Şimdi Ara

Tavsiyelerinize ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 4 senelik uğraştan sonra laptop almaya karar kıldım. Aradığım özellikler şunlar;

Ekran FHD (HD ile çok farkı varmı bilmiyorum)
    Gtx950 ve üzeri
    İ56300hq ve üzeri (u olmamalı güç yetersiz kalıyormuş)
    Ram arttırılabilir olmalı

Son olarak photoshop programları ve oyun için kullanmak istiyorum. Kullandığınız, tavsiye ettiğiniz cihaz varsa öğrenmek isterim. Fiyat olarak 2000+ 3200- olabilir. Sağolun şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak109 -- 2 Temmuz 2016; 4:33:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Msi GL62 6QC-081XTR modelini araştır derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtklc

Msi GL62 6QC-081XTR modelini araştır derim.

Gtx 940 önerilmiyor forumdan anladığım kadarıyla. ASUS X550JX XX171D modelini önerdiler. Sizce nasıldır?

• burak109 B kullanıcısına yanıt
    Msi GL62 6QD-079XTR bu olabilir.

3 bin liraya kadar bütçeniz olduğuna göre bence msi marka laptop alın. Kasa, soğutma ve performans olarak diğer aynı özelliklerine sahip markalardan daha iyidir.

Bu benim görüşüm ama teknik açıdan daha bilgili arkadaşlar mutlaka yardımcı olacaklardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: mrtklc

Msi GL62 6QD-079XTR bu olabilir.

3 bin liraya kadar bütçeniz olduğuna göre bence msi marka laptop alın. Kasa, soğutma ve performans olarak diğer aynı özelliklerine sahip markalardan daha iyidir.

Bu benim görüşüm ama teknik açıdan daha bilgili arkadaşlar mutlaka yardımcı olacaklardır.

Cevap için teşekkürler. Önceliğim 2000 tl ye yakın olması. 3000 üstünü ek tercih olarak değerlendireceğim. Söylediğiniz modelde ekran sıkıntısı oluyormuş doğru mudur bilemem.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.