Şimdi Ara

Tavuk korkulcak bişey değildir..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce köye yolu düşmüş 2 istanbul ortaköylü sosyetenin halihazırda köy kahvesine eşi ve kız cocuklarıyla giren bir aileye kahkaha attım ne desem bilmiyorum.. cafe sandılar herhalde 45 tane amcanın içinde oturdular neyse sorun yok..
    Konuya gelelim kapıdan horoz girmiş geziniyor bahçede bunlarda masada oturmuş çay içiyordular tavugu ilk gören kız çığlık attı daha sonra anneleri.. çay bardağı falan yerde çığlık çığlığa dedim noldu hayırdır kendi kendime sonradan farkettim tavuktan korkmuslar..
    Ailenin reisi erkek kendini masanın arkasına siper etti okadar gurur vericiydi ki anlatamıyorum ;) arabalarının önünde tavuk var diye yarım saat kapıya yaklaşmadılar.. arkadaşlar aranızda bu durumda olan şehirde doğup büyümüş kişiler vardır korkmayın ısırmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: HollandHolland90

Az önce köye yolu düşmüş 2 istanbul ortaköylü sosyetenin halihazırda köy kahvesine eşi ve kız cocuklarıyla giren bir aileye kahkaha attım ne desem bilmiyorum.. cafe sandılar herhalde 45 tane amcanın içinde oturdular neyse sorun yok..
    Konuya gelelim kapıdan horoz girmiş geziniyor bahçede bunlarda masada oturmuş çay içiyordular tavugu ilk gören kız çığlık attı daha sonra anneleri.. çay bardağı falan yerde çığlık çığlığa dedim noldu hayırdır kendi kendime sonradan farkettim tavuktan korkmuslar..
    Ailenin reisi erkek kendini masanın arkasına siper etti okadar gurur vericiydi ki anlatamıyorum ;) arabalarının önünde tavuk var diye yarım saat kapıya yaklaşmadılar.. arkadaşlar aranızda bu durumda olan şehirde doğup büyümüş kişiler vardır korkmayın ısırmaz.

o kadar korkmaya gerek yok ama horoz iyi gagalar ve horoz birine taktı mı iyi takar dayanıklı da hayvan.amcam kürekle vuruyodum 1-2 dk baygın yatıp sonra yine saldırıyo diyordu

• Öyle deme ama korkulacak horozlar da var:( makine piliclerinden yetişen horozlar hele... Ayaklı ölüm makinesi resmen daha önce çok dayak yemiştim birinden. Sonra biz onu yedik tabi.

• Harbi komikmiş ya
  • Bana kopeklerde oluyor kanka burdakiler sehirde diye biraz evcil , korkuyorlar AMA koydekiler vahsi ilk 1 hafta hepsi yiyecek gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: şey sadece üye?

quote:

Orijinalden alıntı: HollandHolland90

Az önce köye yolu düşmüş 2 istanbul ortaköylü sosyetenin halihazırda köy kahvesine eşi ve kız cocuklarıyla giren bir aileye kahkaha attım ne desem bilmiyorum.. cafe sandılar herhalde 45 tane amcanın içinde oturdular neyse sorun yok..

o kadar korkmaya gerek yok ama horoz iyi gagalar ve horoz birine taktı mı iyi takar dayanıklı da hayvan.amcam kürekle vuruyodum 1-2 dk baygın yatıp sonra yine saldırıyo diyordu

• 8 9 paylaşımları gibi oldu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de korkuyorum gerçi benim ki kanatlı hayvanlara karşı bir fobi

• Şehirdeki insanlar medeniyet içinde yaşıyor zannediyorlar ancak medeniyetten tamamen uzak betonların arasında sıkışmışlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: komodoejderi

Bana kopeklerde oluyor kanka burdakiler sehirde diye biraz evcil , korkuyorlar AMA koydekiler vahsi ilk 1 hafta hepsi yiyecek gibi

;) köydeki terrierler bile kangal triplerinde dolasıyor. Köpek desen neysede ailecek tavuktan korkup bardakları falan fırlattılar yahu..

• Tavuk, hindi falan neyse de bir keresinde 2 tane kazın saldırısına uğramıştım hiç hatırlatmayın.
  • Bıçağı vurduğumla kafasını düşürürüm ne korkacakmışım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hiaylong Sani Hie

Tavuk, hindi falan neyse de bir keresinde 2 tane kazın saldırısına uğramıştım hiç hatırlatmayın.

Hayır hindi neyse dediğiniz gibi kovalar bi müddet ancak tavuğu görünce oldu bunlar yanı hani üstlerine falan gelme durumuda yok hayvan kanat çırpa çırpa kaçtı yemin ediyorum korkudan salmıştır yumurtayı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Hiaylong Sani Hie

Tavuk, hindi falan neyse de bir keresinde 2 tane kazın saldırısına uğramıştım hiç hatırlatmayın.

küşükken ne kovalarlardı ya :D kaldırırlardı kafalarını tıss tıss kovalarlardı :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.