Şimdi Ara

Tavsiyenize ihtiyacım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bisikletlerle alakalı bilgim sıfıra yakın diyebilirim. 120kg olduğumu görünce hafiften panikledim. Şimdiyse verme zamanı. Ankaradayım, şehir bisikleti düşünüyordum başta ama mtb daha iyi gibi duruyor kilo vermek için. Diğer bir korkumsa mtb alırsam, beni aşırı zorlarsa ve hevesimi kaybedersem ne olur sorusu.

Boyum 1.88. Bütçemde 1500. Şuanlık aklımda 29" Kron XC150 var.

Düşünmeden bodoslama almak istemiyorum, dolayısıyla bir fikriniz varsa benimle paylaşabilirsiniz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loneliest -- 23 Mayıs 2018; 1:39:39 >

• Aslinda guzel bir tur bisikleti size uyar. Cunku agir yuk tasimak icin tasarlanmis uzun mesafede uzmeyen saglam bisikletlerdir. Ama fiyatlarida pahali oluyor Misal ikinci el Fuji touring bulmak bile 3000 TL civaridir.

Bence su bisiklet bile size uyarhttps://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-spor-bisiklet-orbea-comfort-2017-570673114/detay

Dag bisikleti degilde cross tarzi bisiklet bakin sorun olmaz gibi. Bu arada Delta bisiklet'e, yakinsaniz yenimahallede ki performans bisiklete , erdoganlar'da olabilir buralari gezip bisiklet satanlar ile konusun onlar daha cok insanla tanisiyor,konusuyor size en dogru tavsiyeyi verir. son olarak Kron degilde daha saglam kadrolu bisikletlere bakin.

• Yorumunuz için teşekkürler.

İkinci ele yönelmek istemiyorum, çok güzel bisikletler var ama aynı şehirde olmadıkça çok büyük dert oluyor.

Bütçeye 2000 lira diyelim. Sağlam kadrolu modellerden örnekler verebilir misiniz?

Bir de CARRARO 804 ELITE hakkında bir görüşünüz mevcut mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loneliest -- 24 Mayıs 2018; 2:15:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loneliest

Öncelikle merhaba arkadaşlar.

Bisikletlerle alakalı bilgim sıfıra yakın diyebilirim. 120kg olduğumu görünce hafiften panikledim. Şimdiyse verme zamanı. Ankaradayım, şehir bisikleti düşünüyordum başta ama mtb daha iyi gibi duruyor kilo vermek için. Diğer bir korkumsa mtb alırsam, beni aşırı zorlarsa ve hevesimi kaybedersem ne olur sorusu.

Boyum 1.88. Bütçemde 1500. Şuanlık aklımda 29" Kron XC150 var.

Düşünmeden bodoslama almak istemiyorum, dolayısıyla bir fikriniz varsa benimle paylaşabilirsiniz :)

Bende Kron TX150'nin dolu versiyonu var. Hidrolik fren, önde amortisörlü maşa. 2017 eylülde sıfır alıp kasıma kadar ara ara bindim fakat şu an ortopedik rahatsızlığım çıktığından bir süre binemeyeceğim için satacağım. Düşünürseniz pazartesi iş icabı ankara tübitaka geleceğim getirebilirim.

Kırmızı siyah güzel bir rengi var. 28" ve sıfır gibi, kapalı mekanda duruyor.

Piyasanın altında uygun fiyata anlaşırız, düşünürseniz piyasasına bakıp özelden fiyat teklifi yapabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Size gönderdiğim bisikleti bir ara kendime almayı düşünmüştüm onun için önerdim. İzmir'de birisine baktırıp otobüsle kargolatacaktım ama o ara hastalandım filan sonradan başka bir bisikleti görüp aldım.

Carraro bir arkadaşımda var gayet memnun bence alabilirsin. 804 değilde sportive 225 pazarlıkla filan 1500e almaya çalışabilirsin. kış sezonunda olsan çok rahat o fiyata alınabilirdi.

Giant escape 2 ve ya 3 olabilir. Lastikleri Carrarodan bi tık daha incedir(700x32). Ama alınca 700X35 taktırabilirsin.

Specialized sirrus benim sevdiğim bisiklet şu an döviz kurunun etkisiyle 2000TL'nin üzerine atlamış. Ama yinede peşin verirsen pazarlık yapılabilir.

Cube, cannondale filanda başlangıç bisikleti 2500'e çıkmıştır sanırım. Kadro boyunuz 56 veya L olabilir. ikinci el bakarken bunlarıda dikkate alın.
  • Merhaba. Öncelikle bisikletinizi bir bisikletçiye gidip almanız sizin faydanıza olacaktır. Çünkü bisiklette bayilerin kar marjı çok fazla olduğundan dolayı tahmininizden fazla indirim yapabilmekteler. Ayrıca iç bacak boyunuzu ölçüp ona göre kadro boyu seçmeniz size çok çok fayda sağlayacaktır. Yeni başladığınız için düz gidonlu ve disk frenli bir bisiklet almanızı tavsiye ederim. Carraro iyi bir markadır. Kadro olarak size sorun çıkarmaz. Bir an önce kilo vermeniz dileği ile
  • Weing W kullanıcısına yanıt
    Önfikir oluşması için buraya konu açmıştım oldukça oluştu. Teşekkür ediyorum iyi temennileriniz için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.