Şimdi Ara

TAZE KİTAPLARIM GELDİ SS'Lİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YGS fen çalışmaya da karar verdim.Ygs fizik elimde final mustafa başer var gayet iyi
     TAZE KİTAPLARIM GELDİ SS'Lİ TAZE KİTAPLARIM GELDİ SS'Lİ TAZE KİTAPLARIM GELDİ SS'Lİ TAZE KİTAPLARIM GELDİ SS'Lİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.İsot -- 25 Nisan 2014; 13:12:31 >

• 1. Ve 4. Yu kullandim fem biraz daha kolay geldi bana guvendere gore :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mustafa Baser gerçekten cokmu iyi acil güzel bol soru cozumlu fizik kıtabı lazımm
  • quote:

Orijinalden alıntı: DontJazzMiss

Mustafa Baser gerçekten cokmu iyi acil güzel bol soru cozumlu fizik kıtabı lazımm

Hiçbir konu anlatımında bol çözüm bulamazsın. Ama final mustafa başer çok iydir.

Benim sana önerim ekip yayınları çözümlü soru bankası. Çok kaliteli ve güzel bir kitap bütün soru çeşitleri mevcut içinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozank_95 -- 25 Nisan 2014; 13:58:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozank_95

quote:

Mustafa Baser gerçekten cokmu iyi acil güzel bol soru cozumlu fizik kıtabı lazımm

Hiçbir konu anlatımında bol çözüm bulamazsın. Ama final mustafa başer çok iydir.

Benim sana önerim ekip yayınları çözümlü soru bankası. Çok kaliteli ve güzel bir kitap bütün soru çeşitleri mevcut içinde.

Sayısalım fakat fızıgım bıraz sakat. Hem guzelce konu anlatan hem enaz 4-5 tane ornek cozup o orneklerle ılgılı soru soran kıtap lazım da oyle bir kitapmı dıye sordum . Ekip yayınlarının soru cozumu cd de mi ?

• quote:

quote:

quote:

Sayısalım fakat fızıgım bıraz sakat. Hem guzelce konu anlatan hem enaz 4-5 tane ornek cozup o orneklerle ılgılı soru soran kıtap lazım da oyle bir kitapmı dıye sordum . Ekip yayınlarının soru cozumu cd de mi ?

Yaw 4-5 örnek tabi var Mustafa Başer'de hatta çok daha fazlası var.Ama bütün soru çeşitleri yok tabii ki konu anlatımı olmasından dolayı.

Ekip Yayınları'nın çözümleri kitabın içinde.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yaw 4-5 örnek tabi var Mustafa Başer'de hatta çok daha fazlası var.Ama bütün soru çeşitleri yok tabii ki konu anlatımı olmasından dolayı.

Ekip Yayınları'nın çözümleri kitabın içinde.

Hmm saolasın . Kırtasiyeye gidip bir bakmam lazım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dehlendim mi? ss’siz
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ysmncn Y kullanıcısına yanıt
    hocam zaten benim amacım hızlanmak onun için deneme ayırt etmeksizin ne bulursam çözeceğim:)Yorumun için teşekkür ederim
  • DontJazzMiss kullanıcısına yanıt
    hocam ygs fizik çok zor olmuyor mustafa başer konu anlatımı gayet iyi ayrıntılar mevcut bence yeterli
  • Ösym nin fiziği artık klasik fizik olmaktan çıktı , gidin sözel konulara falan çalışın. Geri kalan konularda mantığı oturtun kafi
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3nokta

Ösym nin fiziği artık klasik fizik olmaktan çıktı , gidin sözel konulara falan çalışın. Geri kalan konularda mantığı oturtun kafi

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3nokta

Ösym nin fiziği artık klasik fizik olmaktan çıktı , gidin sözel konulara falan çalışın. Geri kalan konularda mantığı oturtun kafi

Evet ÖSS den sonrasında klasik fizik olmaktan çıktı. Artık modern fizik ve sonrasından soracaklar 2013 te 10 a yakın soru vardı sözel kısımlardan.
  • ozank_95 kullanıcısına yanıt
    Aslında bütün dersler için soru tipleri değişti denebilir.Öğrenci konuyu gerçekten kavramış mı bunu ölçmeye çalışıyorlar.Fakat ygs de hız gerçekten çok önemli bilgi olarak çok üzt düzey olabilirsin ama hızlı değilsen boş..O nedenle Türkçe ve matematikte sınırlarımı zorlayacağım bol deneme...
  • Bu arada arkadaşlar lys için final dergilerine abone olacağım,eylül ayından itibaren düzenli bir şekilde çalışacağım.Dergiye abone olmamın sebebi beni bir düzene sokması çünkü dershaneye gitmiyorum.Herhalde lys için dergileri düzenli takip edersem ygsye kadar bir sıkıntı yaşamam ygsden sonrada lys asılırım...
  • Ygsye şimdiden hazırlananları gördükçe helal olsun be şu çocuklara diyorum.Aman deyim lysyi aksatmayın hepinize k.gelsin :)
  • 0rela kullanıcısına yanıt
    Hocam eylüle kadar tamamen ygs eylülden itibaren ygs :40 lys%60
  • Bu arada sınava hazırlanan arkadaşlar mutlaka spor yapın en azından yürüyüş yapın emin olun hem bedenen hem de zihnen daha güçlü oluyorsunuz....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.