Bildirim
tavsiye oyun
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bc2 al bence.. -
bc2 ne? -
little big planet 2
killzone 3
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Nation -- 4 Mart 2011; 21:45:53 > -
onun demosu ps network store da varmıdır? -
bence killzone 3 ve pes11 al.
killzone 3 codu bine katlar.
demo olarak psn de
pes11 ve killzone 3 ün demosu var diğerlerinin yok -
quote:
Orijinalden alıntı: coldmafia
bc2 ne?
bad company2 -
çıkmayan oyunu nasıl aldın onu anlamadım arkadasım gta 5 daha çıkmadı gta 4 yenı cıktı :D alkıs yanı cıkmayan oyun war adamda neyse bence assasin creed 2 Darksiders öneririm sana vede boyutu felan kucuk bir oyun ama rise of nationsu onerırım ben oynuyom ve çok seviyom -
quote:
Orijinalden alıntı: batugunner
çıkmayan oyunu nasıl aldın onu anlamadım arkadasım gta 5 daha çıkmadı gta 4 yenı cıktı :D alkıs yanı cıkmayan oyun war adamda neyse bence assasin creed 2 Darksiders öneririm sana vede boyutu felan kucuk bir oyun ama rise of nationsu onerırım ben oynuyom ve çok seviyom
Gta5 değil,gran turismo 5 -
quote:
Orijinalden alıntı: KRL11
quote:
çıkmayan oyunu nasıl aldın onu anlamadım arkadasım gta 5 daha çıkmadı gta 4 yenı cıktı :D alkıs yanı cıkmayan oyun war adamda neyse bence assasin creed 2 Darksiders öneririm sana vede boyutu felan kucuk bir oyun ama rise of nationsu onerırım ben oynuyom ve çok seviyom
Gta5 değil,gran turismo 5
FAIL ! diyesim geldi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Zenyxia
quote:
Orijinalden alıntı: KRL11
quote:
Gta5 değil,gran turismo 5
FAIL ! diyesim geldi.
Hemde ne fail
-
nba yi beceremyorumki... bu arada gran torismoyu gta5 zanneden arkadasa burdan selamlar -
quote:
Orijinalden alıntı: coldmafia
nba yi beceremyorumki... bu arada gran torismoyu gta5 zanneden arkadasa burdan selamlar
Konu fail kaynıyo
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Codex -- 5 Mart 2011; 21:12:14 > -
Konu dışına döndermeyin BC2 al -
ingilizcen varsa heavy rain derim ben. ayrıca assassin's creed seriside hikaye yönünden sürükleyicidir.
gerçi fps'cisin sanırım -
Bu konu hepten fail ya :D -
Türkçe dublaj ve harika grafikler için killzone 3 al -
gta 5 al konu kötü yerlere gidiyor
killzone 3
gran turismo 5 almanı tavsiye ederim -
quote:
Orijinalden alıntı: Bl00dLife
gta 5 al konu kötü yerlere gidiyor
killzone 3
gran turismo 5 almanı tavsiye ederim
GTA 5'in 608 Mb'lık güncellemesi normal midir ? -
Uncharted 2
Metal Gear Solid 4
Brutal Legend
Benzer içerikler
- ps5 cfi kodu nedir
- ps5 kronik sorunları
- ps4 bluetooth kulaklık
- ps5 dinlenme modunda oyun iner mi
- ps5 hdmi sorunu
- en iyi hayatta kalma oyunları
- ps5 hafıza yükseltme
- ps5 slim disk sürücüsü
- mafia the old country ne zaman çıkacak
- ps5 kırıldı mı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X