Şimdi Ara

Tavsiyeniz lazım arkadaşlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, bu sene askeri okul hedefim olduğu için 1 sene kaybı göze alıp spora gittim, aslında çok kötü bir sonuç almadım. 2 Yıllık İnsan Kaynakları Yönetimi tutuyor bir kaç yerin, bu bölüm nasıldır ? Dgs den 4 yıllık tamamlayabilirim o konuda güveniyorum. 1 sene daha bekleyip 4 yıllık Uluslararası İlişkiler veya İşletme olabilir diye düşünüyorum sizce ne yapmalıyım ?

• 1 sene daha hazırlan ve daha iyi bir yer kazanmaya bak seneye uluslararası ticaret ve lojistik 4 yıllık gelirse gidersin bölümü okurken ingilizce artı almanca kursuna gidersin bölüm bitince havaalanında iş bulursun yada gene bölümü okurken ingilizce kursuna gidersin sonrada rusca kursuna gidersin gümrüklerde iş bulursun. Uluslararası ticaret ve lojistik bölümünü tavsiye edebilirim 4 yıllık ayrıca bu bölümde hazırlıkta var bazı üniversitelerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: latif.07

1 sene daha hazırlan ve daha iyi bir yer kazanmaya bak seneye uluslararası ticaret ve lojistik 4 yıllık gelirse gidersin bölümü okurken ingilizce artı almanca kursuna gidersin bölüm bitince havaalanında iş bulursun yada gene bölümü okurken ingilizce kursuna gidersin sonrada rusca kursuna gidersin gümrüklerde iş bulursun. Uluslararası ticaret ve lojistik bölümünü tavsiye edebilirim 4 yıllık ayrıca bu bölümde hazırlıkta var bazı üniversitelerde.

Çok teşekkür ediyorum hocam tavsiyeniz için, hemen araştırıyorum dediğiniz bölümü. 1 sene daha hazırlanmaya kadar verdim zaten, başladımda derslere. Başka herhangi bir öneriniz olursa çok sevinirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.