Şimdi Ara

^^^^TaVSiYe-OyuN İsTiYenLeR BurAya^^^^ (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
0
Favori
38.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Galatasaray AŞ

Arkadaşlar bana da tavsiye 1-2 oyun söylermisiniz?Call Of Duty tarzında (FPS) oluyo galiba.Sistem biraz eski o yüzden oyunların eski olmasında sakınca yok

Sistem;

P4 3.00 GHz işlemci
    2.5 GB Ram
    1 GB 9400 GT ekran kartı

Alıntıları Göster
    agalar ben size manyak oyunlar tavsiye ederim

x men orıgıns wolwerıne
    prototype
    crysis
    splınter cell convıctıon
    resident evil 4

• quote:

Orijinalden alıntı: enes3553

agalar ben size manyak oyunlar tavsiye ederim

x men orıgıns wolwerıne
    prototype
    crysis
    splınter cell convıctıon
    resident evil 4

Alıntıları Göster
    sistemim şu:
    ASUS M4A87TD/USB3 AMD 870/SB850 AM3 DDR3 1600MHz Anakart
    AMD Phenom II X6 1055T 2.8GHz / 3.3GHz Turbo Core 9MB Cache İşlemci
    Kingston 4GB (2*2GB) DDR3 1600MHz CL7 Dual Kit Ram
    HIS HD5850 ICooler V GDDR5 1GB 256Bit ATI DX11 Ekran Kartı
    SAMSUNG 1TB 32MB SATA2 7200RPM HARDDISK
    ASUS 24B1LT 24X ± DOUBLE LAYER LIGHTSCRIBE SATA DVD YAZICI
    ASUS VENTO TA-M11 MidT ATX Siyah Kasa
    HIGH POWER ABSOLUTE POWER 550W 80PLUS GÜÇ KAYNAĞI
    SAMSUNG 21.5" P2250 GENİŞ EKRAN LCD MONİTÖR
    sistemi dün sipariş ettim hayırlısıyla yarın gelecek. oyun piyasasından uzağım. ilk alacağım oyunlar gta 4, cod:mw 2 ve crysis warhead olacak. bunlar dışında

fps: yalnız ben fpsde sınırlı hareketlerden hoşlanmıyorum. yani örnek olarak tomb raider'ı vereyim. oralara buralara çıkmalı zıplamalı taklalı falan oyunları seviyorum. biraz esrarengiz de olabilir.

futbol: yıllardır fifa oynarım ama hangi oyunun grafikleri daha iyidir bilmiorum.

yarış: en son nfs underground 2 oynadım galiba: şehirde boş boş gezmeli, araba modifiye falan etmeyi seviyorum.

basketbol: size kalmış. bu konuyu fark etmeden önce açtığım konuda nba2k10 önerildi.

fps oyunları birden fazla olabilir diğerlerinde 1 öneri yeterli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anna Dewitt

sistemim şu:
    ASUS M4A87TD/USB3 AMD 870/SB850 AM3 DDR3 1600MHz Anakart
    AMD Phenom II X6 1055T 2.8GHz / 3.3GHz Turbo Core 9MB Cache İşlemci
    Kingston 4GB (2*2GB) DDR3 1600MHz CL7 Dual Kit Ram
    HIS HD5850 ICooler V GDDR5 1GB 256Bit ATI DX11 Ekran Kartı
    SAMSUNG 1TB 32MB SATA2 7200RPM HARDDISK
    ASUS 24B1LT 24X ± DOUBLE LAYER LIGHTSCRIBE SATA DVD YAZICI
    ASUS VENTO TA-M11 MidT ATX Siyah Kasa
    HIGH POWER ABSOLUTE POWER 550W 80PLUS GÜÇ KAYNAĞI
    SAMSUNG 21.5" P2250 GENİŞ EKRAN LCD MONİTÖR
    sistemi dün sipariş ettim hayırlısıyla yarın gelecek. oyun piyasasından uzağım. ilk alacağım oyunlar gta 4, cod:mw 2 ve crysis warhead olacak. bunlar dışında

fps: yalnız ben fpsde sınırlı hareketlerden hoşlanmıyorum. yani örnek olarak tomb raider'ı vereyim. oralara buralara çıkmalı zıplamalı taklalı falan oyunları seviyorum. biraz esrarengiz de olabilir.

futbol: yıllardır fifa oynarım ama hangi oyunun grafikleri daha iyidir bilmiorum.

yarış: en son nfs underground 2 oynadım galiba: şehirde boş boş gezmeli, araba modifiye falan etmeyi seviyorum.

basketbol: size kalmış. bu konuyu fark etmeden önce açtığım konuda nba2k10 önerildi.

fps oyunları birden fazla olabilir diğerlerinde 1 öneri yeterli.

Alıntıları Göster
    Merhabalar imzamda bilgisayarımın özellikleri mevcut bana ilerlemeli tek bir karakteri yönetebildiğin ve geliştirebildiğin bir oyun önerebilir misiniz?
    Ya da ''Portal'' oyunu kadar değişik ve ilgi çekici oyunlara da açığım. Tavsiyelerinizi bekliyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: burukan

Merhabalar imzamda bilgisayarımın özellikleri mevcut bana ilerlemeli tek bir karakteri yönetebildiğin ve geliştirebildiğin bir oyun önerebilir misiniz?
    Ya da ''Portal'' oyunu kadar değişik ve ilgi çekici oyunlara da açığım. Tavsiyelerinizi bekliyorum...

imzandaki sistemle cogu oyunları sorunsuz oynayabilirsin ilerlemeli bir oyun istersen dragon age orginsi oneririm eyer portal gibi deisik bir oyun istersende world of goo you tavsiye ederim baya ilginc bir oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

Ben de bir istekte bulunayım.

RPG türü bir oyun arıyorum. Ancak modern olacak ve günümüz çağında geçecek. Fantastik öğeler olmayacak. Orta çağda falan geçmeyecek yani. Böyle bir oyun var mıdır acaba?

Günümüz çağında geçmesede Mass Effect'ler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YgtBrk

godfather oynuyabilirsen oyna....

Alıntıları Göster
    Bana Devil May Cry tarzı pc oyunları lazım. Varmı önerebileceğin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3039293C4

Bana Devil May Cry tarzı pc oyunları lazım. Varmı önerebileceğin?

Alıntıları Göster
    gamepadla oynanabilecek fantazi oyun arıyorum. Prototype gibi.
  • quote:

Alıntıları Göster
    ya arkadaşlar malum okullar bitti tatile girdik hani pcm de fena deil bana vakid geçireceğim şöle egzantirik bi oyun lazım seviyeli felan pcm 4gb ram 512 ekran kartı var çift çekirdek güzel bi oyun tavsiye ederseniz mutlu olurum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: delibaş1616

ya arkadaşlar malum okullar bitti tatile girdik hani pcm de fena deil bana vakid geçireceğim şöle egzantirik bi oyun lazım seviyeli felan pcm 4gb ram 512 ekran kartı var çift çekirdek güzel bi oyun tavsiye ederseniz mutlu olurum

512 ekran kartı.... zaten 512 oldu mu biter iş değil mi?
    sana iki tane 512 mb ekran kartı linki:
    http://www.hepsiburada.com/Liste/volar-nvidia-8400gs-512mb-64bit-ddr2-directx-10-dvi-tv-pci-e-16x-ekran-karti/ProductDetails.aspx?productId=bd56124&categoryId=204
    ve
    http://www.hepsiburada.com/Liste/zotac-nvidia-gts-250-512mb-256bit-gddr3-directx-10-pci-e-x16-20-ekran-karti/ProductDetails.aspx?productId=bd52940&categoryId=204

haha kulağına koymuşsun

• quote:

Orijinalden alıntı: check_31

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: delibaş1616

512 ekran kartı.... zaten 512 oldu mu biter iş değil mi?
    sana iki tane 512 mb ekran kartı linki:
    http://www.hepsiburada.com/Liste/volar-nvidia-8400gs-512mb-64bit-ddr2-directx-10-dvi-tv-pci-e-16x-ekran-karti/ProductDetails.aspx?productId=bd56124&categoryId=204
    ve
    http://www.hepsiburada.com/Liste/zotac-nvidia-gts-250-512mb-256bit-gddr3-directx-10-pci-e-x16-20-ekran-karti/ProductDetails.aspx?productId=bd52940&categoryId=204

haha kulağına koymuşsun

Alıntıları Göster
    @Exhell
    @bulutkar

İkinize de önerim Darksiders.

Taze taze oynayın.

Yeni çıktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: tatbkath

@Exhell
    @bulutkar

İkinize de önerim Darksiders.

Taze taze oynayın.

Yeni çıktı.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar sistem gereksinimleri önemli değil.Bana bu oyunlar haricinde oynamadığım fps-tps kamera açısıyla oynanılan aksiyon yada gerilim türü oyunlar önerebilirmisiniz?
    Oynadığım oyunlar;

Cod(seri)
    Gta(seri)
    F.E.A.R( seri)
    Darksiders
    Transformers(seri)
    Crysis(seri)
    DMC(seri)
    Dragon age
    Prototype
    Saboteur
    Assasins creed(seri)
    L4d(seri)
    Tom clancy(tüm oyunlar)
    Half life(seri)
    Singularity
    Lara croft(seri)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agnus_Dei -- 29 Eylül 2010; 16:31:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dextercrime

Arkadaşlar sistem gereksinimleri önemli değil.Bana bu oyunlar haricinde oynamadığım fps-tps kamera açısıyla oynanılan aksiyon yada gerilim türü oyunlar önerebilirmisiniz?
    Oynadığım oyunlar;

Cod(seri)
    Gta(seri)
    F.E.A.R( seri)
    Darksiders
    Transformers(seri)
    Crysis(seri)
    DMC(seri)
    Dragon age
    Prototype
    Saboteur
    Assasins creed(seri)
    L4d(seri)
    Tom clancy(tüm oyunlar)
    Half life(seri)
    Singularity
    Lara croft(seri)

Max Payne Tavsiyemdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakang9

quote:

Orijinalden alıntı: Dextercrime

Oynadığım oyunlar;

Cod(seri)
    Gta(seri)
    F.E.A.R( seri)
    Darksiders
    Transformers(seri)
    Crysis(seri)
    DMC(seri)
    Dragon age
    Prototype
    Saboteur
    Assasins creed(seri)
    L4d(seri)
    Tom clancy(tüm oyunlar)
    Half life(seri)
    Singularity
    Lara croft(seri)

Max Payne Tavsiyemdir.

Alıntıları Göster
    arkadaş sistemim iyi ama ekran kartı ati x1650 bu ekran kartının çalıştırabilecegi iyi bir oyun söylermisiniz

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: gutenberk

NiGhT_W@Lk£r ;bendeki sistem amdx2 1,9 ghz,2048 ram,atix1300 ekran kartı,acer dizüstü benim oynamak istediğim oyunlar call off tarzı oyunlar tavsiyelerin varmı?

BF 2 oynuyabilirsin yada BF 2142 Bu oyunları acarmı bilmem ama HALO 2 Oynuyabilirsin

Alıntıları Göster
    CSI oynayan var mı arkadaşlar ?

• quote:

Alıntıları Göster
    arkadaşlar amd x4 9750 işlemci 6 gb ddr2 800 mhz ram hd 3650 ekran kartı dandik 500 w psu bu sistem için bana saglam savaş oyunları önerebilirmisiniz acaba crysis2 oynadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: NiGhT_W@Lk£r

Arkadaslar sevdiğiniz tarz oyunları ve makinanızın özelliklerini söyleyin Tavsiye oyunlarınızı söylüyelim Bütün Tavsiyeler Tek Bir çatı Altında Toplasın....a

Intel(R) Core(Tm i5 CPU M 460 @ 2.53GHz
    4.00 GB Ram 64 Bit İşletim Sistemi

Bilgisayarımın Özellikleri Bunlar ve Ben de Bir Oyun İstiyorum Ama Benim İstediğim Oyun Türü Daha Strateji Macera Aksiyon Vurdu Kırdı Döktü Parçaladı Yedi Bitirdiiii Ezdi Parça Pinçik Etti Neyse İşte Anladınız Ama Birde Oyuna Şöyle Bi Baktığınızda Sanki Gerçekmiş Ordaymışsınız Gibi Gelmesini İstiyorum (Yani Grafikleri İyi Hatta Çok İyi Olsun)

SON İsteğim ise Oyun Lütfen Biraz Uzun Olsun Benim Uzun Süre Oyunu Oynamam Lazım

Not: (Şu an Böyle Bir Oyunu Siz Bunu Okurken Bile Arıyorum Aslında Bulması Basit Ama Ben Daha Çok Benim İlgimi Çeken Oyunlara Bakıyorum)

Dipnot:İstediğiniz Oyun Tavsiyesinde Bulunun (Kızmam)

• quote:

Orijinalden alıntı: xxaytugxx

quote:

Arkadaslar sevdiğiniz tarz oyunları ve makinanızın özelliklerini söyleyin Tavsiye oyunlarınızı söylüyelim Bütün Tavsiyeler Tek Bir çatı Altında Toplasın....a

Intel(R) Core(Tm i5 CPU M 460 @ 2.53GHz
    4.00 GB Ram 64 Bit İşletim Sistemi

Bilgisayarımın Özellikleri Bunlar ve Ben de Bir Oyun İstiyorum Ama Benim İstediğim Oyun Türü Daha Strateji Macera Aksiyon Vurdu Kırdı Döktü Parçaladı Yedi Bitirdiiii Ezdi Parça Pinçik Etti Neyse İşte Anladınız Ama Birde Oyuna Şöyle Bi Baktığınızda Sanki Gerçekmiş Ordaymışsınız Gibi Gelmesini İstiyorum (Yani Grafikleri İyi Hatta Çok İyi Olsun)

SON İsteğim ise Oyun Lütfen Biraz Uzun Olsun Benim Uzun Süre Oyunu Oynamam Lazım

Not: (Şu an Böyle Bir Oyunu Siz Bunu Okurken Bile Arıyorum Aslında Bulması Basit Ama Ben Daha Çok Benim İlgimi Çeken Oyunlara Bakıyorum)

Dipnot:İstediğiniz Oyun Tavsiyesinde Bulunun (Kızmam)
    Arkadaşlar ben adını bilmediğim bir strateji oyunu arıyorum
    oyunda normal hayvanları avlayıp,bu avladığınız hayvanları istediğiniz şekilde birleştiriyorsunuz ve onlardan bir ordu kuruyorsunuz
    yardımcı olursanız sevinirim..

• quote:

Orijinalden alıntı: KRALTHEODEN

ya ben şöyle bir oyun istiyorum

call of duty 2
    battlefight

gibi bir askeri yönetmek istiyorum ama orta çağda yani elimde kalkanım kılıcım okum mızrağım artık her neyse .onla savaşa girmek istiyorum

lord of the rings return of the king gibi ama daha güzel olsun.

Çok Şey Mi İstiyorum

Alıntıları Göster
    hocam mount&blade i şiddetle tavsiye ederim sonuncusu Fire and Sword dene bakalım...

• quote:

ilerlemeli olabilir ya da sims tarzıda olabilir cod oynamadım hiç ama öyle birşeylerde olabilir pc'm rahat oynatsın yeter sporda olabilir.

laptopum var
    4ram var pcde 2.0 işlemci intel centrino Gforce g105m cuda 512mb ekran kartım var 16:9 ekran bu kadar sanırım acil tavsiye lazım patlıcam
  • quote:

Alıntıları Göster
    Kardeşim senin beğeneceğin oyunları düşündüm ve karar verdim buyur :

1. Duke Nukem Forewer

2. Assassins Creed Revelations

3. DeadIsland

4. Saints Row The Third

5. Driver San Francisco

6. Need for Speed The Run

7. Prince of Persia

8. FlatOut

KARDEŞİM BUNLAR SANA ÖNERDİKLERİM HEPSİ BENCE GÜZEL VE ZEVKLİ SANA UYACAĞINDAN ŞÜPHEM YOK

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.