Şimdi Ara

Tavsiyelere bir süreliğine ara veriyorum. Lütfen Özel mesaj ile tavsiye istemeyiniz. (120. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.534
Cevap
24
Favori
107.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Peki şu mümkünmüdür;
    Golf 7 orjinal oemi dokunmadan torpidoya falan harici bir teyp koysam ses sistemini o teyp ile baglasam, oemden çıkan orjinal tuş seslerini falan o koydugum harici teyp ile alabilirmiyim böyle bi baglantı mümkünmüdür?

Navigasyonu telefondan kullanacagım için bluetooth ile direk harici teyp ile baglantı kurucam. Oem ekranı sadece araba için yakıt lastik vs bilgileri için kullanıcam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keremnv

Peki şu mümkünmüdür;
    Golf 7 orjinal oemi dokunmadan torpidoya falan harici bir teyp koysam ses sistemini o teyp ile baglasam, oemden çıkan orjinal tuş seslerini falan o koydugum harici teyp ile alabilirmiyim böyle bi baglantı mümkünmüdür?

Navigasyonu telefondan kullanacagım için bluetooth ile direk harici teyp ile baglantı kurucam. Oem ekranı sadece araba için yakıt lastik vs bilgileri için kullanıcam.
    Uğraşma, Deck dönüştürücü daha mantıklı

• Yeni bir kafa ünitesine ihtiyacım var. Çok profesyonel bir sistemim yok, teybin çıkışına yalnızca iki adet 10 cm coax hoparlör bağlayacağım. Kalan tüm bileşenler amfi tarafından besleniyor. Sürekli kullanabileceğim uzun ömürlü bir ürün arıyorum.

- 1 din boyutunda olacak
    - Bluetooth bağlantısı kesinlikle olmalı (Android telefonumdan spotify kullanacağım)
    - 1 rca çıkışı yeterli
    - özelleştirilebilir ayarının olabildiğince çok olmasını istiyorum. Ses konusunda ince ayarları kurcalamayı severim.
    - Görsel açıdan değişik renklerde ışık vermesi hoşuma gider ama olmasa da olur.
    - Kendi üzerinde mikrofon bulunması olursa çok iyi olur diyeceğim bir kriter.
    - Son olarak ses düğmesi yuvarlak çevrilen cinsten olmalı. Düğmeye basarak ses değiştirmek istemiyorum.

350 - 600 TL arasında bütçe belirledim. Bu kriterlere uyan teyplerden en uygunlarını bulmamda yardımcı olursanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: janset1604

Yeni bir kafa ünitesine ihtiyacım var. Çok profesyonel bir sistemim yok, teybin çıkışına yalnızca iki adet 10 cm coax hoparlör bağlayacağım. Kalan tüm bileşenler amfi tarafından besleniyor. Sürekli kullanabileceğim uzun ömürlü bir ürün arıyorum.

- 1 din boyutunda olacak
    - Bluetooth bağlantısı kesinlikle olmalı (Android telefonumdan spotify kullanacağım)
    - 1 rca çıkışı yeterli
    - özelleştirilebilir ayarının olabildiğince çok olmasını istiyorum. Ses konusunda ince ayarları kurcalamayı severim.
    - Görsel açıdan değişik renklerde ışık vermesi hoşuma gider ama olmasa da olur.
    - Kendi üzerinde mikrofon bulunması olursa çok iyi olur diyeceğim bir kriter.
    - Son olarak ses düğmesi yuvarlak çevrilen cinsten olmalı. Düğmeye basarak ses değiştirmek istemiyorum.

350 - 600 TL arasında bütçe belirledim. Bu kriterlere uyan teyplerden en uygunlarını bulmamda yardımcı olursanız sevinirim.
    Pioneer 4150bt

• ecrasniann kullanıcısına yanıt
    Aynı modelin s315bt adında optik okuyucu olmayan versiyonu mevcut. İkisi arasındaki tek fark optik okuyucu mu? Başka farklar mevcut mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: janset1604

Aynı modelin s315bt adında optik okuyucu olmayan versiyonu mevcut. İkisi arasındaki tek fark optik okuyucu mu? Başka farklar mevcut mu?
    Siz deyince gördüm bu ürünü, tr de satışı olmayabilir, ilk gördüğüm 1 çift rca çıkışı mevcut ve cd sürücüsü yok.

2 palet audison rca aldım duruyor bagajda biliyorum evet. Peki subwoofer henüz bulamadım. Ve ürünler araçta duruyor. Sizce tesisatı döşetip sub ı da alınca y kablıyla taktırsam ne olur?

• Merhaba hocam. Konunuzu bayaca okumuş oldum. Sağolun çok faydanız dokunmuş.
    Bende de opel corsa var. Öyle küçük ile normalin arasında bir araç :)
    Ses sistemi yapmayı düşünüyorum. Böyle yavaş yavaş başlayıp imkan oldukça geliştirmek
    Aklıma takılan bazı sorunlar var. Hazır sizi bulmuşken sormak istedim.
    Öncelikle benim ses sisteminden beklentim temiz kaliteli ses. Öyle gümbür gümbür olması gerekmiyor. Camlar kapalı olduğunda icinde bana yetecek kadar ses şiddeti yeterli olacaktır.
    1- mid takımı almayı düşünüyorum. Anfi bağlamadan orjinal hoparlörunden daha kaliteli ve bir nebze de olsa yüksek ses alabilir miyim. Yoksa ha orjinal hoparlör ha mid aynı mı olur. Yoksa orjinal hoparlörden daha da az ses verebilir mi?

2- teyp orjinal olduğu için anfi çıkışı yok. bağlantı yöntemi olarak ya aparat ile çevirici kullanacaz ya da Bazı anfi lerde highevel imput çıkışları oluyor. Bu sekilde baglayacam. Sizin de oldukça tavsiye ettiğiniz bir şey high level imput. Anfiye burdan bağlantı yapsak teyp e bir sorun oluşturur mu. Bazı yerlerde teype zarar verebileceğini söylüyorlar. Bir de hangi şekilde baglarsak daha kaliteli ses alırız.

3-
    MA AUDİO MA-60.2 16 CM 2 YOLLU 100 WATT MİD TAKIMI 350,39 TL yerine 164,80 TL
    urun.n11.com
    Ma Audio Ma-60.2 16 Cm 2 Yollu 100 Watt Mid Takımı - n11.com
    https://urun.n11.com/hoparlor/ma-audio-ma-602-16-cm-2-yollu-100-watt-mid-takimi-P296349886

Bu mid nasıldir. Fiyat performans ürünü diyorlar. Benim araça önereceğiniz mid varsa daha da güzel olur.
    Yardımlarınız için şimdiden sağolun.

• quote:

Orijinalden alıntı: TorukMactoo

2 palet audison rca aldım duruyor bagajda biliyorum evet. Peki subwoofer henüz bulamadım. Ve ürünler araçta duruyor. Sizce tesisatı döşetip sub ı da alınca y kablıyla taktırsam ne olur?
    Hepsini al, montajı ayarı tek seferde bitir derim

• quote:

Orijinalden alıntı: aceryeni

Merhaba hocam. Konunuzu bayaca okumuş oldum. Sağolun çok faydanız dokunmuş.
    Bende de opel corsa var. Öyle küçük ile normalin arasında bir araç :)
    Ses sistemi yapmayı düşünüyorum. Böyle yavaş yavaş başlayıp imkan oldukça geliştirmek
    Aklıma takılan bazı sorunlar var. Hazır sizi bulmuşken sormak istedim.
    Öncelikle benim ses sisteminden beklentim temiz kaliteli ses. Öyle gümbür gümbür olması gerekmiyor. Camlar kapalı olduğunda icinde bana yetecek kadar ses şiddeti yeterli olacaktır.
    1- mid takımı almayı düşünüyorum. Anfi bağlamadan orjinal hoparlörunden daha kaliteli ve bir nebze de olsa yüksek ses alabilir miyim. Yoksa ha orjinal hoparlör ha mid aynı mı olur. Yoksa orjinal hoparlörden daha da az ses verebilir mi?

2- teyp orjinal olduğu için anfi çıkışı yok. bağlantı yöntemi olarak ya aparat ile çevirici kullanacaz ya da Bazı anfi lerde highevel imput çıkışları oluyor. Bu sekilde baglayacam. Sizin de oldukça tavsiye ettiğiniz bir şey high level imput. Anfiye burdan bağlantı yapsak teyp e bir sorun oluşturur mu. Bazı yerlerde teype zarar verebileceğini söylüyorlar. Bir de hangi şekilde baglarsak daha kaliteli ses alırız.

3-
    MA AUDİO MA-60.2 16 CM 2 YOLLU 100 WATT MİD TAKIMI 350,39 TL yerine 164,80 TL
    https://urun.n11.com/hoparlor/ma-audio-ma-602-16-cm-2-yollu-100-watt-mid-takimi-P296349886
    Bu mid nasıldir. Fiyat performans ürünü diyorlar. Benim araça önereceğiniz mid varsa daha da güzel olur.
    Yardımlarınız için şimdiden sağolun.
    Teşekkürler.
    1• anfisiz önermiyorum
    2• hi level input teybe zararı olmaz. Hi level daha kaliteli ses verir.
    3• kullanmadığım için bişey diyemiyorum. Jbl gto 609c öneririm

Teşekkür ederim hocam.
    Bu sisteme bass takmadan kulak doyurucu bir bass sesi gelir mi.
    Bir de son olacak buna bass olarak ne tavsiye edersiniz

• quote:

Teşekkür ederim hocam.
    Bu sisteme bass takmadan kulak doyurucu bir bass sesi gelir mi.
    Bir de son olacak buna bass olarak ne tavsiye edersiniz
    Subwoofer olmadan tam olmaz, tavsiye bütçeye göre değişir, kalite ve f/p ön planda ise dls mcv12 diyorum

Yanlış yazmışim hocam tavsiye olarak anfi isteyecektim. Sizin dediğiniz jbl kolona göre ve ilerde küçük bir subwofer kaldıracak bir anti

• quote:

Yanlış yazmışim hocam tavsiye olarak anfi isteyecektim. Sizin dediğiniz jbl kolona göre ve ilerde küçük bir subwofer kaldıracak bir anti
    Pioneer 6704 hi level girişi mevcut, kutudan hi level kabloları çıkar mı bilemiyorum.

Edit.
    Araştırdım kutudan hi level input kablosu çıkıyor videoda mevcut.
    dhbr.co
    YouTube
    http://dhbr.co/bsRc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecrasniann -- 6 Nisan 2019; 22:12:3 >

Çok sağolun hocam. Bunları almaya çalışacam

Üstad sobwooferı da aldık. Set
    kenwood 2 rca çıkışlı teyp
    2 adet çift audison rca
    2 adet ön kapılara jbl gto 609c midbass
    Xetec 172.5 5 kanal amfi
    Pionneer champion series 30 cm 1000 watt sub
    Arka kapılara ise hala kararsız olmakla birlikte coaksiyel cadence tx663 2 yollu hoparlör. Oejinal de güzel olabilir ama jbl e amfi girersek arka kapıların sesi çok kısık kalacak sanırım. O da olmaz galiba.

• Bende iki teyp arasinda kaldım.
    Pioneer deh 4150 bt ve 6550 bt(ikinci el) fazla bir fark varmidir aralarinda ? internetten araştırdığımda sadece 6550nin renk ozellestirme secenegi var.Hangisini tercih etmeliyim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: blackbox34

Bende iki teyp arasinda kaldım.
    Pioneer deh 4150 bt ve 6550 bt(ikinci el) fazla bir fark varmidir aralarinda ? internetten araştırdığımda sadece 6550nin renk ozellestirme secenegi var.Hangisini tercih etmeliyim ?
    4150bt bence. 2 adet bt cihaz aynı anda bağlanıyor. 2019model. Ayrıca sıfır ve garantili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecrasniann -- 8 Nisan 2019; 13:12:6 >
  • aracın orjinal kapı midlerini bozmadan bagaja sub. koydum. bunu beslemesi içinde mono amfi aldım.

teypten sesi ön tarafa verince arka kapı midleri ve subwoofer'ı kesip normal önler çalıyor sıkıntı yok fakat sesi sadece arkaya verince hem arka kapıdaki midler hemde sub. aynı anda çalışıyor bu normal midir? yoksa bağlantıyı yanlış mı yapmışlar? teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: exclusive

aracın orjinal kapı midlerini bozmadan bagaja sub. koydum. bunu beslemesi içinde mono amfi aldım.

teypten sesi ön tarafa verince arka kapı midleri ve subwoofer'ı kesip normal önler çalıyor sıkıntı yok fakat sesi sadece arkaya verince hem arka kapıdaki midler hemde sub. aynı anda çalışıyor bu normal midir? yoksa bağlantıyı yanlış mı yapmışlar? teşekkürler
    Eğer teybin rca çıkışı yoksa ve anfi dönüştürücü kullanarak mono anfi bağladılarsa bu durum normaldir.

• 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.