Şimdi Ara

Tayyip Erdoğan: Şehit aileleri bana dava açıyorlar. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
11.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
166 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ldr1907

Bu dünyada her davayı kazanırsın Reis endişe etme, ama öteki tarafın hakimi farklı oluyor dikkat et.
    Öteki taraf inancı yok gibi duruyor kendisinde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Montaj bunlar, hatta şantaj. Olsa olsa dublaj.
  • Bu ülkenin cumhurbaşkanı/başbakanı şehit aileleriyle böyle konuşamaz. Ülkenin tüm değerlerini ayaklar altına aldı bu zihniyet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan457 -- 24 Şubat 2020; 19:2:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalanını yesinler
  • bu zatin akil saglıgının iyi olduguna inanmiyorum..ama bundan ote 80 milyon insanin bir insanin elinde oyuncak olmasina nedemeli..?...ekonomi hakkında konusana hapis cezasi verilecekmis.. ..gülermisin aglarmisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Larry -- 24 Şubat 2020; 22:10:14 >
  • Şimdi biz kafamıza göre özgürüz diye birilerine küfür edebiliyor muyuz ?
  • Daha başbakanken böyle konuşan birini bu halk alıp en tepeye çıkardıysa bize bu saatten sonra susmak düşer.
  • Dagılın sürüler

• KANDIRILDILAR koskoca devlet kandırılabiliyor ancak vatandaş kandırılamıyor ama bağlantısını bulsun otursun yemek yesin yeter ki hemen fetöcü diye ithamlarda bulunuluyor hatta mesleğinden ihraç ediliyor olan hiç ilgisi alakası olmadığı halde birisi ihbar etti veya 1 2 kere sohbetlerine katılan suçsuz vatandaşa oluyor haa destek veren aktif çalışanlar çeksin cezalarını ancak kurunun yanında yaşta yandı hemde bayaaaa bir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anonline -- 25 Şubat 2020; 10:26:31 >
  • Zehir zıkkım olsun malum kişiye sayın dediyse :(
  • ülkede oksijen kalmadı artık nefes alamıyoruz nefes...
    ekonomi bir yandan yoksulluk bir yandan
    deprem korkusu bir yandan güvencesiz gelecek kaygısı bir yandan..
    yaşamaya sevincimiz dermanımız kalmadı
  • Her seferinde "memleketin anasını ****ler" diyeceğim, yolum silivriye düşer diye korkuyorum söyleyemiyorum. Ulan nasıl bir gerginlik biriktirmişim ama deşarj edemiyorum dişlerimi sıka sıka çatlak çatlak oldu dişlerim. Allah bildiği gibi yapsın bunları. Oy vereni de bunları da. Yapmaz ki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ldr1907

Bu dünyada her davayı kazanırsın Reis endişe etme, ama öteki tarafın hakimi farklı oluyor dikkat et.
    Çok güzel soylemissiniz. Tam atasözü gibi olmuş helal

• Ya öteki dünya diyerek duyar kasmayın. Benim şahsi fikrim cumhurbaşkanı herhangi bir dine mensup değil. Eğer o Müslüman ise ben Müslüman değilimdir. Yada kutsal kitapta geçen din gerçek Müslümanlık ise, Erdoğan Müslüman olamaz. Söylenen yalanları, atılan iftiraları, yada yaşanan şatafatlı hayatı umursamıyorum. Ne diyor Yaradan? Bana her şeyle gelin ama kul hakkıyla gelmeyin. Erdoğan yıllardır ülkede milyonlarca insanın hakkını yedi. Gerçek bir Müslüman, hatta herhangi bir dine mensup bir kişi bu kadarını yapamaz. Kısacası bence Erdoğan herhangi bir dine mensup değil. Bir dine inanan, günahı sevabı bilen hiç kimse bu raddede bir karakter sahibi olamaz. İnançsız derken ateistleri kötülemeyelim. En azından ateistler doğruyu yanlışı, iyiyi kötüyü ayırt eden, hümanist mantıkta kişilerdir. Ama Erdoğan hepsinden farklı. Uzaylıların aramıza gönderdiği bir ajan bile olabilir. Şakası bir yana bu adamı mantıklı cümleler ile anlatabilmek imkansız

• Bir sayın sözüne destan dizmişler.pekala şöyle bir sorsam:bu devletin,milletin birlik ve bekası için Erdoğan'ın çalışıyor yoksa Kılıçdaroğlu mu desem.anket yapın %70 Erdoğan çıkar.chp resmen HDP ile ittifaklar kurar.onlarla dost olur.demirtaşın yazdığı tiyatroya hanımları güle oynaya giderler onlar hain değil Erdoğan hain öylemi..Hadi oradan çifte standartçılar..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mg_22 kullanıcısına yanıt
    Hükümet; Hüküm veren, yönetendir.
    Sen muhalefetin ülkeyi yönettiğini zannediyorsun sanırım.
  • Senin yalanını sevsinler Sığırlarda buna inandı
  • Evet aciyorlar sonraki secimde yine iktidar. Topluma dun dersi verilmeli.

• Kork o mahkemeden ki Hakim'in kendisi şahit.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.