Şimdi Ara

Tavsiyelerinizi bekliyorum (1100d-d3100-550d)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Öncelikle birçok konuyu okuduğumu ama yine de kararsız kaldığımı belirtmek isterim.

İlk başta forumu gezerek Canon 1100d almaya karar vermiştim. Daha sonra ilgilenen bir arkadaşım Nikon d3100 almamı önerdi (lens bulmak daha kolaymış bir de başka gerekçeler saydı). Bugün de başka biriyle konuştum madem d3100 alcan 200 daha ver Canon 550d al dedi.

Durum bundan ibaret epey kafam karıştı. Benim yapmak istediğim sadece 1 kez kullandım ve gerçekten zevkli sadece o zevki tatmak için istiyorum kalkıp da bu işte profesyonelleşecek değilim.

Canon 1100d malum 1200 TL civarı.

Nikon 3100d yi şu anda 1400 TL'ye buldum 18-55 VR kit ile birlikte epey iyi fiyat.

550d için 1600 ü gözden çıkarmam gerekecek.

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

• Bu hobiyi geçici bir heves olarak görüyorsanız hiç bukadar paralar ödemeyin.Çok temiz 2.el makineler var.

Ancak ben devam ederim severim diyorsanız diğer makinelere göre Canon 550D tercih edin derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 550D hayyamda set olarak 1450TL civarı bulunuyor sanırım ve gayet iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR

Bu hobiyi geçici bir heves olarak görüyorsanız hiç bukadar paralar ödemeyin.Çok temiz 2.el makineler var.

Ancak ben devam ederim severim diyorsanız diğer makinelere göre Canon 550D tercih edin derim

2. el almayı düşünmüyorum açıkçası çünkü takıntılı biriyim :) 550d konusunda da o kadar aşırıya kaçmayı düşünmediğim için pek sıcak bakmıyorum..aradaki 200-250 tl ye değcekse 550d alırım ancak ama yine de çok profesyonel olacak sanırım benim için..diğer makinelere hiç yorum yapılmıyor :D

quote:

Orijinalden alıntı: ayhan_eee

550D hayyamda set olarak 1450TL civarı bulunuyor sanırım ve gayet iyidir.

hayyamı baya duydum forumda ancak istanbula gelince bakabilirim ordan :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulbulhalil -- 7 Mayıs 2012; 2:17:19 >

• Yazdığınız 3 makinde birbirinden iyi.Ancak 550D daha üstün bir makine
  • Veya forumdan satan kişilerden de bakabilirsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.