Şimdi Ara

Tavsiyelere bir süreliğine ara veriyorum. Lütfen Özel mesaj ile tavsiye istemeyiniz. (121. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.534
Cevap
24
Favori
107.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar, öncelikle teşekkürler bilgi verdiğiniz için

Amfi: Şuan elimde Xetec xi 90.4 4x90rms 14.4 V var

Mid: Şuan elimde İnfinity 6500cx var 3 ohm da 90 rms istiyor amfi 3 ohmda 100 civarı rms veriyor akü gerilimini ve 14.4 V sürekli gelmeyeceğini düşününce 90 rms tam beslenmiş oluyor diyebilir miyiz?

2. 1 Takım mid daha alıcam aynı markayı alabilirim ancak 2. el esk 165.5, dls rs, dls c6a, alpine spg 17cs veya sony sx- gs1621c bunlardan hangisini midrange berrak ses olarak almalıyım ?

3. Xetec 600.1 mono amfi alıp yumuşak tonlu bass almak istiyorum aklımda alpine sbg 1244BP modeli var ancak tavsiyelerinize açığım.

4. Bu sistem baştan kurulacağı için oem teybe cerwin vega 4 awg kablo kiti düşünüyorum eksiksiz kablo seti sanırım.

Şimdiden Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrcaky

Selamlar, öncelikle teşekkürler bilgi verdiğiniz için

Amfi: Şuan elimde Xetec xi 90.4 4x90rms 14.4 V var

Mid: Şuan elimde İnfinity 6500cx var 3 ohm da 90 rms istiyor amfi 3 ohmda 100 civarı rms veriyor akü gerilimini ve 14.4 V sürekli gelmeyeceğini düşününce 90 rms tam beslenmiş oluyor diyebilir miyiz?

2. 1 Takım mid daha alıcam aynı markayı alabilirim ancak 2. el esk 165.5, dls rs, dls c6a, alpine spg 17cs veya sony sx- gs1621c bunlardan hangisini midrange berrak ses olarak almalıyım ?

3. Xetec 600.1 mono amfi alıp yumuşak tonlu bass almak istiyorum aklımda alpine sbg 1244BP modeli var ancak tavsiyelerinize açığım.

4. Bu sistem baştan kurulacağı için oem teybe cerwin vega 4 awg kablo kiti düşünüyorum eksiksiz kablo seti sanırım.

Şimdiden Teşekkürler
    Bişeydeğil.
    1: diyebiliriz
    2: Sony 1621c
    3:belirtilen sub uygundur
    4: paketten 1 çift rca kablosu çıkar, kuracağınız sistem 3 çift rca çıkışlı bir teyple tam randımanlı olur, sizin oem teyp dediğiniz ünitenin anfi çıkışı var mı? Yoksa nasıl bir bağlantı düşünüyorsunuz. Ona göre rca kablosu ya da y kablo gerekebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ecrasniann

Bişeydeğil.
    1: diyebiliriz
    2: Sony 1621c
    3:belirtilen sub uygundur
    4: paketten 1 çift rca kablosu çıkar, kuracağınız sistem 3 çift rca çıkışlı bir teyple tam randımanlı olur, sizin oem teyp dediğiniz ünitenin anfi çıkışı var mı? Yoksa nasıl bir bağlantı düşünüyorsunuz. Ona göre rca kablosu ya da y kablo gerekebilir.

Alıntıları Göster
    2.soruya Esk dersiniz diye umuyordum sony alınca infinity öne mi arkayamı alayım peki ?

Teypte amfi çıkışı yok deck çevirici olacak, ilerde Android cihaza geçmeyi planlıyorum

• ecrasniann kullanıcısına yanıt
    S315BT modelinin siparişini verdim. 477 liraya n11'den temin ettim. İso - pioneer soket dönüştürücünün de siparişini beraberinde verdim. Gelince tekrar editleyeceğim. 4150 yerine 315 daha mantıklı bir model. Garanti var mıdır yok mudur onu bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrcaky

2.soruya Esk dersiniz diye umuyordum sony alınca infinity öne mi arkayamı alayım peki ?

Teypte amfi çıkışı yok deck çevirici olacak, ilerde Android cihaza geçmeyi planlıyorum

Alıntıları Göster
    İnfinity arkaya

• quote:

Orijinalden alıntı: janset1604

S315BT modelinin siparişini verdim. 477 liraya n11'den temin ettim. İso - pioneer soket dönüştürücünün de siparişini beraberinde verdim. Gelince tekrar editleyeceğim. 4150 yerine 315 daha mantıklı bir model. Garanti var mıdır yok mudur onu bilemiyorum.
    Hayırlı olsun

• Merhaba, şöyle bir öneri aldım. İşçilik ve kablolama dahil 7250TL fiyat çıktı. Ne dersiniz?

Component - Focal Auditor RSE-165 (Arka için hoparlörlerin ismini almayı unutmuşum, şimdi hatırlayamadım)
    Subwoofer - Audison Prima APBX 8 DS
    Anfi - Diamond DA-5D.5100
    Teyp - Pioneer DEH-X7850BT

Arabam: Corolla 2008 1.4D-4D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mixed_mind -- 9 Nisan 2019; 23:39:6 >
  • quote:

Eğer teybin rca çıkışı yoksa ve anfi dönüştürücü kullanarak mono anfi bağladılarsa bu durum normaldir.

Alıntıları Göster
    teşekkür ederim. peki rca çıkışı olsa ve bütün hoparlörler birbirinden bağımsız ayar yapılsa daha doğrusu sub'ı arka midlerden ayırsak ses kalitesinde bir değişiklik olur mu? çünkü teyp değişti android double teyp aldım. dikkat etmedim ama muhtemelen rca çıkışı vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mixed_mind

Merhaba, şöyle bir öneri aldım. İşçilik ve kablolama dahil 7250TL fiyat çıktı. Ne dersiniz?

Component - Focal Auditor RSE-165 (Arka için hoparlörlerin ismini almayı unutmuşum, şimdi hatırlayamadım)
    Subwoofer - Audison Prima APBX 8 DS
    Anfi - Diamond DA-5D.5100
    Teyp - Pioneer DEH-X7850BT

Arabam: Corolla 2008 1.4D-4D
    Fiyat yüksek, kurulum hoşuma gitmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: exclusive

teşekkür ederim. peki rca çıkışı olsa ve bütün hoparlörler birbirinden bağımsız ayar yapılsa daha doğrusu sub'ı arka midlerden ayırsak ses kalitesinde bir değişiklik olur mu? çünkü teyp değişti android double teyp aldım. dikkat etmedim ama muhtemelen rca çıkışı vardır.

Alıntıları Göster
    Bişey değil, durumu anladım. Teybi bağlayan kişi kolaya kaçmış, anladığım kadarıyla sistemde önceden deck dönüştürücü varmış, onun rca kabloları sökülüp yeni teybinizin sub out rca çıkışına takılması gerekli, kolay bir iş, tabi ki ses kalitesi bu şekilde artacaktır.

Öneriniz var mı üstadım bu tip bir kurulum örneği olarak? 2008 Corolla sedan aracım içn arayıştayım. Double multimedia önerilerinize de açığım. Ankara'da bu hususta önereceğiniz adresler de olursa hayır demem. Sevgiler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mixed_mind

Öneriniz var mı üstadım bu tip bir kurulum örneği olarak? 2008 Corolla sedan aracım içn arayıştayım. Double multimedia önerilerinize de açığım. Ankara'da bu hususta önereceğiniz adresler de olursa hayır demem. Sevgiler..
    Sizin aracın ön torpido görüntüsüne single din ünite hoş durmaz, o nedenle öncelik double bakacaksın ve 3 çift rca çıkışı olacak, double konusu da çok geniş konu sen araştır, ben double ünitelerle çok fazla ilgilenmiyorum, öneriye gelecek olursak, ön kapıya
    Sony premium 1621c
    Sizin araçta arkada oval kolon vardır, arka pandizota Sony 6921
    Subwoofer Alpine 1244bp
    Anfi Xetec 172.5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecrasniann -- 11 Nisan 2019; 10:34:12 >
  • Merhabalar
    2015 c4 cactus shine aracımın orjinal hoparlörleri iyi ses vermiyo, bagajda puset ve çocuk malzemeleri taşıdığımdan kapı hoparlörleri, subwoofer ve anfi önerisi yaparmısınız. Pandizot delebiliriz ama bagaja birşey koyamam şimdiden tşkler..
    Bu arada multimedia aracın orjinali ve ekstra android interface takılı, ayrıca orjinal hoparlörler 16lık ama yuvaya 17liklerde uyuyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enkazweb -- 11 Nisan 2019; 10:58:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enkazweb

Merhabalar
    2015 c4 cactus shine aracımın orjinal hoparlörleri iyi ses vermiyo, bagajda puset ve çocuk malzemeleri taşıdığımdan kapı hoparlörleri, subwoofer ve anfi önerisi yaparmısınız. Pandizot delebiliriz ama bagaja birşey koyamam şimdiden tşkler..
    Bu arada multimedia aracın orjinali ve ekstra android interface takılı, ayrıca orjinal hoparlörler 16lık ama yuvaya 17liklerde uyuyo.
    Mrb ana ünitenin nasıl birşey olduğunu anlayamadım, bagaja birşey konulmayacaksa subwoofer kabinini nereye koymayı düşünüyorsunuz? Anfi yine bagaja konulur ama nispeten az yer kaplar.

• quote:

Mrb ana ünitenin nasıl birşey olduğunu anlayamadım, bagaja birşey konulmayacaksa subwoofer kabinini nereye koymayı düşünüyorsunuz? Anfi yine bagaja konulur ama nispeten az yer kaplar.

Alıntıları Göster
    https://www.youtube.com/watch?v=of_cfisz6ZQ

ana ünite yukardaki linkin aynısı
    mümkünse kabin olmayan subwoofer önerisi istiyorum ve c4 cactus de nereye gizleyebilirm.

• quote:

Orijinalden alıntı: enkazweb

https://www.youtube.com/watch?v=of_cfisz6ZQ

ana ünite yukardaki linkin aynısı
    mümkünse kabin olmayan subwoofer önerisi istiyorum ve c4 cactus de nereye gizleyebilirm.

Alıntıları Göster
    Ana ünitenin anfi çıkışı yoktur muhtemelen, ama söküp bakmak lazım, eğer anfi çıkışı yoksa Hi level inputt anfi ile kolay yoldan bağlantı yapılır, aracın görsellerini inceledim, bagaj harici sub kabini koyamazsın, subu kenara köşeye gizleyemezsin,, arka pandizota 2015 model senin arabada sub komik olur hiç girme o işe. Yapacağın ön kapılara Hertz esk 165, arka kapıya hertz ecx 165 ve 4 kapıya kalitelisinden yalıtım yaptırmak olabilir, bu şekilde bass sesi biraz daha artırabilirsin, ses yükselir, kalite artar, anfi olarakta hi level girişli Qline 110.4 ile bağlantı yapılabilir, daha da bass yetmezse bagajdan az da olsa feragat edip ilerde Alpine swe815 eklenebilir.

tşkler önerilerini değerlendireceğim...
  • Hocam kararsız kaldığım bir konuda sizin fikrinizi almak istiyorum

HERTZ CENTO CPK 165

focal sub p 30
    ve
    HERTZ DCX 165 beslemek için "POWERBASS - ASA3-600.4" yoksa "POWERBASS - ASA3-700.5" daha uygun bütce 1000-1500 civarı fikrinizi belirtirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonoyuncu

Hocam kararsız kaldığım bir konuda sizin fikrinizi almak istiyorum

HERTZ CENTO CPK 165

focal sub p 30
    ve
    HERTZ DCX 165 beslemek için "POWERBASS - ASA3-600.4" yoksa "POWERBASS - ASA3-700.5" daha uygun bütce 1000-1500 civarı fikrinizi belirtirseniz sevinirim.
    Belirtilen sistem için 5 kanal ya da 4 kanal + mono kurulum öneriyorum. Sizin belirttiğiniz 5 kanal anfi., yukarda yazdığınız sistemi tam beslemeyecektir. O nedenle 600.4 ve yanına 4ohm da 300w - 350w rms verebilecek mono anfi bakabilirsiniz.

• quote:

Belirtilen sistem için 5 kanal ya da 4 kanal + mono kurulum öneriyorum. Sizin belirttiğiniz 5 kanal anfi., yukarda yazdığınız sistemi tam beslemeyecektir. O nedenle 600.4 ve yanına 4ohm da 300w - 350w rms verebilecek mono anfi bakabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Hocam sistemi kaldıracak 5 kanal anfi tavsiye edebilirmisin. 2500 civarı
  • 
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.