Şimdi Ara

TAYLAND BİLİNMEYEN YÖNLERİ, SORULARINIZ, MERAK ETTİKLERİNİZ BU BAŞLIKTA TOPLANIYOR (815. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.296
Cevap
276
Favori
824.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 811812813814815
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hocam ben diger hava yollarinda olmaz diye bir sey demedim,basima gelen bir olayi anlattim.Yeniden yaziyorum , 24 saat sonraki baska ulkeye olan ucusumu bile kacirdim ! Kendi hatalari oldugu icin ,konaklama ve yeni ucusu ayarlamak zorundalar.Ben kotu bir ani yasadigim icin ,bir daha binmeyecegimi ima ettim sadece.Diger konular beni ilgilendirmiyor.Havayolu iyimis degilmis , hangisi isime gelirse onu kullanirim.

• dogangoxel kullanıcısına yanıt

hocam 3 kuruş fazla verin daha iyi bir havyolu ile uçun dediğin için o yorumu yaptım ben. dediğin doğru her havayolunda olur bu. bu olay havayolu firmasını kötülemek için tek kriter değil yani

o zaman senin mantığınla her bu sorunu yaşadığında o havayolu ile uçmazsan 5-10 uçuş sonra uçacak havayolu bulamazsın.

bende ethiad fanı değilim sonuçta hangisi işime gelirse onu kullanırım ama bu tarz olayı yaşadım diye de o firmayı bırakmam. öyle olsa thy ile bir daha hiç uçmamam gerekirdi en az 2-3 defa benzer sorun yaşadım. ama oluyor işte bunlar yapacak bişey yok. beni bir keresinde thy 3 gün aktrama noktasında otelde bekletti devam uçuşlarında yer yok diye. o zaman bende 3 kurul fazla verin thy den daha iyi firma ile uçun desem doğru olur mu sence. thy bir markadır dünya sıralamasında ilk 10 dadır.

sorun yaşamak başka birşey ama ilk sorunda o havayoluna para verilmez 3 kuruş fazla olsun kalite olsun demek başkadır bence.

• muhendisgsm kullanıcısına yanıt
    Hocam konuyu dagitmayalim isterseniz artik.Ben sorun yasayinca ustunu cizerim ne olursa olsun,bu benim dusuncem.Thy zaten artik low cost havayolu oldu , fiyatlari uctu ve kalite dustu.Listede olmasi onemli degil,listeyi kim seciyor , neye gore kime gore.Siz ucmak istiyorsaniz ucun , mecbur kalmadikca ne thy ne de etihad kullanmam artik.Thai airways,singapur ,qatar ,emirates varken digerlerine gerek yok.Hic bir havayolu babamizin oglu degil,hangisi cebime veya isime gelirse onu kullanirim.Saygilar, sevgiler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 20 ocakta gidiyorum.

Thy mevzusuna gelirsek bilerek THY den almadım 1-2 kez onlarla uctum hem cok pahalı hemde kendi ucaklarıyla degil kiraladıkları ucaklara kendi kabin memurlarını koyup thy diye ucuruyorlar ucak leş, Thai airways sectim arap firmalarından hint turkmen vs firmalardan daha kaliteli.

bazı firmaları olumune savunmayın bazı ucusları gercekten leş.

• Skytrax Birleşik Krallık'ta danışmaya dayalı uçuş araştırmaları servisidir.[1] Skytrax Ticari havayolları için araştırmaları yapar; Uluslararası seyahat muayenelerinde en iyi kabin kadrosu, havalimanı, havayolları, havayolu dinlenme salonu, uçaklar içindeki eğlence, güvertedeki ikram ve diğer unsurları tespit eder.[2][3] Bu muayenelerden ayrı olarak, Skytrax araştırmalarını yolculuk yapan kişilerin oylarına göre belirler. Arzu eden kişiler skytrax sitesinden oymalalarda bulunur ve bu oylamalar sonucunda her sene çeşitli konularda havacılık oscarı olarak adlandırılan skytrax ödüllerini dağıtılır.

Yukarıdaki metin vikiden alındı.

Ama elbette 3 yılda 1 sefer uçuş yapan Türk yolcular skytraxtan daha iyi bilir. Türk olmanın birinci kuralı herşeyi en iyi bilmektir.
    Hani demiş ya biri "cahil olmak çok güzel insan herşeyi en iyi biliyor."

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teacher47 kullanıcısına yanıt

Güzel fiyata almışsın , yeni ay yılbaşına yakın tarih olduğunu düşünürsek iyi fiyat umarım kutlamalar zamanı oradasindir eğlenceli geçer , havayolu şirketi olarak o bölge için Singapur havayolları çok iyi fiyat olarak THY den ucuz oluyor , Thai airways fiyat performans olarak iyi , iyi yolculuklar dilerim simdiden

• Kimin ne zamandir, ne kadar suredir uctugunu forumdan anlayamaz.Bos muhabbete gerek yok .Kimse kimseyi tanimadan etmeden cahilde diyemez.Forumda atip tutmaklada olmaz bu isler.Kimse kimseye ben senden daha iyi biliyorumda demedi.Hayirli isler.

• Thai airways ist bkk 18-19 bin bandında iken ist-(bkk)-phuket biletleri 12-13 bin bandında gitmek isteyenler bu fırsatı kacırmasın

• Merhabalar. Biz Tayland turu düşünüyorduk ancak birçok forumda ülkede kötü bir koku problemi olduğundan söz edilmiş. Özellikle yemeklerde bu ağır kokunun olduğunu söylemişler. Böyle bir şey var mı sahiden? Eğer varsa vazgeçebiliriz çünkü kötü kokulardan çok rahatsızlık duymaktayız.

• trcpt kullanıcısına yanıt

Hangi siteden buldunuz üstad? Hangi tarihler dahildi gördüğünüzde? Kaçırmam ben valla bulursam o rakama.

• ambitious_man A kullanıcısına yanıt

Hocam bu tamamen öznel bir durum, evet ilk gittiğinizde yabancılayacağınız bir koku duyacaksınız, lakin bir gün sonra o koku normale dönecek. Bir süre sonra da tayland özleminde o koku da yerini alacak. Dayanılmaz berbat diye tariflenecek bir koku değil zaten, sadece değişik diyebilirim ben.

• mavera71 M kullanıcısına yanıt
    Google flight dan bangkok phuket aratın hocam eğer bileti thai airlines dan alamazsanız airasia uygulamasını indirip ordan alın airasia turk kredi kartlarını kabul ediyor hem de airasia dan puan kazanmış oluyorsunuz, onla da yurtiçi tayland bileti alırsınız, thai air bizim kredi kartlarının cogunu kabul etmedıgı ıcın direk air asia dan o buldugum uçuşu alıyorum

• Bangkok mega şehir çok sokak satıcısı olduğu için koku özellikle khosan civarında oluyor ama zamanla alışıyorsunuz biraz da phuket de var diğer şehirlerinde koku vs pek yaşamadım bütçesi kısıtlı olanlar korat a gitsin trenle, tren garından inince tapınagın ordan alışveriş merkezine cıkan yol var anayola cıkmadan birsürü condo var günlük 400-500 baht a temiz şifreli girişli buzdolaplı odalar var

• trcpt kullanıcısına yanıt

Tarih var mı aklınızda? Ne zamandı o biletler? Songkran dahil miydi acaba

• mavera71 M kullanıcısına yanıt
    Ben şubata bakmıştım ne zamandır phuket için baya düşük biletler ancak bkk aktarmada sanırım 8-10 saat beklemesi var dediğim siteden araştırın ama songkran da pahalanır zaten nisan da songkran da iç hatlar full oluyor, 1-2 hafta erken gidip korat da takılın baya ucuz ve güvenli orası ama gece hayatı zayıf

• ambitious_man A kullanıcısına yanıt

Vazgeçecek kadar koku hassasiyetiniz varsa maalesef Asya ülkeleri size göre değil

• 
Sayfa: önceki 811812813814815
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.