Şimdi Ara

TAVSİYELER BAKMADAN GEÇMEYİN LWL 58

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyunda lwl 58 im adım NhatNguyet athens serverindeyim yeni başlayanara bazı bilgiler sunmak istiyorum

1. oyunlara (online oynanan) kendinizi kaptırmayın

2. yapamadığınız bir şey hakkında üstelemeyin

3. mangyang bile kesseniz çıkan parayı alın

4. para kasmak için pot harcamadan kesebileceğiniz canavarlar kesin aynı zamanda exp versin lwl 22 için en ideali ghost bug

5. trader ve ya hunterlik yaparken (eğer thiefseniz karşıma çıkmayın :D ) genellikle lag yokken yani gece 21 den sabah 6 ile 9 arası yapın

6. çıkan 20 lwl üstü itemleri npcye satmayın stallda satın

7. kendinize güvenin ve lwl 20 de traderlik yapmaya başlayın sizin gücünüze göre thief çıkacaktır ama thief dışındaki canavarlar thieflerden daha zor :)

8. hadi herkese başarılar hee bu arada bütün görevleri yapın çünkü ileride sp çok lazım oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlarmesS -- 17 Mayıs 2006; 22:21:47 >

• tek katılmadığım nokta LvL 20'de Trader'lık yapma olayı.Kağıt üzerinde oluyor ama oyun üzerinde o kadar kolay değil...LvL 20 bi oyuncu için Down sokakları LvL20 oyuncunun kesemeyeceği monster'larla dolu...Özellikle Earth Ghost full int bi char'ı 2*3 vuru$ta yatırıyor.Bu konuda usta değilseniz en az LvL 26'dan sonra Trade'e ba$lama tavsiyesi vereceğim...Ayrıca Trade'in asıl amacı para kazanmak.Bunun yerine LvL 20 iken büyük ihtimal me$gul olacağınız quest(White Tiger Skin Quest'i)size Trade'den daha fazla para kazandırcak...Sadece o questten 7*8 tane Elixir toplamı$tım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dragon_Rider -- 17 Mayıs 2006; 22:29:25 >
  • doğru arkadaşım ama dikkat ettiysen ben yanlız yapıcak demedim ;-) yada yanlız yapıcak diye bişi yazmadım :))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.