Şimdi Ara

Tavsiye: Mavi Jeans

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tekstil ürünlerinde çok iyi indirimler bulabiliyorsunuz.Dün bir pantolan almak için çıkmıştım.Genelde 150 tl harcıyorum bir pantolon için ama Mavi Jeans'de süper kampanya var.Yeni sezon değil ama çok güzel model var.4 tane jeans aldım ve 160 tl ödedim. Jeans almayı düşünenler bir baksın derim çünkü millet cayır cayır satın alıyor.

1 tane: 50 tl
    2 tane 80 tl

• vallaa bende 2 t shirt beğendim. sanırım yeni sezon. istanbul'a gittiğimde outlet mağazasına bakacağım.

birde lewis'n yeni sezon kotları 501 serisi mi? ve bu seri 70'ler temalıydı sanırım öyle mi?

kış ayında başımdan geçen bi olayı anlatayım.

ekim ayı gibi okula gidecektim. annem para vermişti git üstüne başına bir şey al diye. gittim mavi den 70 liraya bi uzun kollu t shrt aldım. annem fiyatı duyunca kesti tabi. 2 ay sonra istanbula geldiğimde outlet mağazasına gittim. bir baktım benim uzun kollu girişte seç beğen al 20 lira yazılı tezgahta duruyor. hemde sürüsüne bereket. o anda yediğim kazığı canlı canlı görmüştüm. çok koymuştu be
  • 230 tl Levi's tan mont gördüm ama almaya cesaret edemedim hemen bir ay sonra 80 tl indi fiyatı,koşa koşa satın aldım

İndirimleri takip etmek gerekiyor.Boşboşuna para veriyoruz bazen.
  • Bende abercrombie'de bi mont görmüştüm. 500 lira idi. Bir çok kez gidip gelmeme rağmen adamlar bir türlü indirim yapmamıştı. Hiç tarzım olmamasına ve kırmızı olmasına rağmen alacaktık. Çok süper bi monttu ya ulan acaba indirimde midir şimdi?

sonra mavi den aldım tabi montu. 200 liralık montu 80e almıştım. sevinmiştim baya
  • Polo t-shirtlerde acaip indirim var.60lık t-shirtü 20ye aldım.Maviye uğramak gerek
  • 30,31,32 bedenli kimseler için 13 tl süper şortlar var
  • 1 sene daha aynı fiyatta kalırsa belki o bedenlere düşebilirim

Polo ya da uğramak gerek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu sadece mavi için geçerli değil. Outlet lerde levi's falan varsa 60-70 liraya harika pantolonlar alabiliyorsun levi's den
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.