Şimdi Ara

Tavsiye mmorpg

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Seviye sistemine göre giyinme olmayacak.(Yani bir ekipmanı seviyen yetmeyince takamamak gibi bişe olmayacak.)
    Class ve ırk çok bol olacak.
    Suikastçi-assassin class olacak.
    Stat pointleri sen verebileceksin.(crit evasion gibi statlar da bulunsun stat bolluğuda bulunsun yani)
    Anime oyun olmasın.
    Grafikler fazla önemli diil.
    Ekipman bolluğu (heavy,light felan gibi)
    Tavsiyelerinizi bekliyorum...

• Knight Online'yi anlatmışsın resmen
  • Öyle oyun olsa..
  • Aradığın Oyun Last Chaos.Eşyaları,Seviyen yetmesende takabiliyorsun ama Kendi seviyen ile Eşyanın seviyesindeki fark arasında belli bir kesintiye uğruyor.
    Assassin Sınıfı var ve iyide iş yapıyor.Irk sistemi varmıydı hatırlamıyorum fakat güzel oyun.Grafikleri vasat denebilicek seviyede fakat bu oyunn eğlencesini engellemiyor.Dungeon Sistemi Güzel,Sırf Dungeon'lara göre tasarlanmış Yetenekler(Skill) Var.(Avrupa veya Amerika Serverlarında oynamanı tavsiye etmiyorum,Malezya'da oyna)
  • Last Chaos ben denemedim ama arkadaşın aradığı oyun bence Ko.Onda da itemlerin seviyesi yok,assassin sınıfı varanime degil her yılbaşı yeni yeni itemler geliyor. AMA MÜŞTERİ İLE İLGİLENME 0,HER TURLU HILE VAR
  • yok knight ta class bolluğu yok.
    stat desen atk def ınt :D
    Knight diil aradığım lost chaos u da beğenmedim başka tavsiyeleriniz var mı?
    Saolun tavsiyeleriniz için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taliptako -- 22 Ağustos 2009; 21:32:24 >
  • İlk kuralını çıkarırsak Shaiya tam sana göre Class bol Statları sen veriyorsun. Suikastçi bulunuyor vs vs.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LoL Gibi moba oyun tavsiyesi
    9 yıl önce açıldı
    pvp mmo oyun önerisi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aslında onu oynuyorum ama seviye problemi var seviye 15 olmadan onu takamıcan bunu yapamıcan.Birde hiç set yok ayaklığı giymek için 3 kafalığı giymek için 5 göğüslük için 7 böle saçma şeyler var bide kolay-normal-zor mod olayı saçma 40 olmadan aşırıya geçemion
  • quote:

Orijinalden alıntı: taliptako

aslında onu oynuyorum ama seviye problemi var seviye 15 olmadan onu takamıcan bunu yapamıcan.Birde hiç set yok ayaklığı giymek için 3 kafalığı giymek için 5 göğüslük için 7 böle saçma şeyler var bide kolay-normal-zor mod olayı saçma 40 olmadan aşırıya geçemion

Böyle şeylerin olmadığı bir mmorpg araıyorsan bırak derim ben sana.
  • upp upp
  • Lineage2 derim class cokk ırk desen oda bolca var lvl 1 ol istersen eger elindee en son item varsa giyebilirsin Stat pointleri oto veriyor ama senboll lerle degısım yapabılıyorsun sadece armor desen bolca armor var dedigin classlardanda bula bilirsin Suikastçi-assassin hemde bir 1 degil bir kac tane
  • lineage 2 de oynadım fazla beğenmedim başka tavsiyesi olan var mı?
  • RPG oynamam ama bnce Shaiya'ya devam et...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.