ideefixe ve hepsiburada a520 için yanında yazıcı olan kampanya yapıyor. nereden almam en uygunu sizce tavsiyelere ve foyolar için çok teşekkür
yazıcıyla birlikte çok pahalıya satılıyor, bence onu boşver. 20-30 baskıda kartuşun biter zaten, kartuşun yenisi sana 40-50 ytl ye patlar, bence çok gereksiz.
Bidolunun topigini incele ideefixe ile ilgili bazı söylentiler var ben oradan hiç alısveris yapmadım ama yapan arkadasların yazdıgı bazı seyler dikkatimi cekti sende bi bak istersen
dostum nerede olduğunu bilmiyorum ama istanbulda isen sirkecide çok rahat peşin 320 YTL ye bulursun....
ben gitmedim ama formda bi arkadas orasının fotograf ve kameranın silikon vadisi diyorlar bencede uyugun fiyata bulabilirisin
Ben 2 hafta once a520' yi arastimak icin Dogubank ve cevresindeydim. Genelde cogu yerde kalmamis. Kalanlar ise agiz birligi etmis gibi 330 YTL fiyat verdiler. Bende eve dondukten sonra hepsiburadan siparis vermeye karar verdim ve bir onceki kampanyasi olan A520 + 512 SD 'yi siparis ettim. Zaten benden 1-2 gun sonra da o kampanya bitti, ve senin dedigin kampanya basladi.
Sen de bir Dogubank, Sirkeci etrafini bir gez eger imkanin varsa..
bende canon cuda sordum dün a520 nin artık üretilmediğini söyledi bana
dostum bana kalırsa 520 de alabilirsin ama şu an 530 un fiyatı 380 civarı dolaşıyor. gerek iso değerinin yüksek olması gerekse de digic II işlemci kullanması açısından 530 daha mantıklı gibi geliyor şu aşamadan sonra. tabi tek dezavantajı LCD ekran çözünürlüğünün 85.000 pixel olması.
Canon A530 + kılıf + 512mb SD kingston hafıza kartı = 415 YTL bu fiyatları nereden aldın, onuda yazsan iyi olurdu. Fiyat oldukça cazip çünkü
quote:
Orjinalden alıntı: hasankeyf
dostum bana kalırsa 520 de alabilirsin ama şu an 530 un fiyatı 380 civarı dolaşıyor. gerek iso değerinin yüksek olması gerekse de digic II işlemci kullanması açısından 530 daha mantıklı gibi geliyor şu aşamadan sonra. tabi tek dezavantajı LCD ekran çözünürlüğünün 85.000 pixel olması.
tercih senin....
530' un 520' den bir diğer eksiği ise aşağıdaki linkte tartisilmis. Bunu da goz onune almakta fayda var.