Şimdi Ara

TAYLAND BİLİNMEYEN YÖNLERİ, SORULARINIZ, MERAK ETTİKLERİNİZ BU BAŞLIKTA TOPLANIYOR (795. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.304
Cevap
277
Favori
825.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 793794795796797
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu anda bütün havayolu firmaları Pcr test istiyor mu.

Mahan Air fiyatları uygun onlarda Pcr testi istiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasımda ben de Phuket'e gitmeyi planlıyorum. Umman aktarmalı Salam Air uçuşları 12-13 bin civarı gösteriyor skyscanner. Yolculuk süresine bakılırsa fiyatı kötü değil gibi geldi. Uçak bileti fiyatına paket tur var ancak 7-8 gün alelacele tatil yapmak istemiyorum.

Daha önce giden arkadaşlardan kesin yapılması gereken şeyler varsa tavsiyelere açığım. Ada turları, fil ve kaplan parkları ve Buda heykeli en popüler ve gidilmesi gereken yerler sanırım.

Daha önce giden arkadaşlara birkaç sorum var;

Havaalanı - Patong arası taksi googlea göre 900-1000 baht civarı yazmışlar, fiyatlar böyle midir?

Phi Phi, James Bond adası turları 80-100 dolar civarı anlatılmış, böyle midir?

Okuduğum kadarıyla araba ehliyeti ile motor kiralanabiliyor. Daha önce kiralayan veya problem yaşayan oldu mu?

Dolandırılmamak için daha önce tecrübe edilen tur ve araç kiralama firması tavsiye edebilecek var mı?

• Motor için Thai ehliyeti gerekli rüşvet vermen yada trafik cezası ödersin
    Tur a gerek yok adalara pazarlıkla gidersin
    Her yer tapınak zaten ticari turisttik işletme bunlar
    Salam 5300 x2 ye uçuşlar var

Gezmeye değil kızlara odaklan

Şu an aşı kartı veya önce testi gerekli sigorta sormamışlar gidenlere

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sadece Ölüler Görür kullanıcısına yanıt

OMAN aır 10 bıne satıyo su an yarın atla gıt 10 bıne bılet mevcut da 737 max olunca tırsdım ben 19 una kadar suruo kampanyasıç

Terms and Conditions:

Sales validity: 9th to 19th September 2022.

Travel validity: 11th September 2022 to 31st March 2023.

Offer applicable from Frankfurt, London, Istanbul, Milan, Munich, Paris, Trabzon, and Zurich.

Offer valid to selected destinations in Economy and Business Class.

Offer not applicable on code share, interline and rail service sectors.

Only limited seats are available on promotional fares and subject to availability.

Please review fare rules at time of purchase. All other conditions are applicable as per fare rule.

• son durumda giriş şartları nedir arkadaşlar. güncel bilgisi olan bizleri aydınlatabilirmi. kasım ayında okul tatilinde bilet ayarlayabilirsem eşim ve 8 yaşında çocukla eski günleri bir analım istiyoruz da

• muhendisgsm kullanıcısına yanıt
    Aşı varsa hepsi serbest aşı yoksa eğer varıstan önce antijen yada pcr isteniyor, sigorta şu bu kalktı al bileti kop gel şekline döndü tam aşılılar için

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • trcpt kullanıcısına yanıt

bugün bir haber düştü önüme 1 ekimden itibaran tüm aşı şartlarını da kaldırıyorlarmış. öyleyse çocuklar için çok güzel olacak.

Merhaba. 2 aşı oldum. Giderken pcr testi ve seyahat sigortası gerekli mi acaba ?

Tam aşı nedir bilginiz varmı ? kaç tane aşı tam aşıdır?

• 1 ekim itibari ile aşı pcr tüm şartlar kaldırılmış. az önce thy den mesaj geldi bilginize

artık bilet bulunursa uyguna ver elini tayland :)

• Slm arkadaşlar kısmetse ocakda Thailand pattaya yolcusuyum. Pattaya icin 3* ve üzeri merkezi konumda, temiz, güvenli otel tavsiyesi yapabilecek var mi?

• mx0131 kullanıcısına yanıt

bileti kaça aldın hocam, bende bakıyorum ama epey fiyatlı uygun denk getiremedim

• dunya kupası bıtınce qatar ocak da yıne kampanya yapar en ıyısı o zamana kadar beklemek, etıhad arada yapıyor da oda 750 usd ustunde yanı en az 14k ya gelıyor. bu arada mahan airlines yanı ıran uzerınden aktarma olsun yınede gıderım sıkıntı olmaz dıyen varsa ıst bkk 10 bın tl bıletler

• he sunuda dıyeyım shengen ınız varsa thy rıga bkk bıletlerını 500 euro altına satıyor gıdıs donus kampanya ne zaman bıtecek bulamadım ama seyahat tarıhını mart nısan olarak secınö bu demek oluyor kı aralıkdan sonra fıyatlar dusecek

• muhendisgsm kullanıcısına yanıt

Slm hocam. 21k civarı bir fiyata thy den aldım..

• arkadaşlar ciddi cevap bekliorum. 40 bin tl ile uçak bileti dahil kaç gün krallar gibi tayland tatili yaparım?

• uyguna_iphone kullanıcısına yanıt

hocam krallar gibi kelimesi herkese göre değişir. o yüzden günlük beklentilerinizi yazarsanız daha doğru ve net cevaplar alırsınız. örnek alkol gece hayatı varmı, masaj varmı, yemek sokakta mı yoksa lüks lokantalardamı, gibi gibi.

misal ben alkol almıyorum gece hayatı için değil deniz ve doğal güzellikleri için gidiyorum tayland'a doğal olarak 40.000'ye ben 1 ay yaşarım tayland'da. ama her gün barlar kızlar masaj alkol gidersen maks 1 hafta derim ben

• 2019 da qatar la 2500 tl ye aldıgım bılet su anda en dandık havayolu ıle 15k + ve ındırım su bu da yok 5-6 bınlık balon fıyatlama var su petrolden oturu bu paralara tatıle fılan gıdılmez 450 usd 2500 tl yapıyordu 500 de orda harcayıp donuyoduk sımdı 1500 dolar ucaga verıcen vasat havayolu ıle orda da bı dunya masraf valla tatıl olayında ıpın ucu kactı evde oturup çol de sapur supur terleyen dunya kupası maclarını ızlıcez mecburen

• Merhaba arkadaşlar..Ben 17 Ekimden beri Taylandayım..6 gün Bangkok ta kaldıktan sonra Pattaya geçtim..Oman air ile geldim.Bileti 11250 tl den satın almıştım.Girişte bir şey sormuyorlar şimdi.Hatta salgın öncesi uçakta doldurduğumuz form da yok artık.2 yıldızlı oteller 250-350 tl bandında şimdi..Mesaj ücretleri Bangkokta 400-500 Thb...Pattayada 150-350 Thb. ..100 dolar 3750 thb değerinde ...Havaalanında 300 thb ile 8 gün süreli 15 Gb internetli bir hat aldım.. numaram:0630722094
     TAYLAND BİLİNMEYEN YÖNLERİ, SORULARINIZ, MERAK ETTİKLERİNİZ BU BAŞLIKTA TOPLANIYOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReNeDrAg -- 28 Ekim 2022; 9:59:32 >
  • ReNeDrAg R kullanıcısına yanıt
    Chiang mai ye gidin hocam trenle 12 saat sürüo vakit kalırsa orda napatra otel cok güzel 800 baht filandı ama odalardaki manzara cok iyiydi çalışanları çok iyi insanlardı covid den önce baya iyi vakit geçirdim bende oman alcaktım da ucakları şu cok düşen max olunca vazgectımdi bakalım fırsat indirimi olursa ilk ucakla bende gelicem tayland da en ucuz yer korat dadır trenle bkk dan 4 saat sürüo şehir merkezinde en güzel condo 450-500 baht toplu verirseniz baya uyguna geliyordu

• 
Sayfa: önceki 793794795796797
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.