Şimdi Ara

Tavsiyelere bir süreliğine ara veriyorum. Lütfen Özel mesaj ile tavsiye istemeyiniz. (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.534
Cevap
24
Favori
107.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba hocam bir arkadaşımda nereden bulduysa kamosonic ks-3092 bir bas bulmuş,4 adet bobin var gibi sanki dört adet ++ -- ++ -- terminal var anfiye nasıl girilmeli?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: echomaniac

Merhaba hocam bir arkadaşımda nereden bulduysa kamosonic ks-3092 bir bas bulmuş,4 adet bobin var gibi sanki dört adet ++ -- ++ -- terminal var anfiye nasıl girilmeli?

çift bobin hocam o subwoofer. bir tanesinin +- sine takkn kabloları, çift bobin kullanmanıza gerek yok. elinizde güçlü mono anfi varsa çift bobin kullanırsınız. isterseniz foto atın, oradan çizeyim nereye takacağnızı kabloları, anfi neydi birde?

• Hocam dediğim gibi yan yana -- ++ ++ -- dört adet terminal var bende -- -- birleştirdim, sonra ++ ++ olanları birleştirdim herhangi bir + dan + yı herhangi bir eksidense - yi aldım anfiye Köprülü girdim anfi ise jameson 6004 modeli istediğim gibi performans olmadı danışmak istedim.

• Hocam senin bagaj iyi olmuş böyle boşta yer kalmış epey. benimki fabrika çıkışlı tüplü bundan dolayıda yedek teker bağajda. Free air çalışan pioneer bassını buldum 20 cmlik olmadı onu pandizota takarım. ama ben böyle bass çok bam bam vurupta dışardan bana baksınlar istemiyorum pek. bir de öndeki hoporlörler benim 13 cm miş . arka kapılarda yerleri var içi boş. bak şimdi şöyle yapalım . ön kapılara takalım birde arka pandizota da ortaya 1 adet sub yanlarınada 1 tk mid 1 tk oval ( aslında hepsi yuvarlak olsun istiyorum). hepsine bir anfi birde teyp. anfi hepsini kaldırmassa teyp çıkışlarınıda kullanalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: fiore82

Hocam senin bagaj iyi olmuş böyle boşta yer kalmış epey. benimki fabrika çıkışlı tüplü bundan dolayıda yedek teker bağajda. Free air çalışan pioneer bassını buldum 20 cmlik olmadı onu pandizota takarım. ama ben böyle bass çok bam bam vurupta dışardan bana baksınlar istemiyorum pek. bir de öndeki hoporlörler benim 13 cm miş . arka kapılarda yerleri var içi boş. bak şimdi şöyle yapalım . ön kapılara takalım birde arka pandizota da ortaya 1 adet sub yanlarınada 1 tk mid 1 tk oval ( aslında hepsi yuvarlak olsun istiyorum). hepsine bir anfi birde teyp. anfi hepsini kaldırmassa teyp çıkışlarınıda kullanalım.

ön kapılara kasnak ile 16cm takılabiliyordur. bunu bi araştırın. çok hoparlörden ziyade kaliteli 2 mid takımı alın, daha net ses duyacaksınız emin olun. çünkü coaxel hoparlör ile, farklı marka mid compenent hoparlörün tonlaması farklıdır, 2 farklı hoparlörü yan yana taktığınızda kaliteli ses alamayabilirsiniz. o nedenle illa takacaksanız, aynı marka ve model compenent hoparlörler ile bir sistem kurun, anlatmaya çalıştığım budur. coax ile comp bir arada olursa amatör bir iş yapılmış olur. ortaya freeair bass olur. ön kapıya takacağnız hoparlörü teypden besleyin, arkaya 4 kanal kaliteli anfi takın. 4 ohmda 4x90w veren iyi bir marka iş görür. anfinin 2 çıkışını compenent hoparlörlere, 2 çıkışını köprüleyip subwoofera girebilirsiniz. ön kapılar illa 13cm olacaksa soundmagus 13c olur, kasnak ile 16cm takılabiliyorsa soundmagus 17c olur. arkayada 1 takım Infinity ref 6500cx, ortayada freeair sub olur, güzel bir işçilik ve kablolama yapışırsa bu şekilde kaliteli bir ses alırsınız.

• tmm kardeşim dediğin şekilde toplicam cihazları. benim alacağım subbass 250 rms. senin dediğin gibi anfinin iki çıkışını köprülesek 90*2 180 rms yapıyor. çok ta bilmiyorum burada öğrendiğimiz kadarıyla. 4*90 4 kanal anfi demişsin ya bu bass a yetecek mi. birde anfinin çıkışları daha güçlü olursa ne olur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fiore82

tmm kardeşim dediğin şekilde toplicam cihazları. benim alacağım subbass 250 rms. senin dediğin gibi anfinin iki çıkışını köprülesek 90*2 180 rms yapıyor. çok ta bilmiyorum burada öğrendiğimiz kadarıyla. 4*90 4 kanal anfi demişsin ya bu bass a yetecek mi. birde anfinin çıkışları daha güçlü olursa ne olur ?

hocam güç öyle hesaplanmıyor, her anfinin kendine göre köprü değerleri farklıdır. örn. xetec 90.4, soundmagus 90.4 senin işini görür. anfinin rms cinsinden wat değerinin biraz yüksek olması bir sorun oluşturmaz. zaten anfilerin kağıt üzerinde yazan değerleri 14.4 volt baz alınarak hesaplanır, gerçekte araç aküleri o volta çıkmadıkları için anfiler arabaya bağlandığında o değerleri veremiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: muratozdemir

quote:

Orijinalden alıntı: ecrasniann

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ecrasniann

quote:

Hocam merhaba

Bende 2000 modelfiat palio 1.6 hl var.

Ben ses sisteminden hiç anlamıyorum bana ucuz yollu yüksek ses dinleyebiliceğim bassı tizi güzel bi set tavsiye eder misin

Çok mu istedim bilmiyorum yanlış biley söylediysem affola teyp de dahil biley söylerseniz sevinirim

bagajda büyük kabinli subwoofer gibi bir şey istiyor musun, malum palionun bagajı biraz dar. onu netleştirelim tavsiyeyi ona göre yapacağım.

Hocam pek yer kaplamadan minimum bi bişey yapma imkanımız varmı gerçekten hiç anlamıyorum

hocam bütçeniz kısıtlı olduğu için anfi ve subwoofer işine hiç girmeyeceğim. bagajda dar, slim kabin subwoofer alın desem 400tl den başlıyor sadece slim kabinler. anfi tesisat derken masraf 1200tl yi geçiyor. en uygun dengeli sesi şöyle alırsınız.

teyp olara sony dsx a200 237tl

http://www.hepsiburada.com/sony-dsx-a200-android-usb-flash-bellek-ipod-iphone-uyumlu-oto-mp3-calar-pm-otsonydsxa200

ön kapılar palionun 16cm dir.

soundmagus 17c 164tl

http://www.hepsiburada.com/soundmagus-sm-17c-16-cm-component-takimi-pm-otaktsm17c

arka pandizota pioneer 6996s 199tl

https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-pioneer-tsa-6996s-650-wat-100-rms-6x9-oval-kampanya-kapida-ode-355259911/detay

Eyvallah hocam çok sağol yüksek ses müzik dinlerken sorun yaşamassam problem yok

özel mesaja cevap olarak: üstte yazdığım sistem teyp hariç duracak, slim kabin subwoofer demişsiniz, sony 30cm kabinli subwooferı xs nv1202 sıfırı 350tl ye piyasada mevcut, 2. el daha eski seri slim kabin subwoofer temizleride 200tl ye bulunur. subwoofer olunca anfide olacak. 4 kanal anfi xetec 90.4 sıfırı 500tl. 2. el sony, pioneer, xetec, soundmagus un 4 kanal 90x4 beya 100x4 temiz anfileri 300tl-400tl arasıdır. 4 kanal önermemdeki sebep arka pandizota oval kolon koycağınız için anfinin 2 kanlını ovallere girersiniz, diğer 2 kanalında köprüleyip subwoofera girersinz. bu şekilde bir sistem olduğunda ses araç dışından oldukça yüksek şekilde duyulur hale gelecektir. yanlız şöyle bir durum var, önerdiğim sony a200 1 çift rca çıkışlıdır. 4 kanal anfi için 2 çift rca gereklidir. bu nedenle 4 kanal anfi işine girecekseniz teybi pioneer deh x2850uı 2 çift rca çıkışlı olan teyple değiştirmenizi öneririm. gördüğünüz gibi subwoofer olayına girince en az 700tl daha bütçe ayırmanız gerekiyor.

• Öncelikle herkese selamlarımı iletiyorum.

Ve geleyim soruma.

Bu sistemlerden çok fazla anlamıyorum ve o sebepten bir bilene sormak en iyisidir.

Elimde, Pioneer 1600ub 4X50w bir teyp.

Arkalarda 2 adet 6995 sanırım 70wat nominal

değeri var.

Ve bir adet de, Kicker 25cm kabinli 05ES124 model bir bass var , bass'in değerlerini bilemiyorum

Şimdi bu iki kolonu ve bası besleyecek bir Amfi önerisi isteyeceğim sizden.

Alacağım Amfi, en az ve en fazla kaç watt olmalıdır?

Ayrıca şunu belirteyim alacağım amfi 2ci el olacak

Şimdiden tüm arkadaşlara öneri ve yorumlarından ötürü çok teşekkür ederim. ..

Saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkeryus77

Öncelikle herkese selamlarımı iletiyorum.

Ve geleyim soruma.

Bu sistemlerden çok fazla anlamıyorum ve o sebepten bir bilene sormak en iyisidir.

Elimde, Pioneer 1600ub 4X50w bir teyp.

Arkalarda 2 adet 6995 sanırım 70wat nominal

değeri var.

Ve bir adet de, Kicker 25cm kabinli 05ES124 model bir bass var , bass'in değerlerini bilemiyorum

Şimdi bu iki kolonu ve bası besleyecek bir Amfi önerisi isteyeceğim sizden.

Alacağım Amfi, en az ve en fazla kaç watt olmalıdır?

Ayrıca şunu belirteyim alacağım amfi 2ci el olacak

Şimdiden tüm arkadaşlara öneri ve yorumlarından ötürü çok teşekkür ederim. ..

Saygılar...

oval pioneer 6995 100w rms dir. kicker subwoofer ınız 250w rms dir. sizin alacağınız anfi 4 ohm da 4x100w rms, köprülendiğinde 275-300w rms veren jbl, cadence, soundmagus, xetec, doch power, rockford fostgate gibi markalı anfilere bakacaksınız. bütçenizi belirtmemişsiniz ben temsili olarak fikir vermesi açısından bir kaç tane buldum, buyrun. bu arada teybinizde bir çift rca çıkışı mevcuttur, 4 kanal anfilerde 2 çift rca gerekli olduğu için, 1 tane deck dönüştürücü takılarak 2 çift rca çıkışı elde edilmiş olacak unutmayın.
    https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-tamirsiz-sikintisiz-temiz-jbl-gto-1004-stereo-amfi-411370876/detay
    https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-jbl-gto-1004-422996666/detay
    https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-sound-magus-vs-90.4-prof-amfi-hatasiz-427259138/detay
    https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-doch-power-150x4-rms-429433184/detay
    https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-rockford-fostane-punch..301x-900-waat-422458379/detay
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Merhabalar üstad, bir süre önce çok şükür sıfır bir astra k aldım bu araca yine serviste cyclone marka sanırımhttps://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-opel-astra-k-cyclone-android-navigasyon-dvd-tv-hd-kamera-353515079/detay şu ürünü taktırdım.

Şimdi kısmen anlayan bir arkadaş ile bir kaç gündür ses sistemi arayışındayız yola max 2000 bütçe ile çıktık ancak malumunuz bu işin sonu yok :)

Bahçelievlerde Rockford bayisi olduğunu söyleyen bir yere gittim şu ürünühttps://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-sencansound-sound-quality-high-power-rockford-fosgate-430344297/detay 615 dolar + 400 tl hiper kablo + 200 tl işçilik ile takacağını söyledi e bende az biraz forumculardanım hemen eve dönüp araştırmaya koyuldum baktım ki Amazon'dan bu ürünün bire bir aynısını gümrük vergileri dahil 309 dolara alıyorum kablosu ıvırı zıvırıda hediye.

Sonra yine süper zeka arkadaşım ile araştırmaya koyulduk amazon üzerinden baktık fiyatlat TR'ye göre çok uygun açıldıkta açıldık son olarak şöyle bir liste yaptık sepetimize koyduk sipariş aşamasındayız hemen sıralıyorum,,

Rockford Fosgate P600X4 Punch 4-Channel Amplifier ; 269 Dolar

Rockford Punch Remote Level Control ; 23 Dolar

Rockford Fosgate Punch P165-SE 240W 6.5" Punch Series Euro Fit Compatible 2-Way Component System w/ External Crossover Network 2 TAKIM ; 238 Dolar

Rockford Fosgate P3-1X12 600 Watts Single Rms Subwoofer Enclosure ; 204 dolar

Rockford PEQ Punch Equalization Remote ; 20 dolar

Rockford Fosgate Prime 1,200-Watt Class-D 1-Channel Amplifier ; 221 dolar

TOPLAMDA 987 DOLAR + 264 DOLAR İTHALAT ÜCRETİ + 65 DOLAR NAKLİYE = 1316 DOLAR

Sizden ricam fiyatlar sizce nasıl? kabloları buradan almaya karar verdik eğer bu sistemi alırsak aslında benim istediğim sadece kalite ses çok ses yada ciğer sallayan bas duymak gibi bir derdim yok ancak ne kadar açarsam açayım kalite bozulmasın istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: DaLminSSaH

Merhabalar üstad, bir süre önce çok şükür sıfır bir astra k aldım bu araca yine serviste cyclone marka sanırımhttps://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-opel-astra-k-cyclone-android-navigasyon-dvd-tv-hd-kamera-353515079/detay şu ürünü taktırdım.

Şimdi kısmen anlayan bir arkadaş ile bir kaç gündür ses sistemi arayışındayız yola max 2000 bütçe ile çıktık ancak malumunuz bu işin sonu yok :)

Bahçelievlerde Rockford bayisi olduğunu söyleyen bir yere gittim şu ürünühttps://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-sencansound-sound-quality-high-power-rockford-fosgate-430344297/detay 615 dolar + 400 tl hiper kablo + 200 tl işçilik ile takacağını söyledi e bende az biraz forumculardanım hemen eve dönüp araştırmaya koyuldum baktım ki Amazon'dan bu ürünün bire bir aynısını gümrük vergileri dahil 309 dolara alıyorum kablosu ıvırı zıvırıda hediye.

Sonra yine süper zeka arkadaşım ile araştırmaya koyulduk amazon üzerinden baktık fiyatlat TR'ye göre çok uygun açıldıkta açıldık son olarak şöyle bir liste yaptık sepetimize koyduk sipariş aşamasındayız hemen sıralıyorum,,

Rockford Fosgate P600X4 Punch 4-Channel Amplifier ; 269 Dolar

Rockford Punch Remote Level Control ; 23 Dolar

Rockford Fosgate Punch P165-SE 240W 6.5" Punch Series Euro Fit Compatible 2-Way Component System w/ External Crossover Network 2 TAKIM ; 238 Dolar

Rockford Fosgate P3-1X12 600 Watts Single Rms Subwoofer Enclosure ; 204 dolar

Rockford PEQ Punch Equalization Remote ; 20 dolar

Rockford Fosgate Prime 1,200-Watt Class-D 1-Channel Amplifier ; 221 dolar

TOPLAMDA 987 DOLAR + 264 DOLAR İTHALAT ÜCRETİ + 65 DOLAR NAKLİYE = 1316 DOLAR

Sizden ricam fiyatlar sizce nasıl? kabloları buradan almaya karar verdik eğer bu sistemi alırsak aslında benim istediğim sadece kalite ses çok ses yada ciğer sallayan bas duymak gibi bir derdim yok ancak ne kadar açarsam açayım kalite bozulmasın istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.

hocam ürünler güzel, profesyonel malzemeler, kaliteli bir işçilikle montaj gerekir, kaliteli ses için mümkünse ön kapılara yalıtım yaptırın, montaj doğru yapılırsa hen yüksek se, hem kaliteli ses alırsınız, fiyat olarak tek tek bakmam lazım, siz daha iyi araştırmışsınızıdır, ama tr de bu fiyatlara bulamazsınız bu ürünleri. hoparlör için garanti önemli olmazken, anfiler için garanti lazım olabiliyor, haliyle elektronik malzeme az da bir para vermiyeceksiniz. kolay gelsin

• ecrasniann kullanıcısına yanıt
    Bass ve Bass anfisi hariç sipariş geçebiliyormuşum onları nedense amazon göndermiyor aslında hiç bir bassı göndermiyormuş.,

Hayırlısı hocam araç daha sıfır serviste teyibi sökmeleri 2 kişi 40 dakkayı almıştı zaten işçilik kötü birine denk gelirsem felaket olacak gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaLminSSaH

Bass ve Bass anfisi hariç sipariş geçebiliyormuşum onları nedense amazon göndermiyor aslında hiç bir bassı göndermiyormuş.,

Hayırlısı hocam araç daha sıfır serviste teyibi sökmeleri 2 kişi 40 dakkayı almıştı zaten işçilik kötü birine denk gelirsem felaket olacak gibi.

sağlam usta tavsiyesi özel mesajla verildi.

• ecrasniann kullanıcısına yanıt
    Yanıtınız için çok teşekkür ederim efendim.

Çok sağolun...

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkeryus77

Yanıtınız için çok teşekkür ederim efendim.

Çok sağolun...

bişey değil kardeşim

• üstadım. bütün parçalar kargoyla geldi şu an elimde hepsi . yarın montaj yapılacak

aracım clio3 hb 2008 (kapılar 13cm)

amfi : jbl 5355 5 kanal

hoparlörler : 2 çift komponent jbl gto 508c ( öne ve arkaya 1 er çift )

subwoofer : 30 cm kabinli jbl

teyp : pioneer mvh 170ub

aklımdaki çoğu soruyu yanıtlamıştınız zaten. şimdi elimde tesisat için kablo yok sadece ürünler mevcut.

montaj için gereken kablolar nelerdir tek tek bunları yazabilir misiniz ? ve deck çevirici almam gerekli sanırım 2 adet öyle söylemiştiniz.

ve sizce bu sistemde nasıl bir ses alırım ? öyle çok üst düzey bir beklentim yok ama tatmin eder mi tizler basslar vs.

son olarak montaj için mutlaka şöyle yapın dediğiniz bir şey var mıdır hocam yarın söyleyim yapacak ustaya. adanadayım ben keşke istanbul da olsam sizin dediğiniz ustaya giderdim gözüm kapalı :D

• quote:

Orijinalden alıntı: raul_meireles

üstadım. bütün parçalar kargoyla geldi şu an elimde hepsi . yarın montaj yapılacak

aracım clio3 hb 2008 (kapılar 13cm)

amfi : jbl 5355 5 kanal

hoparlörler : 2 çift komponent jbl gto 508c ( öne ve arkaya 1 er çift )

subwoofer : 30 cm kabinli jbl

teyp : pioneer mvh 170ub

aklımdaki çoğu soruyu yanıtlamıştınız zaten. şimdi elimde tesisat için kablo yok sadece ürünler mevcut.

montaj için gereken kablolar nelerdir tek tek bunları yazabilir misiniz ? ve deck çevirici almam gerekli sanırım 2 adet öyle söylemiştiniz.

ve sizce bu sistemde nasıl bir ses alırım ? öyle çok üst düzey bir beklentim yok ama tatmin eder mi tizler basslar vs.

son olarak montaj için mutlaka şöyle yapın dediğiniz bir şey var mıdır hocam yarın söyleyim yapacak ustaya. adanadayım ben keşke istanbul da olsam sizin dediğiniz ustaya giderdim gözüm kapalı :D

hayırlı olsun, 2 tane deck dönüştürücü ass, soundlink, soundmagus marka olabilir, öyle 20tl lik deck almayın, 50-60tllik ürünler işinizi görecektir. bundan 2 tane

http://m.n11.com/ass-rhl-2ch-oto-anfi-cikisi-deck-donusturucu-P144564831

kablo için bütçenizi bilmiyorum,

cadence olur, onun ayarında 100tl lik 4 awg kablo setleri işinizi görür, kablo setlerinde 30tl lik ürünlere kaçmayın. bundan 1 tane

http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/cadence-kablo-seti-4-awg-275685931?mkwid=s2R67Z7IN_dm&pcrid=58375872447&pkw=&pmt=&ggmktg=PaidSearch*PLA*232252887*22324021047*58375872447*pla**pla-79002696327&rfcr=58375872447&gclid=CND04ruk0dMCFUNmGwodzEoCnQ&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0

kablo setlerinin içinde 1 çift rca çıkar. sizin 2 çift rcaya daha ihtiyacınız olacak. soundlink, soundmagus olur, bütçeniz iyiyse audison marka rca olur, 4.5mt ya da 5mt yeterlidir. bundan 2 tane

http://www.hepsiburada.com/soundlink-5-metre-rca-amfi-kablosu-poset-pm-otavgosdslwbr5

jbl daha çok tiz ağırlıklı çalar, subwoofer olmasaydı tiz ağırlıklı bir müzik dinleyecektiniz., ama subwooferı takınca müzik tam dengelenmiş olacak. anfi power kablosu ile rca kabloları arasında en az 10cm boşluk olsun. bunun en iyi çözümü, rca kabloları aracın sağ alt döşemesinden arkaya giderken, power kablosu aracın sol döşeme altından arkaya gitmesidir. hoparlörleri 13cmlik kasnak ile kapı sacına taktırın, önerim marangozda yapılmış 2cm kalınlığında mdf kasnak, ama piyasada 13cm lik plastik kasnaklar mevcut, onlarda iş görür. anfiyi koltuk arkasına montajlattırın, sıvı dökülmesine ve ağır yük altında ezilmesine karşı önlem almış olursunuz. ha birde usta niye 2 tane deck aldın, başıma iş çıkardın, ben y kablo ile hallederdim falan derse ona yav he he demeyi unutmayın.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Kardeşim infinity 7541A 4 kanal anfi nasıl? Dediğin gibi ön kapıya kasnak ile beraber saundmagus.arka pandizotada bir adet free air yanlarına yine mid takımı 1 çift. Bu anfi bunları kaldırır mı. Birde pioneer hangi free air bass önerirsin?

• Teyp de pioneer deh 4150sd bu iş görürmü benim tesisatı

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.