Şimdi Ara

Tayin Sonucu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar konunun braya açılması ne kadar doru oldu bilmiyom ama bi konuyu sizinle paylaşmak istedim.

babamın bu sene tayini çıktı Şırnak-Gülyazı çok üzüldüm babam dilekçe vermiştik benm gittikğim okulun bölümü doguda yoktu Uçak Bakım Teknolojisi ) dilekçe kabul olmadı ve bu sene gönderiyolar mecburen annemlerle ben burada şu an blundugumuz Bursa'da kalcaz babam gidecek hayırlısıyla.. fakat internette gittiği karargahi bulamadım bi sorayım dedim.

Gülyazı 22. Jandarma Sınır Tugay Karargahına gidecek umarım yanlış yazmamışımdır.. Irak sınırı var merkezden en az 30-40 km uzakta dağların arasında bi vadi gülyazı köyü napcam bilmiyom 2-3 yıl orda kalcak çok üzgünüm... Seneye ise emeklilik tayini olcak yani nere giderse orada emekli olcak o yüzden istediğimiz ( yazdıgımız ) yere gitcez..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OmniKnıghT -- 23 Mayıs 2010; 15:43:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rockkek

Arkadaşlar konunun braya açılması ne kadar doru oldu bilmiyom ama bi konuyu sizinle paylaşmak istedim.

babamın bu sene tayini çıktı Şırnak-Gülyazı çok üzüldüm babam dilekçe vermiştik benm gittikğim okulun bölümü doguda yoktu Uçak Bakım Teknolojisi ) dilekçe kabul olmadı ve bu sene gönderiyolar mecburen annemlerle ben burada şu an blundugumuz Bursa'da kalcaz babam gidecek hayırlısıyla.. fakat internette gittiği karargahi bulamadım bi sorayım dedim.

Gülyazı 22. Jandarma Sınır Tugay Karargahına gidecek umarım yanlış yazmamışımdır.. Irak sınırı var merkezden en az 30-40 km uzakta dağların arasında bi vadi gülyazı köyü napcam bilmiyom 2-3 yıl orda kalcak çok üzgünüm... Seneye ise emeklilik tayini olcak yani nere giderse orada emekli olcak o yüzden istediğimiz ( yazdıgımız ) yere gitcez..

Bence memurlar.net forumlarinin askeri personel bolumune konu acin, yanit alirsiniz. Burasi cok alakasiz olmus, zira muvazzaf yeri degil. Ayrica hele jandarmaysaniz tayinlere alisik olmaniz lazim, bu meslegin dogasinda var, bayragin dalgalandigi yer vatandir ve bu gorev yapilacaktir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.