etihad'dan aldım 500 usd, çoğu tarih var kış için. |
TAYLAND BİLİNMEYEN YÖNLERİ, SORULARINIZ, MERAK ETTİKLERİNİZ BU BAŞLIKTA TOPLANIYOR (813. sayfa)

-
-
10 Gün ancak Phuket için yeterli olur bence. Maya Beach turuna katılacaksanız en azından 1 gece Phi Phi'de kalın tura oradan katılın derim. Öğlen kalabalığında gitmek ve sabah kimseler yokken sessizliğin içinde gitmek arasında çok fark oluyor.
-
Bende ocak 6 gidiş ocak 17 si dönüş olucak 10 günlüğüne 1000 dolar yeterli olur diye düşünüyorum 1 haftalığına
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hangi tarihte aldınız bana 650 usd altı çıkmıyor
-
ne yapacağınıza bağlı ama zor yeter.sadece gıda alırsınız bi kaç da tura katılırsınız.
eğlence için az bir bütçe
-
eğer zaman denk gelirse mutlaka gidin. ulaşım çok zor ama kesinlikle değer.
fullmoon party thailand
Home of Full Moon Party Thailand - Koh Phanganhttps://fullmoonparty-thailand.com -
Merhaba turla gittiniz mi acaba üzerinden 3 ay geçmiş.Tecrübenizi paylaşır mısınız bende turla ve eşimle gitmek istiyorum ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu aralar giden arkadaşlar acaba 2 ay mı vize veriyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ekim başı, ocak tatili için almıştım , en iyi ücret bulucu diye bir şey var oradan tüm fiyatlar gözüküyor.
https://www.etihad.com/tr-tr/book/low-fare-calendar?origin=IST&destination=KIX&cabinClass=economy&return=return&departureDate=2025-02-16&returnDate=2025-02-19&rangeofDeparture=180&tripDuration=7&dealId=&durationFlexibility=180&intcid=black-friday:ist-kix:largetile:default:round-trip:bf-tr:L3
-
Paralı askerler diyen dillerini yesinler senin vurdunmu bari paralı askere he hınzır seni
-
Selamlar,
Mayıs ayı için balayı planlaması yaptım. Önce Phuket (4 gün), sonra Bangkok (3 gün) ve dönüşte Doha (2 gün) konaklamamız olacak. Uçak biletleri tamam.
Phuket için The Royal Paradise Hotel & Spa'yı ayarladım. Phuket kısmı için şuralara git buralar git önerilerinizi +
Bangkok'da konaklama için nehir kenarına yakınlarda Glow önerisi yaptı forumdan bir arkadaşım sağ olsun, bunun dışındaki (balayı olmasından dolayı yoğun gece hayatı içermeyen
) otel, airbnb, aktivite önerilerinizi dinlemek istiyorum. Doha için de Hilton the pearl'ü ayarladım orası için de önerilere açığım. Şimdiden teşekkürler herkese
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 8agcio -- 30 Kasım 2024; 22:39:57 > -
Otel'i ciddi iyi bir ucrete almadiysaniz hic bulasmayin derim. tower olmasi disinda hic bir olayi yok. Hatta balayi ise zaten hic girmeyin.
Eger iptal edilebiliyorsa asagidakilere bakabilirsiniz.
Bayhill Resort (pool access suit)
Coconut Village Resort havuz kenarindaki yeni odalardan isteyin mutlaka (fiyat gami en alt, resepsiyonun karsisindaki koridorda)
-
uygun denebilir 4 gün için kahvaltı dahil 8bin tl'ye ayarladım hocam, iptal edilebilir özellikte ama neden böyle düşünüyorsunuz? gürültü ve çevresinin çok hareketli olmasından dolayı mı?
-
Hayir, gurultu gelmez zaten Phuketin en yuksek iki binasindan birisi. Otelin herhangi bir esprisi yok, odalar kucuk ve eski, havuz kucuk.
Bu otel bazen cok uygun bazen cok yuksek fiyatli (ben 23 dolara kalmistim baska sefer baktigimda 90 dolardi). O yuzden fiyatina gore diye belirttim. Fiyat digerlerine gore iyiyse ancak gidilebilir. Balayi icin benim tercihim olmaz.
-
aslında phi phi adaları, big budha gezmece derken otelde çok vakit harcamayız gibime geliyor ama yine de balayı noktasında bir değerlendiricem dediklerinizi hocam, çok teşekkür ederim.
-
otel onemli degil diyorsaniz baska tabii.
-
Dtv vizesi alan/deneyen oldu mu?
Bu dediğinizi ilk defa duydum. Dijital Nomad ve kurslar mantıklı duruyor. Masrafı ne kadar acaba.
Ama galiba şu anda Tayland girişte 2 ay vize veriyormuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla hocam hepsi dtv oldu yabancı ditelerde herkes alıyor da türk yok herhalde bakalım bende başvurucam gibi 5 sene vize 6 ay kalış veriyor önceden vize alsan bile max 3 ay kalıyorduk galiba
arkadaşlar müsadenizle iki sorum olacaktı:
- bangkok'ta Türk ürünleri bulabileceğim bir market falan var mı? (Türk kahvesi, salça, nar ekşisi, çay vesaire...)
- Bangkok'tan alıp Türkiye'de satabileceğim karlı bir ürün var mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X