Şimdi Ara

Tavsiyelere bir süreliğine ara veriyorum. Lütfen Özel mesaj ile tavsiye istemeyiniz. (119. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.534
Cevap
24
Favori
107.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam anfi olarak q line mı yoksa powerbass mı tavsiye edersin hangisi daha kalitelidir.
  • ecrasniann kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ediyorum. Bu tabi amfi alındığında araç değiştirildiğinde de kullanılacaksa şimdi 350tl yerine Kenwood alıp ömürlük kullanmak daha mantıklı.

Arabamın speaker ları 5.25 inch 13cm yazıyor internette. Kapıyı sökmedim ama yanlış yazdığını düşünmüyorum birkaç yerden baktım.

Ön arka neden farklı öneriliyor, başka yerlerde de hep böyle okudum. Olayı nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sünnetçi34

Merhaba , w212fl e250 model elite paket bir mercedesimiz var bunun sağ arka hoparlörden ses cızırtılı geliyor. Ne yapabilirim? Yenisinin fiyatı tahminen nedir ? Teşekkürler.
    Arka kapıdaki teki patlamıştır. her ikisinide Alpine 17c2 ile değiştir.

• quote:

Orijinalden alıntı: sonoyuncu

hocam anfi olarak q line mı yoksa powerbass mı tavsiye edersin hangisi daha kalitelidir.
    powerbass tabi ki.

• Merhaba,

Hertz dsk 165 va hertz hsk 165

Araç polo 2013 aralarında 2 kat fiyat farkı var biri 80 rms 520 tl digeri 100 rms 1100 tl sizce bu fiyat farkına esk almaya değermi? Ön ve arka 2 takım alacağım ve subwoofer da takılacak. Amaç net ve kaliteli ses almak yüksek volumelerde sesi bozmamak. Yüksek ses ile müzik dinlemeyi severim ancak bangır bangır etrafa dinletmeyi sevmem. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keremnv -- 31 Mart 2019; 16:26:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kitmaker

Teşekkür ediyorum. Bu tabi amfi alındığında araç değiştirildiğinde de kullanılacaksa şimdi 350tl yerine Kenwood alıp ömürlük kullanmak daha mantıklı.

Arabamın speaker ları 5.25 inch 13cm yazıyor internette. Kapıyı sökmedim ama yanlış yazdığını düşünmüyorum birkaç yerden baktım.

Ön arka neden farklı öneriliyor, başka yerlerde de hep böyle okudum. Olayı nedir
    ön kapılara component önerilir. sesin önden kaliteli gelmesi önemlidir. tweterları ön torpidoya koyarsın. arka kapılara component te takılabilir, bütçe ile alakalıdır. arka kapıya coaxiel takılması arkada oturanlar sesi duysun ve araç içi akustiği sağlasın diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: Keremnv

Merhaba,

Hertz dsk 165 va hertz hsk 165

Araç polo 2013 aralarında 2 kat fiyat farkı var biri 80 rms 520 tl digeri 100 rms 1100 tl sizce bu fiyat farkına esk almaya değermi? Ön ve arka 2 takım alacağım ve subwoofer da takılacak. Amaç net ve kaliteli ses almak yüksek volumelerde sesi bozmamak. Yüksek ses ile müzik dinlemeyi severim ancak bangır bangır etrafa dinletmeyi sevmem. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
    ön kapı hertz esk 165, arka kapı hertz ecx 165

Kendimi ifade edememişim sanırım :)

Sormak istediğim şuydu,

Ön ve arka kapılara 2 adet kompedant alacagım.

Ancak hertz dsk 165 ile hertz hsk 165 arasında kaldım.

Ancak aralarında tam 2 kar fiyat farkı var.
    Dsk : 80 rms ve 520 tl (1 takım)
    Hsk: 100 rms ve 1100 tl (1 takım)

Sizce dsk yerine hsk alıp o parayı vermeye değer mi?
    Yüksek sesle müzik dinlemeyi severim sesi ne kadar açarsam açayım bozulmaması gerekiyor. Ancak tabiiki dışarıyı rahatsız etmeyi de sevmem. Tavsiyeniz hangisinden yana olur? Hsk lerde dsk ye göre 2 kat fiyay farkı verebilecek performansı var mı?

• quote:

Kendimi ifade edememişim sanırım :)

Sormak istediğim şuydu,

Ön ve arka kapılara 2 adet kompedant alacagım.

Ancak hertz dsk 165 ile hertz hsk 165 arasında kaldım.

Ancak aralarında tam 2 kar fiyat farkı var.
    Dsk : 80 rms ve 520 tl (1 takım)
    Hsk: 100 rms ve 1100 tl (1 takım)

Sizce dsk yerine hsk alıp o parayı vermeye değer mi?
    Yüksek sesle müzik dinlemeyi severim sesi ne kadar açarsam açayım bozulmaması gerekiyor. Ancak tabiiki dışarıyı rahatsız etmeyi de sevmem. Tavsiyeniz hangisinden yana olur? Hsk lerde dsk ye göre 2 kat fiyay farkı verebilecek performansı var mı?
    dsk önermiyorum. ya esk alın, bütçeniz yetiyorsa da hsk alın.

Ustam sen nasıl bi kralsın 😄

Teşekkür ediyorum.

İlk önerdiklerinizden yola çıkarak aynı modellerin 13cm olanlarını aradım. Önerir misiniz

www.aktepesound.com
    Soundmagus SM-13C 13 Cm Komponent Sistem - Aktepe Sound - Oto Müzik Görüntü Navigasyon Sistemleri ve Teyp Çerçevesi Satış Merkezi
    https://www.aktepesound.com/soundmagus-sm-13c-13cm-component-takimi

www.hepsiburada.com
    Pioneer Ts-1345R 250 W -97Db-13Cm-Tweeterlı Anfi Uyumlu Kapı Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/pioneer-ts-1345r-250-w-97db-13cm-tweeterli-anfi-uyumlu-kapi-hoparloru-pm-HB000007EO0U

40Ah Bosch akü var

• Ustam şimdi benim yapıcagım takım konustugumuz gibi 2 adet esk 165 olacak. Ve bunların ayarlamalarını yaparken basslarını kısıp kaliteli ses almak istiyorum. Simdi bu sistemin bassız kalmaması için subwooferı çift bobin alıp 2 ohm baglıcam eger rahatsız ederse 4 ohm a geçicem. Bu ihtiyaclarımı karsılayabilecek kaliteli bass ve amfi önerisi verebilir misin? Alacağım amfi 2 ohm ve 4 ohm için iki değeri de birbirlerine zarar vermeden kaldırabilecek en uygun amfi ve sub tavsiyesi rica ediyorum.

• quote:

Ustam sen nasıl bi kralsın 😄
    teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Kitmaker

Teşekkür ediyorum.

İlk önerdiklerinizden yola çıkarak aynı modellerin 13cm olanlarını aradım. Önerir misiniz

https://www.aktepesound.com/soundmagus-sm-13c-13cm-component-takimi

https://www.hepsiburada.com/pioneer-ts-1345r-250-w-97db-13cm-tweeterli-anfi-uyumlu-kapi-hoparloru-pm-HB000007EO0U

40Ah Bosch akü var
    öneririm

• quote:

Ustam şimdi benim yapıcagım takım konustugumuz gibi 2 adet esk 165 olacak. Ve bunların ayarlamalarını yaparken basslarını kısıp kaliteli ses almak istiyorum. Simdi bu sistemin bassız kalmaması için subwooferı çift bobin alıp 2 ohm baglıcam eger rahatsız ederse 4 ohm a geçicem. Bu ihtiyaclarımı karsılayabilecek kaliteli bass ve amfi önerisi verebilir misin? Alacağım amfi 2 ohm ve 4 ohm için iki değeri de birbirlerine zarar vermeden kaldırabilecek en uygun amfi ve sub tavsiyesi rica ediyorum.
    ses anfisi Qline 90.4.
    mono anfi Roadstar rda 1010
    subwoofer uygun fiyatlı dediğini için f/p ürün soundmagus 12p

Sony pioneer kicker gibi markalardan düşünürsek hangisini önerirsiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: ecrasniann

front rear kalite için önemlidir, ben sesin önden gelmesini severim, siz belki arkadan gelmesini seversiniz. araç içi akustiği bu şekilde dengelersiniz. teybinizin 2 çift rca çıkışı olduğu için, teyp üzerinden ön arka ayarı yapamayacaksınız, anfi üzerinden yapacaksınız, 4 kanal anfinin front rear gaini oynayarak yapılır. eğer teyp 3 çift rca çıkışlı olsaydı teyp üzerinden yapabilecektiniz. şuanki sistemde rear kanalını menüden subwoofer out olarak değiştireceksiniz. front kanalına y kablo takılarak 4 kanal anfiye girilecek. teybin rear kanalıda mono anfiye girilecek. mono anfi en f/p roadstar rda 1010 var şuan. 5 kanal anfi istersende xetec 172.5 işini fazlasıyla görür. subwoofer olarak Soundmagus 12p kabinli olabilir. size 20cm lik aktif subwoofer önermiyorum.

Alıntıları Göster
    Merhaba. Söylediğiniz xetec 172.5 i aldım. Y kablo önerisinde bulunabilir misiniz? Marka model hiç bi.bilgim yok. Y kablosu nasıldır onu da bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: TorukMactoo

Merhaba. Söylediğiniz xetec 172.5 i aldım. Y kablo önerisinde bulunabilir misiniz? Marka model hiç bi.bilgim yok. Y kablosu nasıldır onu da bilmiyorum

Alıntıları Göster
    çok kaliteli olsun derseniz 2 adet bundan
    m.n11.com
    Cerwin Vega Cv Y11 Rca Y Kablo 1 Dişi 2 Erkek %100 Bakır - n11.com
    https://m.n11.com/cerwin-vega-cv-y11-rca-y-kablo-1-disi-2-erkek-100-bakir-P248142950

orta kalite olsun derseniz 2 adet bundan
    m.n11.com
    Clifford Cf Y11 Düz Rca Y Kablo 1 Dişi 2 Erkek - n11.com
    https://m.n11.com/clifford-cf-y11-duz-rca-y-kablo-1-disi-2-erkek-P248142948

2 pakette audison fs2550 alacaksınız zaten onu biliyorsunuz değil mi.

• Merhaba,
    Golf 7 orjinal ana üniteye (car play olmayan model) en kaliteli deck cevirici koyup profesyonel 2 komp 1 bass 2 amfili bir ses sitemi yapsak,

Kaliteli bir double dinn kullanıp aynı ses sistemini yapmakla arasında ki ses kalitesi ne kadar farklı olur? Lütfen golf 7 cihazının ozelliklerini bilen kişilerden profesyonel yorum istiyorum. Teşekkürler

• quote:

Merhaba,
    Golf 7 orjinal ana üniteye (car play olmayan model) en kaliteli deck cevirici koyup profesyonel 2 komp 1 bass 2 amfili bir ses sitemi yapsak,

Kaliteli bir double dinn kullanıp aynı ses sistemini yapmakla arasında ki ses kalitesi ne kadar farklı olur? Lütfen golf 7 cihazının ozelliklerini bilen kişilerden profesyonel yorum istiyorum. Teşekkürler
    Denemeden kesin bişey diyemem, deck çevirici kullanılmayan sistem daha iyi sonuç verir, fark ne kadar olur kesin bişey diyemiyorum.

• 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.