Şimdi Ara

Tavsiye Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Canon 650d kit lens ve 50mm 1.8 setimi ihtiyacım olduğu için satmıştım.Yeniden bir cihaz alma arifesindeyim fakat bir türlü karar veremiyorum. Aklımdan geçen gövde ve lensler şu şekilde
    -canon 700d ve 18-135 lens
    -nikon 5200 ve 18-105
    -olympus omd m10 mark 2 ve 14-42 lens
    -canon 100d ve 18-135 lens
    -sony a6000 ve 16-50 lens
    Bütçe maksimum 2300.Genelde sokak, gezi ve manzara fotoğrafçılığına ilgi duyuyorum.Bunlarında dışında sizlerinde önerileri (gövde ya da lens olarak) varsa değerlendirebilirim.(Aslında omd-m10 ve a6000 ağır basıyor fakat ellerim biraz büyük olduğu için kullanırken sıkıntı yaşarmıyım bilemiyorum.Kullanan arkadaşlardan bu şekilde sıkıntı yaşayan oldumu merak ediyorum?A6000'i canlı olarak inceleme şansım oldu fakat omd m-10'u canlı olarak görmedim)

Teşekkürler.

• Elleriniz büyükse canon 100D de küçük gelicektir.

700D ile 650D aynı sayılır, bende almayı düşünüyorum. Lens olarakta 18-135mm STM hem geniş hem dar açı, profesyoneller çok önermiyo sanırım aralık açık diye ama stm versiyonu iyi diye okudum.

Aynasızlar konusunda bilgim yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Phoenix077 kullanıcısına yanıt
    A6000 kadar olmasada dediğiniz gibi 100d de ufak bir gövde.Okuduğum kadarıyla Canon 18-135 yerine nikon 18-105 daha çok tavsiye ediliyor.Üstadların ve kullanan arkadaşların yorumlarına göre son kararı vereceğim inşallah
  • 2. el a6000 + sel 16-50mm + sel 50mm ( tercihen sokak için sigma 30 2.8 düşünülebilir ) + sel 55-210

DSLR isterseniz Sıfır spot D5500 + 18-55 VR II + 2. el dx 35mm 1.8G
  • CavaLieR-G kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.d5500 benim de kesinlikle almak istediğim bir cihaz wifi ve dokunmatik ekran büyük artı bence.Fakat fiyatları şuanda çok yüksek.Spot olarak alabileceğim güvenilebilir yer tavsiyeniz var mı?
    İkinci el cihaz daha önceden yaşadığım bir sıkıntı yüzünden düşünmüyorum(kusura bakmayın ilk mesajda belirtmemişim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanctuary33

Teşekkürler.d5500 benim de kesinlikle almak istediğim bir cihaz wifi ve dokunmatik ekran büyük artı bence.Fakat fiyatları şuanda çok yüksek.Spot olarak alabileceğim güvenilebilir yer tavsiyeniz var mı?
    İkinci el cihaz daha önceden yaşadığım bir sıkıntı yüzünden düşünmüyorum(kusura bakmayın ilk mesajda belirtmemişim)

İStanbulda iseniz hayyam pasajına bakabilirsiniz . İstanbulda değilseniz sahibinden üzerinde erindijital var , izmirde çalışan bir firma . Oradan sorabilirsiniz , 100-150 lira pahalı oluyor hayyama göre .
  • CavaLieR-G kullanıcısına yanıt
    İstanbulda değilim fakat arada iş için gittiğim oluyor gidemesemde kardeşim istanbulda yaşıyor o yerime alabilir.Erin dijitale baktım şuanda 5500 yok ellerinde sanırım.Teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavsiye verir misiniz lütfen?
    5 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım edin lütfen
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.