Şimdi Ara

Tavsiyelerinizi Bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.vatanbilgisayar.com/casper-cn-vti450c-core-i5-450m--2.40ghz-4-gb-ddr3-500gb-15.6-dvdrw-1024mb-hd-5650-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=47570

bu bilgisayarın fiyatı çok hoşuma gitti fakat ekran kartındaki switchable davasını anlamadım sizlerinde bu bilgisayar hakkındaki görüşlerinizi öğrenmek isterim
    1-) ısınma problemi var mı?
    2-) caperin servisi nasıl?
    3-) bu fiyata değer mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qriminal19 -- 11 Aralık 2010; 13:07:32 >

• Switchable: Türkçesi değiştirilebilir demek.
    O dizüstünde 2 tane ekran kartı var birisi performans ve oyun için kullanılacak olan HD5650 digeri ise düşük pil tüketimi saglayan internette gezinirken kullanılabilecek özelliksiz bir kart veya anakart üzerinde onboardtır.
    POWER tuşunun sol tarafnda GPU çevirici var o tuşa basarak ekran kartlarının hangisini kullanacagını seçebilirsin.

Benim elimde casper 620A... modeli var. Casperin bu kasalarda buyuk bir sorunu ısınma problemi.
    Fiyat olarak pek bir bilgim yok :)
  • peki hplerdeki gibi ikisini birden kullanabiliyormuyuz hplerde performans seçeneğini seçtiğimzde ikisini birden kullanabiliyor

birde kesin mi bu ısınma problemi
  • Ben de aksine bu seride casper ın ısınma sorununu çözdüğünü gördüm. Fan bölümü ısınıyor ama orası da ısınacak elbet. Bu fiyata bu pc değer Kampanya yarın son vatanda, alabilirsin bence. Bayadır casper kullanıyorum. Servisi hakkında bir şey söyleyemem çünkü bilgisayar hiç servise gitmedi.
    quote:

Orijinalden alıntı: M3uR

Switchable: Türkçesi değiştirilebilir demek.
    O dizüstünde 2 tane ekran kartı var birisi performans ve oyun için kullanılacak olan HD5650 digeri ise düşük pil tüketimi saglayan internette gezinirken kullanılabilecek özelliksiz bir kart veya anakart üzerinde onboardtır.
    POWER tuşunun sol tarafnda GPU çevirici var o tuşa basarak ekran kartlarının hangisini kullanacagını seçebilirsin.

Benim elimde casper 620A... modeli var. Casperin bu kasalarda buyuk bir sorunu ısınma problemi.

• quote:

Orijinalden alıntı: kishe

Ben de aksine bu seride casper ın ısınma sorununu çözdüğünü gördüm. Fan bölümü ısınıyor ama orası da ısınacak elbet. Bu fiyata bu pc değer Kampanya yarın son vatanda, alabilirsin bence. Bayadır casper kullanıyorum. Servisi hakkında bir şey söyleyemem çünkü bilgisayar hiç servise gitmedi.
    quote:

Orijinalden alıntı: M3uR

Switchable: Türkçesi değiştirilebilir demek.

Benimkinin de fan bölümü ısınıyor. İşlemcisi tam olarak neresinde? Ortada mı?

• o kasalarda fan bölümünün ısınması normal çünkü o kasalardaki sistemde sıcak havayı direk o kısımdan dışarı atılıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.