beğenmiştim filmi.

• quote:

uzun liste koymak istemedim işte :) istersen koyabilirim ama ben şuan için film izlemeye karar vermiş arkadaşlar için seçme kolaylıgı saglamaya çalıştım .. bu filmler bana göre yazacagım uzun liste arasında öne çıkanlar olacaktır yine.

sen koy aga ben bu listedekilerin hepsini izledim
  • o zmn sen çogu filmi izlemişsindir zaten ben izlememiş olabilceğin güzel bir film söyliyim onu izle ..

gerilim tarzında ;

Mezarına tüküreceğim ( ingilizce I.Spit.on.Your.Grave.Unrated roman yazmak için ıssız bir ev kiralayan kıza musallat olan sokak çetesi ve kızın onlardan aldığı intikam)

ama hala ısrarcıysan uzun bir listede söz sana harddiskimden güzel filimleri yazıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DawyJones -- 4 Aralık 2011; 15:03:11 >
  • Sıkıysa yakala gerçekten güzel bir film .. eger öbürlerini izlemediysen onlarıda izle onlarda güzel ...

Sıkıysa yakala ;
    21 ;

bu iki film gerçekten sürükleyiciydi.

Ben cehennem melekleri tarzı filmleri sevmiyorum.. aksiyon çok, iyi güzel ama senaryo yok .. Güzel bir filimde aksiyon-drama-ramantizm gibi sahneler değildir sürükleyici olan, sürükleyici olan senaryodur..

gerçekten güzel senaryolu filmler dikkatimi çekerse paylaşıcam yine sizinle..
  • hayatım yalan kimin filmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa1802 -- 4 Aralık 2011; 18:05:36 >
  • quote:

o zmn sen çogu filmi izlemişsindir zaten ben izlememiş olabilceğin güzel bir film söyliyim onu izle ..

gerilim tarzında ;

Mezarına tüküreceğim ( ingilizce I.Spit.on.Your.Grave.Unrated roman yazmak için ıssız bir ev kiralayan kıza musallat olan sokak çetesi ve kızın onlardan aldığı intikam)

ama hala ısrarcıysan uzun bir listede söz sana harddiskimden güzel filimleri yazıcam

hala ısrarcıyım

• Bu konuda tavsiye isteyen arkaşlarımıza tavsiye verirseniz daha makbule geçer.
    Üst konuları unutmayınız.
    http://forum.donanimhaber.com/m_21862680/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.