Şimdi Ara

TAYLAND BİLİNMEYEN YÖNLERİ, SORULARINIZ, MERAK ETTİKLERİNİZ BU BAŞLIKTA TOPLANIYOR (810. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.296
Cevap
276
Favori
824.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 808809810811812
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu 2 ay muhabbeti ne kadar geçerli. Kasım gibi gitmeyi düşünüyorum. Bide indigo galiba Hindistan aktarmalı gidiyor. Hindistan transit vize istiyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ruzgar63 R kullanıcısına yanıt

valla hocam ben tayland da öyle uzun süreli kalmadığım için detayları bilmiyorum bana 30 gün bile fazla zatern maks 15 kalıyorum ben

hindistan dan aktarma yapan arkadaşım transit vize almadığını söyledi. yine de konsolosluk sitesinden güncel bilgiyi kontrol etmek lazım, arkadaşı gideli çok oldu

• indigoya vize felan yok ama uçağın içi maşallah köy otobüsleri gibi.bitane dayıyı savsakladım öksürken ağzını kapat diye.bu derece pisti yolcular belkide bana bunlar denkgeldi.

• Merhaba arkadaşlar 8 ağutosaki uçuş için harç pulunu şimdiden mobil üzerinden ödesek olur mu? Biliyorsunuz zam geldi ama ne zaman geçerli olacak bir bilgi bulamadım. Mobilde 150 TL gözüküyor hala.

• ATM para çekme ve çevrim işlerini nasıl yapıyoruz arkadaşlar? En az komisyonla halletmek için ne önerirsiniz?

• celalcaner2 kullanıcısına yanıt

Bence en iyisi western union. Online bankacılıktan kendi adına para gönderip istediğin ülkedeki western union şubesinden ister dolar istersen de o ülkenin para birimi olarak çekebiliyorsun. komisyon olarak %1 kesiyordu en son.

Sanirim onay asamasinda.Halen 1 ay veriyorlar giriste.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • benim yeşil pasaporta bir ay süreyle vize verdiklerine göre bence iki ay olayı hala geçerli değil ben de şöyle bir şey yapmayı düşünüyorum Kamboçya‘ya gir çık yapacağım propihet diye bir yerden giriş yapılıyormuş gir çık yapsam herhalde uzar diye tahmin ediyorum sonuçta Kamboçya‘da yeşil pasaporta herhangi bir vize istemiyor

• ozzyken kullanıcısına yanıt

zaten 2000 baht verip 30 gün uzatma hakkınız var Ona ek olarak 30 gün uzatmak istiyorsanız öyle yapabilirsiniz

• Ağustosun son haftaları gidilir mi sizce (bang-pattaya) denize vs girebilir miyiz ? 10 gün sizce nasıl süre olarak

• Tayland'dan yeni geldim 15 gün kaldım ilk kez yurtdışına çıktım 4 farklı şehrine gittim. Gelirken inanılmaz moralim bozuldu evlilik yoluyla bu ülkeden vatandaşlık alıp çiftçilik yapma imkanı var mıdır orda yaşayan var mıdır ülkedeki insanların kibarlığı ve sakinliği beni inanılmaz cezbetti.

Poipet şehrinden giriş yapıp vize uzatmıştım bir defa. Ama bir gece kalıp ertesi gün geri dönmeniz gerekiyor diye biliyorum. Ben öyle yapmıştım.

teşekkür ederim bilgi icin o zaman gece 12 ye doğru gidip biraz takilir sabaha karsi geri dönerim

• az önce havalimanından geldim dedim polise benim 3 ay kslma hakkım var.polis yanlış yapmış dedi.ve üzerine 3 aylık süreyi düzeltti.böylece bu sorunu da hallettim

• Merhaba arkadaslar bu vizesiz 30 gun suresi tam 12 ay icin mi hesaplaniyor? Soyle sorayim 8 ay once tayland a girdim ve 10 gece kaldim. Simdi tekrar gitmek istiyorum 22-23 gun kalmak istiyorum. İki seyahatte toplam 31 gun falan kalmis olucam. Onceki seyahtim 2023'teydi fakat tam 1 yil gecmedi uzerinden. Anlatabildim mi bilmiyorum :)

• raskol_85 R kullanıcısına yanıt

Tayland'dan çıkış yapıp bir iki gün bile bir yerde kalıp geri dönseniz tekrar 30 gün vize alabiliyorsunuz sorun yok

• merhaba arkadaşlar şu an Tayland’daki birinci ayımı tamamlamış bulunuyorum gerçekten burada çok mutluyum ama iş sebebiyle geri dönmem de gerekiyor sizden bir şey rica ediyorum burada elektronik ikinci el eşya laptop vesaire gibi şeyleri alıp Türkiye’ye getirdiğimizde herhangi bir gümrük ödüyor muyuz bu konuda bilgisi olan var mı ufak tefek bir şeyler almak istiyorum

• oguzkirk O kullanıcısına yanıt

Cevap icin tesekkurler ustad.

hocam özel kullanıma girecek sayıda aldığın müddet sorun olmaz. ama kalkıp 4 laptop getirirsen gümrükteki memurun insiyatifine göre xray sokarsa valizini sorun olur.

ama bu iş tamamen şans. 10 tame tablet getirip gümrükte xray girmeden ülkeye giren arkadaşımda oldu. 2 telefon alıp gümrük memuruna biri bana biri eşime diye yarım saat dert anlatan arkadaşımda.

o yüzden tavsiyem siz abartmadan alın gümrükte memur durdurursa makul açıklamalarınız olsun yeter.

• kasım sonu pattaya turu yapayım diyorum tur şirketiyle 1 hafta 1100 $ civarı 6 gece 8 gün katar aktarmalı kendim gideyim diyorum bilet skyscanner de çok ucuza denk getiremedim

• 
Sayfa: önceki 808809810811812
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.