Git gel bilet 500$ civarında. Ama kalan 8-9 gün için 600$ yetmez sana. Günlük olarak sadece hiç birşey yemicem desen yemek masrafın minimum 50-60$ Bak yemicem desen, yarı tok yarı aç gezecek olsan. Oraya buraya gideceğim, eskidendi onlar. Öyle dersen direkt günlük 250-300$ < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TAYLAND BİLİNMEYEN YÖNLERİ, SORULARINIZ, MERAK ETTİKLERİNİZ BU BAŞLIKTA TOPLANIYOR (812. sayfa)
-
-
Tayland'dayim. 5-6 yıl gelmemiştim fiyatlar uçuk. Yakın akraba eş dost varsa direkt iptal etsin. 25 TL ye Jung Ceylon'un Dibinde 3 yıldızlı otelde kaldığımı hatırlarım. Şimdi 500-600
Aslında Tayland piyasası birim olarak aynı, TL çok değer kaybetti. Yoksa paralı askerler yine 1000-1500 baht sabahlık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ilave olarak yiyecekler aşırı pahalı geliyor artık. Eskiden gong'a vurup bira ısmarlardik bara, şimdi gong'un yanından geçemezsin. Turizmde Rusları takip edeceksin ağa.
Eskiden Rustan geçilmiyordu, şimdi numunelik tek tük. Hepsi Vietnam, Kamboçya'ya kaymış Tayland pahalı diye ki çok pahalı. En kral demeyim ama Bangkok'ta, lüks sayılabilecek restoran'da dev gibi ıstakoz siparişi vermiştik zamanında. Orada ki en büyüğünü seçmiştik fiyatı öğrenince. Şimdi baktım da onun yavrusu sayılacak olanları 2000-3000 yazmışlar ki bu sokakta ki seyyar satıcıda. O restoranda ne kadar kim bilir. Arkadaşım 1 ay sonra gelmeyi düşünüyordu, aradım, fiyatları gösterdim sakın gelme dedim. Şu anda zaten daha çok jspon, Koreli ve İskandinav'lar var. Ve birazda Araplar
Avustralya'lilarda terketmiş sanki. Eskiden yıkılırdı patong rugby maçı olunca
15 gün sonra Patong'dayım inşallah.. Günlük harcama limitim 275 Usd , yeterli diye düşünüyorum..
-
Ben de kasım ayında gideceğim günlük 275 $ Tayland için fazla değil mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ne yiyip içtiğinde kaç bara gittiğine kaç paralı askere takıldığına vs vs göre değişir ama sayısız kez tayland gitmiş biri olara şunu diyim bence de o miktar bir günde harcamaya çok daha doğrusu şu tayland o parayı bir günde harcamaya değmez artık. git o parayı çok daha ekonomik asya ülkelerinde krallar gibi harca.
-
Gayet iyi anladım. Benim gibi bar ve kadın için gitmiyorsanız o kadar para harcamaya gerek yok🙂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Haklısınız tavbii ama ben o kadar para harcayacağım demedim , limitim o kadar dedim , yani altı olur üstü olmaz. Benim ilk Uzak Doğu tecrübem olacak , önümüzdeki yıl Laos düşünüyorum nasip olursa..
-
O para fazlasıyla yeter. Laos ta ise Luan Prabang gelişmiş güzel şehir. onun harici Vientienne daha yeni gelişiyor. Van vieng ise pek gelişmemiş bir şehri. 3 şehirede Hızlı tren ile gitmiştim..
merhaba dostlar tabii ki harcanan para her şeye göre değişir ama ben yaklaşık 62 gündür Tayland’da kaldım uçak biletleri 20.000 TL tuttu bu süreçte bazen halkın arasından ayarladığım kızlarla takıldım bazen eğlence merkezlerine gittim ve çok yoğun gezdim 2 ay motosiklet kiraladım apartman dairesinde kaldım derken şu an yaptığım harcamayı hesapladım uçak biletleri de dahil olmak üzere 150.000 TL harcamisim uçak biletlerine düşersek 130.000 TL oluyor bence gayet uygun inanın iki ay İstanbul’da kalsaydım herhalde orada da bir 70 80 bin TL rahat harcardım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzyken -- 7 Eylül 2024; 22:4:6 >
merhaba,2 aile 10 günlük bir seyahat gerçekleştireceğiz, daha önce phuket,chiang mai ve chiang rai şehirlerini gördüm. şimdi koh kood düşünüyorum, 4 yetişkin 2 çocuk şeklinde gezeceğiz.
bangkok görmeye değer bir şehir mi? otel hangi bölgede olsun , Bangkok toplu taşıması iyi mi?
Uçak gece ineceği için bir gece mutlaka kalacağım ama , ilave kalıp kalmamaya karar veremedim.
-
O zaman bence hiç kalmayın, dönüşte kalırsınız 2 gece yeterli
Hemde biraz alışveriş için. Nasıl olsa dönüş uçağıda oradan ise
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok yine de.
2011 yılında 25 TL ye patong'da Jung Ceylon'un Dibinde otelde kalmıştım
Adamların para birimi karşısında TL direkt intihar etmiş
20 kat değer kaybımı olur 13-14 yılda
Kız aldın 1500 baht gecelik, ertesi gün öğlene kadar
Disko bar min. 500-600 gider gecede
Yemekler günlük Total 2000
Ivır zıvır şeylerde 1000 olsun,
Dondurma, çay, kahveydi
170-180$ çıkıyor bu hesaba göre Max
Otel de koy oldu 200$ günlük çok yine de
Tayland 10 yıl önceydi
1 TL 15-16 baht olduğu zamanlar
Şimdi artık baht TL'yi geçti
1 TL 1 baht bile yapmıyor
hat olarak e-sim mi normal hat mı? çeişler bölgeye göre değişiyor mu? bangkok ve koh chang olarak karar verdik.
-
Şu anda Tayland'da olan var mı
THY pahalı aktarma için tavsiye edeceğiniz varmı
-
uygulamayı yükledim ama Tayca çıkmıyor free olduğu içinmi acaba
-
Phuket gideceğim 10 günlük tatil zamanım var oradamı kalyım başka yer tavsiye edermisiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ktyalp35 -- 1 Ekim 2024; 19:51:14 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X