Şimdi Ara

tavsiyelerinizi bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar fotograf makinesi almayi düşünüyorum . Nikon iyi diye biliyorum digerlerine gore. Butcem en fazla 250-300 tl civari 16 mp yada 14 olup kaliteli resim ve video ceken bir makine tavsiye edermisiniz . Mumkunse satildigi yerin linkinide verirseniz sevinirim Teşekkürler bide ekrani cok ufak olmasn 3 inc iyi gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aradığın fiyat aralığında kompakt makinalar marka farketmeksizin farkı yoktur. Hoşuna giden bir tanesini al neticede bas çek kullanacaksın. Pek bir şey bekleme...
  • quote:

Orijinalden alıntı: copyright05

Aradığın fiyat aralığında kompakt makinalar marka farketmeksizin farkı yoktur. Hoşuna giden bir tanesini al neticede bas çek kullanacaksın. Pek bir şey bekleme...

NİKON COOLPİX L310 VAR 799 DAN 399 A DÜŞMÜŞ TEKNOSADA O NASIL SENCE
  • Gayet güzel ve hoş bir makine. Sadece şarj edilebilir batarya değil de pil ile çalışıyor ve kutu içeriğinde pil yok, sonradan temin etmen gerekiyor.
  • Kullanıcı ayarlı çekimler yaparım diyorsan Canon SX150IS şu an 200TL'ye düştü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: copyright05

Aradığın fiyat aralığında kompakt makinalar marka farketmeksizin farkı yoktur. Hoşuna giden bir tanesini al neticede bas çek kullanacaksın. Pek bir şey bekleme...

Çok fark var hocam insanları yanlış yönlendirmeyelim.
  • Bir kere ilk önce öğrenmeniz gereken yüksek megapiksel özellikle kompak makinelerde hiç iyi bir şey değildir. Markaların üst düzey kompak makinelerine bir bakın Canon G15, Nikon P7700, Panasonic LX7, Olympus XZ-2 vs. bunlar 12 megapikselden fazla değildir üstelik sensörleri sizin almak istediğiniz makinelerden daha büyük olduğu halde. Özetle sensör ufaksa mp değerinin düşük olması avantajdır fotoğraf kalitesi açısından. Forumda bu konuda yüzlerce yorum bulabilirsiniz.

Bu fiyata alabileceğiniz en iyi makine Canon SX150 veya biraz daha verirseniz SX220 dir. SX220 350 TL ye hepsiburadada satılıyor mesela. Kesinlikle uzak durmanız gereken marka Samsung'dur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyahmurat

Bir kere ilk önce öğrenmeniz gereken yüksek megapiksel özellikle kompak makinelerde hiç iyi bir şey değildir. Markaların üst düzey kompak makinelerine bir bakın Canon G15, Nikon P7700, Panasonic LX7, Olympus XZ-2 vs. bunlar 12 megapikselden fazla değildir üstelik sensörleri sizin almak istediğiniz makinelerden daha büyük olduğu halde. Özetle sensör ufaksa mp değerinin düşük olması avantajdır fotoğraf kalitesi açısından. Forumda bu konuda yüzlerce yorum bulabilirsiniz.

Bu fiyata alabileceğiniz en iyi makine Canon SX150 veya biraz daha verirseniz SX220 dir. SX220 350 TL ye hepsiburadada satılıyor mesela. Kesinlikle uzak durmanız gereken marka Samsung'dur.

tmm kardeşim sağolasın bilgilendirdiğin için beni

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.