Şimdi Ara

Tavsiye lütfen -Laptop alımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Evde kullanabileceğim, 2-3 yıl beni uğraştırmayacak, oyun oynanmayacak (çok nadiren manager filan), daha çok office programları,
    web ve film izlenecek dizüstü bir pc arıyorum.

Üniversite yıllarında günü gününe herşeyi takip ederdik, ama iş hayatında maalesef AMD-Intel farkı-SSD-HDD farkı bunun gibi gelişmelere artık mal gibi bakıyoruz. Örneğin saydığım bu özelliklere göre, illa ki i5 8000serisi mi almam lazım, yoksa yok hacı sana 7000 serisi bir işlemci de yeter mi?

Bu yüzden tavsiyeleriniz gerçekten çok önemli. Bütçeyi de fazla zorlamayın lütfen.:)

Şimdiden teşekkürler

• Hocam lenovo thinkpad serisine bakın
    Ayrıca bütçe söylerseniz daha fazla yardımcı olabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackHeart89 -- 29 Mayıs 2019; 18:23:32 >
  • Epey
    Acer TravelMate TMP2410-G2-M-81XN Notebook
    https://www.epey.com/laptop/acer-travelmate-tmp2410-nx-vgtey-004.html

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackHeart89

Hocam lenovo thinkpad serisine bakın
    Ayrıca bütçe söylerseniz daha fazla yardımcı olabilirim
    Bütçe 2000-2500 civarı olabilir. Ancak 3000 zorlanabilir.
  • Bizde öyle birşey arıyoruz. 12 ay taksitle olunca belki 3 binin biraz üzerine çıkarsınız diye düşündüm ki bende abim için arıyorum o da 2 3 bin dedi ama biraz üzerine çıkılacak gibi görünüyor.

Çünkü 4gb'ı pek yeterli bulmuyorum. Ayrıca ssd'nin de laptop için gerekli olduğunu düşünüyorum.

Tabi kronik sorun, ısınma, kasa klavye dokunmatik veya ekran kalitesi gibi konular hakkında gidip görmeden kullanmadan hepsini anlamak zor.

• Böyle bir forumda herkes kendi derdinde sanırım, 2 tane tavsiye gelmiş, hey gidi günler eskiden 10 sayfa dolar taşardı..😊 herneyse ben biraz araştırdım bu durumda şu pc sanırım satış sonrası hizmetler ve fiyat performans işin bana yeterli gelecek:

Dell Inspiron 3580 Intel Core i5 8265U 4GB 1TB Radeon 520 Linux 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar FHDB26F41Chttps://www.hepsiburada.com/dell-inspiron-3580-intel-core-i5-8265u-4gb-1tb-radeon-520-linux-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-fhdb26f41c-p-HBV00000INP36?magaza=GTI Bilişim

Ayrıca ilerde 4 gblik bir ram ve ssd eklenirse sanki tadından yenmez gibime geldi..bu arada hazır olarak bu şekilde donanımı olanlara da baktım, ama harici olarak bunları eklemek %50 daha karlı hale geliyor :)

Ama derseniz ki ah be kardeşim şunu al daha iyi diye tavsiyelere her zaman açığım

• 2470 lira ful hd

bu da ips ekran olan 2900 lira

The Tech Chapyoutube
    Acer Swift 3 (2018) Review | The Tech Chap
    https://www.youtube.com/watch?v=JB5CttNCyKE

dell 3558 laptop var. 768p ekran. birdaha laptop alırsam hem full hd hem de ips olucak. dizi film izlemek tam bir işkence. renkler hiç belli olmuyor ekran rezalet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suicide sheep -- 2 Haziran 2019; 16:28:27 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İnspiron 3580 full hd değil mi acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.