Merhaba Arkadaslar ben 2 tane plazma tv almaya kararverdim biri 127 ekran full hd plazma digeride 106 ekran hd-ready dusunuyorum tavsiye edebileceginiz modeller nelerdir 106 ekran olarak pioner kuro almayi dusunuyorum forumda topici inceledim biraz kullananlar memnun gibi ama cozunurluk konrast oranları kafamı karıstırdı acıkcası sizin onerilerinizi bekliyorum ve sadece plazma onerileri yaparsaniz sevinirim tv yi koyacagim yerlerin mesafesi pek genis deil lcd de belli mesafeler oldugu icin pek olmaz simdiden tavsiyeleriniz icin tesekkurler
Pioneer konusunda doğru karar vermişsiniz. Okuduğum tek eleştiri fiyatının yüksek olmasıydı ki oda artık makul seviyelere geriledi. Full HD ve 127 ekran dediğiniz diğeri için ise heralde Panasonic tek kalıyor. Zaten plazma konusunda da Pioneer ile başa güreşir özellikle fiyatıyla kıyaslandığında. Ancak Pioneer'ın full hd modellerinin birkaç ay içinde satışa sunulacağı söyleniyor. BElirtilen fiyatlara çıkacaksanız onlara da göz atmanız faydalı olur.
quote:
Orjinalden alıntı: Khrone
Merhaba Arkadaslar ben 2 tane plazma tv almaya kararverdim biri 127 ekran full hd plazma digeride 106 ekran hd-ready dusunuyorum tavsiye edebileceginiz modeller nelerdir 106 ekran olarak pioner kuro almayi dusunuyorum forumda topici inceledim biraz kullananlar memnun gibi ama cozunurluk konrast oranları kafamı karıstırdı acıkcası sizin onerilerinizi bekliyorum ve sadece plazma onerileri yaparsaniz sevinirim tv yi koyacagim yerlerin mesafesi pek genis deil lcd de belli mesafeler oldugu icin pek olmaz simdiden tavsiyeleriniz icin tesekkurler
Merhaba Khrone arkadaşım,
Ben de kuro kullanıyorum ve şu ana kadar kuro kullanıp da memnun olmayan duymadım. Sorun zaten kuronun görüntü kalitesinin iyi-kötü oluşu değil; fiyatı. Fiyatı sizin için uygunsa bence şu an alınabilecek en iyi panel - hem 106 hem de 127 için.
Bence gidip kendi gözünüz ile değerlendirin. Kağıt üstünde yazan değerlerin pek de anlamlı olmadığını görürsünüz. Bugün Akseaus üstadın bir inceleme aktarımı vardı. pioneer topiğinden inceleyebilirsiniz. Yazıda kontrast-çözünürlük etkisi incelenmiş.
Kolay gelsin.
quote:
Orjinalden alıntı: trevanian000
Pioneer konusunda doğru karar vermişsiniz. Okuduğum tek eleştiri fiyatının yüksek olmasıydı ki oda artık makul seviyelere geriledi. Full HD ve 127 ekran dediğiniz diğeri için ise heralde Panasonic tek kalıyor. Zaten plazma konusunda da Pioneer ile başa güreşir özellikle fiyatıyla kıyaslandığında. Ancak Pioneer'ın full hd modellerinin birkaç ay içinde satışa sunulacağı söyleniyor. BElirtilen fiyatlara çıkacaksanız onlara da göz atmanız faydalı olur.
trevanian000 arkadaşım,
Bir düzeltme de bulunayım. "Pioneer'ın full hd modellerinin birkaç ay içinde satışa sunulacağı söyleniyor" Bahsedilen ürün 9.seri kuro. 8.nci 50" LX508D kuro modeli full hd dir ve satışta.
Pioneer PDP 4280 XA Bu modeli dusunuyorum 106 da sizce bu model nasildir?
quote:
Orjinalden alıntı: afterimage
quote:
Orjinalden alıntı: trevanian000
trevanian000 arkadaşım,
Bir düzeltme de bulunayım. "Pioneer'ın full hd modellerinin birkaç ay içinde satışa sunulacağı söyleniyor" Bahsedilen ürün 9.seri kuro. 8.nci 50" LX508D kuro modeli full hd dir ve satışta.
Teşekkürler
SAMSUNG PS50A557 PLAZMA TV PANASONIC VIERA TH-50PZ70E PLAZMA TV 127 ekran olarak bu iki model var aklımda 106 olarak ise Pioneer PDP 4280 XA bu modeli dusunuyorum sizin tavsiyeleriniz nelerdir arkadaslar? birde 127 ekranlık modelleri istanbulbilisimden buldum sizce bu siteden bir sıkıntı yasarmıyım(paralel ihtalatdan dolayı)??
Arkadaslar bu soyledigim plazmalar icin bilgisi veya onerisi olan yokmudur?
son yazdigimdan itibaren 40 kisi okumus bir cevap bile yok
arkadaslar bende bya bi inceledim bu plasmaları alınabilecek 2 ürün var biri panasonc pz800 biride samsung 50a5 serisi ama şuan türkiyede yokmuş ben bekliyorum aceleniz yoksa bekleyin sizde pıoneer den iyi bu markalar
hmm fiyatlari nasil acaba?
6300ytl ile 8000 ytl arasında pz800ü samsung ise 4000ytl ile 5200e satıyorlar. buarada samsung panasonıc ten daha canlı renklede
quote:
Teşekkurler dostum samsung 50A476 Gercekten guzelmis ama turkiyeye nezaman gelir bir bilgin varmı??
quote:
Pioneer PDP 4280 XA Bu modeli dusunuyorum 106 da sizce bu model nasildir?
çok kullanışlı bi ürün
quote:
çok kullanışlı bi ürün
evet oyle gozukuyor tavsiyen icin tesekkurler dostum 106 ekran icin artik kafamda soru kalmadi 127 ekran konusunda supe icindeim 2 urun takildi kafama birde full hd filim izleyen bir arkadas varmi hd-ready ile full hd arasindaki farki goren?? kagitta 2 kat fark ediyor fakat uygulamada nasil acaba??
kağıttaki gibi ahım şahım fark yok hd ready yetrli olur arkadaşım
Arkadaslar Yarin 106 ekran plazmayi alacagim aklimda olan model Pioneer Kuro 4820XA fakat bu tv nin izlenme mesafesi 2.5 mt ve onemli olan ozellik Sd yayinda guzel renkler verebilmesi Plazmalarda izlen me oranlari daha dusuk diye duymustum LCD de alabilirim ama dedigim gibi 2.5 mt ve en az 106 ekran alicam omrunun hic onemi yok kafama bu izlenme mesafesi cok takildi birde ben Pioneer 4820XA yi goruntu kalitesini goremedim kullanan arkadaslar bu konuda fikirleriniz nedir?? Alinmalimidir yoksa onunun yerine Sony 40" LCD almayida dusnuyorum fakat izlenme oranlari 3metre ve ben 2.5 mt den izliyecegim cok buyuk bir sorun olurmu bana yardimci olursaniz cok sevinirim Bu konuda cok onemli benim icin yarin aliyorum televizyonu
Amaç SD yayın ve DVD izlemekse plazma dan şaşma lakin LCD ler kağıt üzerindeki bir çok özelliğini SD yayınlarda faydalanamamanız sebebiyle tercih edilmemeli.
PC bağlantısı ve oyun konsolu artı DVD diyorsan LCD ye yönelmelisin.
Parası olan için tartışmasız iki marka Panasonic ve Pioneer olmalı. Ben de bir panasonic kullanıcısı olarak aradaki siyah dolgunluk farkı için pioneer e yonelmedim. Bu arada 2.5 metre izleme mesafesi için 106 ekran fazlasıyla yetiyor sakın daha buyuk alma derim TV nin içine düşüyorsun ve SD yayının goruntusunu daha da buyuttuğu için kaliteden odun vermiş olacaksın. Ekran buyudukça kalite artmadığı gibi, TR şartlarındaki goruntu kaliteside malumunuz.