Şimdi Ara

Tavsiye RX 460 Modeli Yardım Ey Ahali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
1.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar şimdi sizlerden ricam sisteme ve bütçeme uygun olarak rx 460 almaya karar verdim. Ama hangi modelini almalıyım orasında bir kararsızlık yaşıyorum.

"Herkes amd için sapphire kartlarının daha iyi olduğunu söylüyor."

rx 460 sapphire 2gb modeli 500 lira civarında genellikle onu almayı düşünüyordum ama birde rx 460 msi modeli gördüm ve o 4gb yine fiyat aynı ama tek fanı var sizce hangisini tercih etmeliyim cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

• Fiyatı uygun olduğu için msi rx 460 4 gb aldım hocam.
  • Aynı fiyata MSI 4 GB olanı sunuyor. Kesinlikle MSI alın.
  • Vatandan mi aldınız hocam sizde ? Msi 4gb onda oc yazıyor oc ile mi 4gb yoksa 4gb halimi oclu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkayjan kullanıcısına yanıt
    Link bu hocam 4gb olan oc yazıyor ama bi sıkıntı olur mu?

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-rx460-4gb-oc-gddr5-256bit-amd-radeon-dx12-ekran-karti.html

• EpicZ E kullanıcısına yanıt
    4gb ile alakası yok oc'un.
  • Zaten ek güç girişi olmayan fazla ısınmayan bir kart tek fanlı olması sorun olmaz.

http://www.ebrarbilgisayar.com/msi-rx-460-oc-4gb-128bit-gddr5-pmu355707

4gb olan model tercih edin mutlaka. Linkteki ürünü alabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu kart fx 6100 e darboğaz yapar mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kperson35

bu kart fx 6100 e darboğaz yapar mı acaba ?

Oyununa göre yapabilir, 6100 zayıf kalıyor biraz. Hemen değiştirmeyin işlemciyi oc yapın önce. Kartı da kesinlikle 4 gb alın bu saatten sonra 2 GB kart alınmaz.

• F355 Challenge F kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkürler.Bir sorum daha olacaktı eski kartım HD7850 256 BİT 1 GB tı 3 yıl kullandım fakat geçen hafta ekran kartım yandı.Genellikle cs go ve dota türevleri oyunlar oynuyordum,bu iki oyundada full ayarlarda sabit bir şekilde 75 fps alıyordum.Rx 460 ile HD 7850 karşılaştırırsanız neler söyleyebilirsiniz? RX 460 tan da bu performansı alabilirmiyim sizce ?
  • kperson35 kullanıcısına yanıt
    r7 370 modeli aslinda 7850 2gb'nin ayni cipseti kullaniyor ama saglam oc var o yuzden testlerde 7870 bile gecebiliyor.bu teste bakarsak 460 ile benzer performansi oldugunu goruyoruz.soruna gelirsek evet 7850 ile aldigin fpsleri alirsin hatta 460 1gb olmadigi icin daha da guzel olur.

https://www.techpowerup.com/reviews/ASUS/RX_460_STRIX_OC/8.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: kperson35

Cevabınız için teşekkürler.Bir sorum daha olacaktı eski kartım HD7850 256 BİT 1 GB tı 3 yıl kullandım fakat geçen hafta ekran kartım yandı.Genellikle cs go ve dota türevleri oyunlar oynuyordum,bu iki oyundada full ayarlarda sabit bir şekilde 75 fps alıyordum.Rx 460 ile HD 7850 karşılaştırırsanız neler söyleyebilirsiniz? RX 460 tan da bu performansı alabilirmiyim sizce ?

4 gb olanını alın.7850 fena bir kart değil.Rx460 7850den bir tık daha iyi bir kart.Yani o 7 ise bu 8 gibi düşünün.Daha fazla fps ve performans alırsınız.
  • burda gösterdiğiniz asus un ekran kartı galiba fakat ben msi ı almayı düşünüyorum ekonomik olarak daha uygun ancak asus ta çift fan var msi da tek fan var şu linkte görebilirsiniz;
    http://www.vatanbilgisayar.com/msi-rx460-4gb-oc-gddr5-256bit-amd-radeon-dx12-ekran-karti.html
    http://www.vatanbilgisayar.com/asus-rx460-4gb-gddr5-256bit-amd-radeon-dx12-ekran-karti.html

performans farkı olur mu bu iki kart arasında sonuçta ikiside 4 GB 128 BİT

Asusun çekirdek hızı 18mhz daha yüksekmiş. Bu da belki %1 falan etkiler performansı. Msi olanı almak daha mantıklı eğer kronik bir sorunu yoksa ki olduğunu söyleyen birini görmedim ben.
    1-2 fps oynarsa oynar yani pek fark olmaz msi da alabilirsiniz.
  • muratoto kullanıcısına yanıt
    Amd freesync bir monitörünüz yoksa kesinlikle Msi Gtx1050 Ti
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaplancik4

Amd freesync bir monitörünüz yoksa kesinlikle Msi Gtx1050 Ti

Amd freesync biraz açarmısınız.
  • muratoto kullanıcısına yanıt
    Amd freesync adından da anlaşılacağı gibi Amd teknolojisi ve sadece Amd ekran kartlarında çalışır. Amd freesync, V-sync tarzı bir teknoloji fakat performans kaybı yaşatmıyor ve daha akıcı bir görüntü sunuyor. Bende Gtx1050 Ti alıcaktım fakat monitörüm Amd Freesync desteklediği için rx460 almaya karar verdim. Amd freesync bir monitörde Nvidia kart takılmaz diye birşey yok tabiki, oynarsınız fakat sadece teknolojiyi kullanamassınız. Başka bir kaybınız yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaplancik4

Amd freesync adından da anlaşılacağı gibi Amd teknolojisi ve sadece Amd ekran kartlarında çalışır. Amd freesync, V-sync tarzı bir teknoloji fakat performans kaybı yaşatmıyor ve daha akıcı bir görüntü sunuyor. Bende Gtx1050 Ti alıcaktım fakat monitörüm Amd Freesync desteklediği için rx460 almaya karar verdim. Amd freesync bir monitörde Nvidia kart takılmaz diye birşey yok tabiki, oynarsınız fakat sadece teknolojiyi kullanamassınız. Başka bir kaybınız yok

Ok. Tşk cevap için. 1050 Ti düşünüyoruz ama fiyat bi yerde durmuyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.