< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TAYLAND BİLİNMEYEN YÖNLERİ, SORULARINIZ, MERAK ETTİKLERİNİZ BU BAŞLIKTA TOPLANIYOR (811. sayfa)
-
-
ihtiyacın kadarını getirebilirsin ama 3 tane alırsan memur sorunca uygun cevap bulman lazım. ürünleri satmayacağına ticari amaçlı getirmediğine ikna olması lazım
-
çok sağol dostum :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
size nanadan bir resim de göndereyim.yağmurlu havada ;)
nana candır ya :) orasa soi cowboy'da asok durağına yakın crazy house var. tavsiye edilir :)
-
teşekkür ederim uğrayacağım :))
tayland turu için hangi tur şirketini önerirsini ? tek başıma gideceğim ve dil olmadığı için tur firması ile gitmek istiyorum.
-
tayland için dil bilmenize gerek yok. telefonunuza deepl uygulamasını indirin. siz türkçe konuşun o taycaya çevirsin çok ihtiyaç duyduğunuz zamanlarda
turlar babasının nikahını ister onun yerine uygun bir bilet bulup otelleri de bookingden alıp bireysel gezin derim. tura bağlı kalmadan gezmek bangkok sokaklarında kaybolmak çok keyiflidir
-
Hocam daha önce bir Gürcistan’a gidip geldim o da malum telefon için aslında dediğiniz çok mantıklı ama tecrübe etmediğim için ilk defa böyle bir geziyi o yüzden turla yapmak istiyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hangi tur firmasında fiyatlar uygunsa ordan alın zaten havaalında bekleyen rehberin elinde 5-6 tur firmasının ismi yazıyor. Turlar yeterli sayıya ulaşamayınca hepsi birleşiyor. Yani aynı rehber 5-6 tur firmasıyla çalışıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruzgar63 -- 11 Ağustos 2024; 15:31:35 >
Anladım hocam öyle yapayım teşekkür ederim
Setur uygun fiyatli turlar duzenliyor hocam. Fena firma degil.
Hocam yukarıda arkadaşın dediginden yola çıkarak tatilsepeti’nden aldım. Çünkü 7500 TL’ye kadar chip para veriyordu o yüzden onu tercih ettim teşekkür ederim
-
Vay be 100 baht 5tl idi ilk gittiğimde 🥺 ekonomi çoh eyi dış minnaklar bizi bitirdi.
merhaba arkadaşlar dönüşüm yaklaştı o yüzden buradaki marketlerden bir çok küçük eşya ve elektronik şey aldım tabi bunlar ufak tefek çok büyük meblağlar değil yaklaşık 25 30 parça var bunu Çekin bagajına koysam bu şekilde Türkiye’ye geldiği zaman problem olur mu yani hepsini toplasak belki 10.000 TL anca tutar gümrük buna bir şey der mi
Hiç bir sorun olmaz daha fazlasıyla geldim ben
Çok teşekkür ederim bilgi için içimi rahatlattın:)
tl bahtın altına düşmüş.
-
aynen artık tayland ucuz bir ülke olma özelliğini kaybetti. eskinden çıkıp çıkıp giderdik. 250-300 baht masaj yaptıtırdık 50tl bile tutmazdı. ben 100$ para ile 1 hafta gezmiştim yıllar önce
şimdi 1 gün anca yeter o para. bundan sonra asya destinasyonlarını vietnem kamboçya gibi daha ucuz ülkelere kaydırmak lazım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X