< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TAYLAND BİLİNMEYEN YÖNLERİ, SORULARINIZ, MERAK ETTİKLERİNİZ BU BAŞLIKTA TOPLANIYOR (796. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Merhabalar
Bangkok’da, 3-4 gece konaklamak için merkezi yerlere yakın hotel tavsiyeniz var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
khosan a gıdın dırek orası sadece turıstlerın kaldıgı yer ve heryere ordan ulasım var fıyat da thaı kız yoksa baya uyguna olan oteller vardır bookıng den zıyade dolasıp otelı gorup ayarlamanız daha avantajlı olur ben benzıncının orda kalmıstım kh guest house du herhalde adı cok ıyı ınsanlar
-
Teşekkürler, konum olarak benim de ilk tercihim Khaosan Road.
skytrain e uzak, trene yakın
Khaosan road 1 kere gidip görmelik yer işte, alışveriş merkezlerine de çok yakın değil
Siam a yakın olmak daha iyidir bence , benim tavsiyem tuktuka yakın yer seçmek yerine skytrain e yakın otel seçmen olacaktır. 1-2 akrep satan ve çıldıran turistlere yakın olmak yerine skytrain e yakın olun.
birde her yerde King Power yazısını görünce şaşırma millet kafayı yemiş. İyice kral manyağı yapmışlar. King Power tower a da git mutlaka adam başı 1000 baht, hani gerçek ismi mahankhon olan gökdelen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 23 Kasım 2022; 18:28:3 > -
Teşekkürler, ilk üç gün için Chinatown’dan hotel rezarvasyonu yaptım. Daha sonrası için orada planlama yapacağım.
tayland baska bahara kalacak gıbı guney kore 600 usd altına etıhad bılet satıyo beyler tatıl planlayan degerlendırsın ama once onlıne vızeyı halledın bıletden once
-
Suudiarabistan havayollarında da Bangkok için 11.000₺ bilet var. Kore biletleri ile neredeyse aynı para bakılabilir
daha önce hiç kullanmadım bu havayolunu ama sorun olacağını sanmam
Suudlar vize isteyebilir hocam ben baktımda biletler 18 lerdeydi, kore biletleri istediğin zaman ıcın 590 usd bakalım bi indirim cıkmazsa koreye gıderım gıbı az sogukmus da bakalım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Havaalanı sınırları içerisinden çıkış yapmamak ve bir sonraki uçuşun 24 saatten kısa sürede gerçekleşecek olması durumunda Suudi Arabistan'a transit vize gerekmemektedir. Bu durumunda ayrıca bir başvuruda bulunmadan seyahatinizi rahatlıkla tamamlayabilirsiniz.
şu anda 11.000tl'ye dolu bilet var bu arada ocak ayından itibaren hemen hemen her aya. aynı şekilde seoul biletleri de 10.000tl bandında
hem seoul hem bkk alınır bu fiyatlara. kolay kolay inmez 10k bandına bu rotalar artık
-
yok hocam bu araplar vıze vurdu dıye hatırlıyorum bı kere gırıp cıkmıstım arabıstana da havalımanları leş zaten koreye gıdıcem hesabımdakı mıllerle aldım kalan mıllerı 1 senede gerı odeme yapıcam su anda cebımden para cıkmadan koreye gıdıcem ordan bkk a gecerım uygun bılet denk gelırse artık
-
ben koreye gittim efsane yer. ama sanırım kore bkk biletleri epey pahalı. koreye bende bakıyorum. fiyat olarak çok uygun kaçmaz bu paraya.
bangkok içinde 11.000tl ocak sömestr tatilne var. en güzel mevsimi tayland için havalimanı leş de olsa 3-4 saat aktarma yapacaz en kötü bekleriz. vize için yeni giden arkadaşdan aldım bu bilgiyi eğer 24 saat geçmeyen aktarman varsa limandan çıkmamak şartı ile transit salonda bekleyebiliyormuşsun
zaten bu 10.000 bandı biletler bence son fırsatlar 2023 de daha da artacaktır dolar kuru ile
bu arada ethiad uçuşu için aktarmada vize durumu nasıl. onu bilmiyorum ben. ethiad transit vize istiyormu araştırdınızmı. istemiyorsa bir seoul patlatayım :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhendisgsm -- 25 Kasım 2022; 14:3:8 > -
baktım hocam transıtde 24 saat gecmıyorsa ıstemıyormus etıhad ekşi de baya yazmıslar ondan aldım zaten BEA vıze ıstemıyordu herhal en son zaten benım aktarmalar 2 saat, bakalım ordan Bkk ka kesın gecıcem cunku bkk da Blackpınk konserı varmıs 6-7 ocak da ona mutlaka gıtmem lazım o konser kacmaz zaten bana kore bıletı millerle aldım bedavaya gelecek cebımden para cıkmıcak 12 ayda 400 bın mıl yapmam lazım yoksa yapamasam bıle 8 bın tl odemıs olcam bılete, wıngs kartı alın mıller yurtdısı odemelerde 2 katı oldugundan gez kanatlandan alın alırsanız bıletı son gun 29 kasım
-
Birleşik Arap Emirlikleri'ne Seyahat Edecek Türk Vatandaşlarının Dikkatine
Umuma Mahsus pasaportlar vizeye tabidir. Vizeler Ankara’daki BAE Büyükelçiliğinden, İstanbul’daki BAE Başkonsolosluğundan veya iki ülke arasında seferleri bulunan havayolları tarafından temin edilebilmektedir.
Diplomatik, hususi ve hizmet pasaportları vizeden muaftırlar (90 gün geçerli, 90 gün ikametli)
*Transit geçişler vizeye tabi değildir.
Etıhad da da transıt vıze ıstenen ulkeler arasında Turkıye yok neyse bakalım ıyıce arastırayımda son dk problem olmasın daha once hep qatar la uctumda qatar bıletlerı 30 bıne dayadı Thy ıle
-
neyse sımdı youtube da yorum buldum 8 saat e kadar aktarmalarda vıze ıstemıyormus Abu Dhabı aktarmalarda Etıhad :) kore yolları gorundu bıze ıns sorunsuz bı tatıl olur, yıne de Etıhad a emaıl atıcam bakalım ne dıcekler
-
oman aır de kampanya yapmıs ist bkk genelde 14 000 e fılan var ama
Şartlar ve Koşullar:
- Satış Dönemi: 24-27 Kasım 2022.
- Seyahat Dönemi: 1 Aralık 2022 -31 Mayıs 2023.
- Teklif İstanbul, Frankfurt, Londra, Milano, Münih, Paris ve Zürih çıkışlarında geçerlidir. .
- Teklif ortak, interline uçuşlar ve anlaşmalı tren seferlerinde geçerli değildir.
- Promosyonel ücretler sınırlı sayıdadır.
- Lütfen biletinizi satn alırken ücret kurallarınızı kontrol ediniz. Diğer tüm koşullar ücret kurallarına göre uygulanır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trcpt -- 25 Kasım 2022; 16:17:26 > -
omanair 9-10 bin bandına 2 ay önce yapmıştı. bu fiyatlar onun için yüksek. zira omanair suudiairlinesi yanında rahmet okutur.
çok patlak bir firma olduğu konuşuluyor. millet iptal olan uçuşlarını havalimanında falan öğrenmiş. kafasına göre uçuş değiştirip iptal ediyormuş. ben 9-10 bin bandına inince alacaktım sonra bunları duyunca vazgeçtim. yakın rota değil sonuçta herşeyi ayarlayıp 10 gün kala uçuşun iptal olması çok sıkıntı
-
valla ben mıllerle aldım 550 bın mıle denk geldı hocam para harcamadım 200k mıl vardı 300 k avans mıl kullandım 300 k avans mıl 9 bın tl ye denk gelıyo ne kadar toplarsak artık 12 ay ıcınde odedıgım kadar oducem , gıtmeden seul bangkok bıletı kovalıcam olmazsa aır asıa ıle gecerım mecburen, donuse 1 hafta da koreye ayırıcam 3 hafta taylanda anca yeter , su corona hortlamadan gıdıp bu fırsatı kullanmak lazım dunya kupası ayagına hıc ındırım gelmedı kasımda daha da gelmez artık zaten corona da cın de hortlamaya baslamıs
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trcpt -- 25 Kasım 2022; 19:27:37 > -
suudlara pek güvenmeyin sağı solu belli olmaz onların
en kötü gulf dan bakın, bahreyn de sorun olmaz
daha iyisi için katar ve emirates
para çoksa THY
-
Etihadla gidiyorum hocam ben qatar fiyatları 30 lara dayanmış etihadla beleşe geldi ama koreden gecıcem keta da onaylandı bakalım suel oteller baya kazıkmıs kore den bkk 10 bine geldi gidiş dönüş aralık ortası ordayım inş gidecekler kacırmasın etihad kampanya 29 da bitiyor, kuala lumpur da vardı da o ülkeyi sevmiyorum koreyi de göreyim dedim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X