Şimdi Ara

Tavsiyelerinizi bekliyorum dostlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, anneme aldığım lumia 525'ten sonra windows kalitesini fark ettim, mevcut telefonumun da epey hırpalanmasıyla (3. yılını dolduruyor) bir adet lumia almaya karar verdim. Modelleri inceledim ama tam olarak bana uygununa karar veremedim, o yüzden diyorum ki ben istediklerimi yazayım siz önerin.

Ekran 4,5-5 inç olmalı. Nette dolaşacağım daha çok, o yüzden ram 1 gb olmalı. 0.3 mp olsa da ön kamerası olmalı, ayna olarak kullanacağım. Arka kamera 5 mp olsa yeter çok beklentim yok. Görüntü kalitesi tüm nokia lumia cihazlarında iyidir diye tahmin ediyorum. Çok oyun oynamayacağım; aa, subway surfers gibi bir-iki oyun yüklerim sadece. Şarjı ne kadar fazla o kadar iyi. Yaz ortalarında almayı planlıyorum, tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim

• 480mrt kullanıcısına yanıt
    www.microsoft.com/tr-tr/mobil/telefon/lumia930/teknik-ozellikler/#

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • e-Militarist kullanıcısına yanıt
    En az 1 yıl daha desire x ile idare etmem lazım bunu alabilmek için. Teşekkür ederim

Büdüt: Fazla hocam bu bana, daha f/p versiyonu yok mu? :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 480mrt -- 30 Nisan 2015; 15:08:06 >
  • L735 al bence hem güncel telefon hem de fiyatı uygun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 302sino kullanıcısına yanıt
    Tasarımını beğenmedim pek ama özellikleri tam istediğim gibi, 500 lira civarına düşünce alırım bir adet. Teşekkür ettim
  • L640

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 480mrt

Tasarımını beğenmedim pek ama özellikleri tam istediğim gibi, 500 lira civarına düşünce alırım bir adet. Teşekkür ettim

L735 tasarım olarak çok iyidir hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şuan için 735 alabilirsiniz beklerseniz 640 alın derim eski modellerde alabilirsiniz ancak yeni ve güncel telefon tercih ederseniz daha iyi olur

• Teşekkür ederim dostlar, şu an 640 ile 735 en güçlü iki aday. İlerleyen zamanlarda ne olur ne değişir bilmiyorum, 2-3 aya hortlatırım başlığı
  • quote:

Teşekkür ederim dostlar, şu an 640 ile 735 en güçlü iki aday. İlerleyen zamanlarda ne olur ne değişir bilmiyorum, 2-3 aya hortlatırım başlığı

Bütçeyi arttırıp 640XL almak iyi olur.

• Henüz satışa sunulmamış galiba, windows phone'lar radarıma girdi artık onu da incelerim :D
  • quote:

Henüz satışa sunulmamış galiba, windows phone'lar radarıma girdi artık onu da incelerim :D

Mayıs ayı içerisinde satışa sunulacaktır. Mümkünse 640XL almanız daha iyi olur.

• Tamamdır hocam, teşekkür ettim
  • quote:

Tamamdır hocam, teşekkür ettim

Rica ederim biz hep buradayız.

• 640 veya 640xl derim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.