Şimdi Ara

Tavsiyeleriniz Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sistemi yenilemek üzere arastırmalar yaptım birçok konuda son kararı verdim...Fakat;

Anakart olarak Asus Rampage Formula x48

işlemci de Q6600 quadcore almayı düşünüyorum şimdi bunların yanına ekran kartı olarak zotac 8800gt

ile 9600 ler arasında kararsız kalıyorum fiyat olarak 9600 ler daha çok işime geliyor açıkçası ..Ama

forumda herkes 8800gt yi desteklemiş ben sürekli pc basına olan birisiyim ama asırı yüksek performans

gerektiren işler yapmıyorum Online oyun olarak Silkroad online oynar , Nette falan takılırım işlemci ve

anakart ı yüksek aldım ki beni uzun süre idare etsin ama ekran kartında hala kararsızım sizler sürekli takip

ettiğiniz için yorumlarınızı bekliyorum

• Öncelikle anakartı keşke Gigabyte X48 Dq 6 alsaydın.Aslında kendi kararını kendn vermişssin.Dogru 8800gt daha performanslı bir kart ama ihtiyacım yok o kadar performansa diyorsun.O nedenle 9600 gt alabilirsin.Diğer bi açıdan baktıgımızda ise uzun süre idare edecek paröalar almak istiyorsun.O nedenle de 8800gt alman da mantıklı.
  • kardeş madem bu sistemi topladın al o zaman 8800 serisi bir ekran kartı.Zaten fiyatlarda yer yer 9600 serisinden bile ucuz.Sormana bile gerek yok al bir 8800 kafan rahat etsin ki bu sistemi toplamışsın yazık olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.