Merhabalar, Anadolu lisesi 3. sınıf öğrencisiyim. Gerçekten iyi diyebileceğiniz grammar kitabı var mı arkadaşlar? İngilizcede belirli bir düzeydeyim. Kolay olmasın, anlatımı gayet güzel ve boşluk doldurmalı örnekleri olsun derim...
Viva diye bi kitap vardı o olabilir bi araştır istersen.
Şu kitap bence Türkiye'de hazırlanmış en kapsamlı gramer kitabı.Eğer anlatım dili İngilizce olsun diyorsan Oxford,Cambridge'e bakacaksın.
Viva English Grammar güzel birde Cambridge bilmem ne diye bir kitap vardı. Arkadaşta gördüm. Bayağı güzel.
Bir arkadaşım daha özel mesajdan ELS Grammar kitabını önerdi. Ama Viva da iki kere önerildi. Her iki kitabı da incelemiş bir arkadaşımız yorumlarsa çok iyi olacak. Saygılar.
ELS'nin 300 Liralık seti var aldım açmaya kıyamıyorum her yerinden bilgi fışkırıyor ; al pişman olmazsın
quote:
Orijinalden alıntı: D-HAN Bir arkadaşım daha özel mesajdan ELS Grammar kitabını önerdi. Ama Viva da iki kere önerildi. Her iki kitabı da incelemiş bir arkadaşımız yorumlarsa çok iyi olacak. Saygılar.
İngilizce öğretmeniyim.
UP Beat kullanıyoruz. Çok güzel bi kitap. 130 TL 4 kitap.
cambridge
Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar, "deserthawk" nickli abimiz İngilizce öğretmeniymiş, ELS almaya karar verdim. Grammar tavsiyesi isteyen arkadaşlar için iyi bir konu olacaktır. Saygılar.