Şimdi Ara

TAVSİYELERİNİZ (2300TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese iyi akşamlar dilerim. 6 yıl hp laptop kullandım idare etti bugüne kadar ancak artık ısınma,ses,oyunları çalıştırmama gibi nedenlerden dolayı yeni bir laptop almaya karar verdim. Bu konuda belirli görüşlerim var ancak benden çok daha iyi anlayan arkadaşların önerilerini almak istiyorum. Şimdiden cevap verenlere çok teşekkür ederim.

1.İlk olarak 2000-2300 civarı fiyat düşünüyorum üzerine çıkamayacağım maalesef.
    2.Kullanım alanım genellikle günlük oluyor ancak arada cs:go, fifa 17, fm 17 gibi oyunları da birkaç saat de olsa oynarım. Bu konuda da aşırı ısınma, kasma gibi sorunların olmaması benim için büyük bir artı.
    3.Ayrıca fiyat olarak nerelerden indirimli alabilirim, bildiğiniz siteler var mı?
    4.Ekran kartı Nvidia olması önemli diye biliyorum bu konuda da tavsiyenizi bekliyorum. 8gb ram-2gb ekran kartı işimi görür mü?
    5.Asus düşünüyordum ancak fiyatları biraz daha pahalı sanırım. Lenovo,Acer,Dell,Casper dörtlüsünden hangileri ve modelleri olabilir?

Başta da söylediğim gibi hepinize teşekkürlerimi sunarım.

• sinsea S kullanıcısına yanıt
    Bu fiyata 940mx ekran kartı olan bir model alabilirim anladığım kadarıyla. Sizin attığınız modelde de Acer daha iyi sanırım bu bakımdan, çünkü dediğim gibi oyunları da oynayabilmek istiyorum. Acer'da bilinen herhangi bir sorun var mıdır? Acer dışında 940mx ekran kartlı daha iyi bir laptop var mıdır? Lenovo,Asus gibi. Son olarak casper nasıl acaba? Bilen arkadaşlar da yardımcı olursa sevinirim.
  • Yakın tarihli benzer içerikli bir başlığı aşağıda paylaşıyorum:
    https://forum.donanimhaber.com/butce-1900-2200-tl-arasi-f-p-laptop-onerin--128665327#128673440

Gözlemlediğim kadarıyla forumda Casper ürünler pek tutulmuyor.
    2250 TL üst sınırını araştırdığımda f/p olarak sizinle paylaştığım Acer ürünü önce çıkmıştı.
    Elbette bilen arkadaşların değerlendirmesi daha sağlıklı olur.
  • Lenovo markasından şu ürünü de buldum ama kullanan var mıdır, nasıldır bilmiyorum.

http://www.gold.com.tr/lenovo-ideapad-320-80xm005stx-notebook_u
  • Vostro 5468, Lenovo IP 510 alınabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap verenlere teşekkür ederim vatanın gece indiriminden güzel bir laptop denk getirdim ve sipariş verdim. Hayırlısı olur inşallah. Ürün şu :

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-s510uq-core-i5-7200u-2-5ghz-12gb-ram-1tb-hdd-2gb-15-6-w10-notebook.html
  • Hayirlisi olsun simdiden cok hos gozukuyor gercekten f/p olarak lenovoyu falan ezip gecmis gibi

Bu arada renk siyah yaziyor ama gold gibi sanki bu

• Gold diye tahmin ediyorum bende siyahını görmedim. Teşekkür ederim hem görünüş biraz da performans yeterliliği olsun istiyordum gayet iyi denk geldi.
  • Ssd takiliyor mu arastirma sansin oldu mu

• kaça aldın hocam
  • Ne kadara aldınız hocam? hayırlı olsun.
  • 2750 ye aldım, teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.